Autors Tēma: Kur nopirkt ...  (Lasīts 1584 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Kur nopirkt ...
« : 2015. gada 19. janvāris, 12:50:39 »
Bieži gadās, ka ne sitams nevari atcerēties vai nezini, kur nopirkt kādu sastāvdaļu ēdienam vai pašu ēdienu. Tāpēc būtu interesanti uzturēt tēmu šādiem gadījumiem, kur pajautāt, neverot vaļā jaunu.

Man piemēram šobrīd aktuāli ir ķiploki. Nu kur? Kur var nopirkt nebojātus ķiplokus, kas istabas temperatūrā spētu nodzīvot smuki un veseli kādas 2 nedēļas? Šobrīd - pērc, kur gribi, vai nu jau ir pusbojāti, vai smuki pārvēršas pelēkā pulverī pa daiviņai vien jau nedēļas laikā :(

Atslēdzies Mangusts

Re: Kur nopirkt ...
« Atbilde #1 : 2015. gada 19. janvāris, 12:57:17 »
Tirgū? Tur izvēlēto galviņu vismaz var apčamdīt no visām pusēm. Vēl esmu pirkusi Stokmanā safasētus pa 5-6, Latvijā audzētus, bet nu pilnīgi ideāli nebija, tāpat kāda daiviņa jau sākusi žūt, iebojāties. Bet vispār 2 nedēļas parasti iztur gandrīz visi.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies hm@

« Atbilde #2 : 2015. gada 19. janvāris, 13:17:40 »
tei, kas uz svara, biežāk mēdz bojāties (kaut gan pērku Rimi un , ja rūpīgi izvēlos, tad nekāda bojāšanās nenotiek līdz pat apēšanas brīdim, 2 ned laikā.), bet tie, kas safasēti "zeķēs" un `pārdodas pa trīs kopā ( pa 5-6 neesmu redzējusi) , tie stāv kā ķipji!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 19. janvāris, 13:23:24 »
Man bojājas tieši sveramie "pa vienam"

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #4 : 2015. gada 19. janvāris, 13:26:18 »
Man vēl ledusskapī stāv pašaudzētie ķiploki. Bet ja būtu liela vajadzība, tad skatītos tirgū pie zemniekiem. Veikalā nopērkamie Ķīnā audzētie ķiploki man nepatīk.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #5 : 2015. gada 19. janvāris, 16:48:54 »
Veikaliņā uz Lāčplēša un Avotu stūra, pie Drogām. Vienmēr labi.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2015. gada 22. janvāris, 15:50:34 »
Ho ho ho, LV sāk ražōt savus šokolādes un riekstu krēmus http://www.db.lv/razosana/partika/laima-dodas-cina-ar-nutella-uzsak-kakao-kremu-razosanu-426362

Padodiet ziņu, ja kāds ir redzējis kādā veikalā. Ļoti gribu notestēt ;)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #7 : 2015. gada 25. janvāris, 21:21:00 »
Man atveda, notestēju - gar Vāverīti kā sāku laizīties, tā arī tagad grūti apstāties. Izteikti riekstaina+piena šoko garša. Lukss gan ir tikai rūdītiem šokolādes mīļiem, tāds piesātināts, kā īsts ganašs (ganache). Par savu cenu 2.5€ - lieliski produkti. Varētu pat būt dārgāki pret garšu salīdzinot.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #8 : 2015. gada 25. janvāris, 21:26:13 »
Labāk glabājoties vasaras ķiploki.

Šoko krēmi mani nekā nevar uzrunāt :(

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #9 : 2015. gada 09. februāris, 11:33:13 »
Kur standarta veikalos (Rimi, Prisma, Stokmann, Bauskas cāļi) visticamāk varētu būt cāļa krūtiņas ar kaulu un ādu? šovakar vajadzētu iepirkt, bet īsti nebūs laiks apskriet visas bodes