Autors Tēma: Oskari  (Lasīts 4110 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Džesika

Re: Oskari
« Atbilde #15 : 2015. gada 26. janvāris, 21:54:32 »
Bet gribas arī savu viedokli izteikt. Es taču sižetu neatstāstu. Un man arī interesē, ko domā citi par tām filmām, kuras es vēl neesmu redzējusi.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies true detective

« Atbilde #16 : 2015. gada 26. janvāris, 21:58:57 »
Bet gribas arī savu viedokli izteikt. Es taču sižetu neatstāstu. Un man arī interesē, ko domā citi par tām filmām, kuras es vēl neesmu redzējusi.

diezgan daudz atklāji par Ida un Birdman, ja filmas nebūtu redzētas, man tas būtu spoilers. varbūt teksta sākumā jāraksta ar lieliem burtiem spoiler vai kaut kā tā, lai tie, kas nav redzējuši, lasa uz savu atbildību.  varbūt citiem labākas idejas.
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #17 : 2015. gada 26. janvāris, 22:06:33 »
Jā, es zinu, ka citviet mēdz pabrīdināt par spoileriem. Bet man tie netraucē pirms noskatīšanās; man, kā jau teicu, ir interesanti, ko citi domā.

« Atbilde #18 : 2015. gada 26. janvāris, 22:40:23 »
Bet man tie netraucē pirms noskatīšanās.

es runāju par tiem, kam var traucēt  :)
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #19 : 2015. gada 03. februāris, 21:19:47 »
Man Viesnīca Budapešta raisīja ne tik daudz smieklus, kā ķiķināšanu, toties gandrīz nepārtrauktu. Cik no Cveiga palicis, nezinu, bet tāpat labi.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #20 : 2015. gada 17. februāris, 20:22:20 »
Tīri aiz ziņkārības noskatījos "Teoriju par visu" ar Ediju Redmeinu. Filma un Redmeins jau ieguvuši vairākas prestižas kinobalvas. Nebrīnīšos, ja dabūs "Oskaru" Redmeina izteiksmīgās spēles dēļ un arī tādēļ, ka filma, par spīti Hokinga dramatiskajam liktenim, ir  dzīvi apliecinoša. Būtu interesanti zināt, ko mediķi saka par to, kā Redmeins attēlo Hokinga slimības izpausmes. Jā, starp citu, Redmeins, tāpat kā Hokings, studējis Kembridžā.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #21 : 2015. gada 17. februāris, 20:41:14 »
Lasīju "Intelligent Life" interviju ar Redmeinu, viņš ļoti nopietni bija strādājis pie slimības izpausmju attēlojuma - konsultējies ar ārstiem, daudz laika pavadījis ar vairākiem šīs slimības pacientiem un katru dienu stundām trenējies.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #22 : 2015. gada 17. februāris, 20:44:31 »
O, interesanti. Es Redmeinu vispār līdz šai filmai nebiju pamanījusi.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #23 : 2015. gada 17. februāris, 21:21:43 »
Es saprotu, ka man ir jāiet nokaunēties ... es TIIIIIIIIIIIIIIK reti iegādājos filmas DVD formātā un vispār ... , bet Grand Budapest Hotel manā krājumā ir ... No jūlija neesmu atradusi laiku noskatīties ....  :(

« Atbilde #24 : 2015. gada 17. februāris, 21:34:19 »
filma nav redzēta, bet vērtējot treileri un pāris citus kadrus no filmas, izskatās, ka aktieris paveicis labu darbu.
Hawking ir rets, ļoti rets izņēmums, kas dzīvo tik ilgi pēc ALS diagnozes uzstādīšanas.
ALS slimnieki ir redzēti daudzi, gan diagnozes uzstādīšanas posmā, kad cilvēks vēl spēj staigāt, ēst, elpot utt.  gan tādi, kas komunicē ar komunikatora palīdzību un praktiski ir paralizēti jau un baroti ar zondi. manā skatījumā šī ir viena no briesmīgākajām slimībām, jo progresē zibens ātrumā, pāris gados pēc diagnozes uzstādīšanas staigājošs cilvēks ir paralizēts.

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #25 : 2015. gada 17. februāris, 22:05:01 »
Paldies par informāciju. Neuzdrošinos spiest "patīk".

Atslēdzies Spārka

Oskari
« Atbilde #26 : 2015. gada 23. februāris, 07:00:00 »

Atslēdzies kuulaps

« Atbilde #27 : 2015. gada 23. februāris, 07:10:44 »
Igauņi nedabūja... Vakardien gan radio skaidri un gaiši pateica, ka tā esot viduvēja filma..

Atslēdzies alex

« Atbilde #28 : 2015. gada 23. februāris, 10:20:00 »
Kinoakadēmija sākusi balvas dot ne-širpotreba filmām? Es pirms laiciņa mēģināju skatīties "Birdman"... bet līdz galam netiku.