Autors Tēma: Atgādinājums  (Lasīts 12593 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Atgādinājums
« Atbilde #15 : 2015. gada 20. janvāris, 13:48:25 »
Nu nez, es tajā sarakstā nevienu galīgi zemē metamu punktu nepamanīj. Normāla instrukcija. Ar tādu meiču varētu arī ko nopietnāku samuzierēt.

Bet kur tad šeit man mīļais - lielais jautājums?
Šeku!
Nu meitenes, varat pretī samargot 23 Jūs interesējošas pozīcijas disputam? Oi, japabrīdina - šī ir provokācija.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #16 : 2015. gada 20. janvāris, 14:15:17 »
Interesēties par viņa darbu tā kā skaitās erotiski? :O
Reiz kaut kur gadījās pašķirstīt "Princesi" vai tamlīdzīga rakstura žurnāliņu, kas visai nepārprotami ir tēmēts vīriešu auditorijai. Nez kāpēc padomu sleja (ļoti līdzīga Alex publicētajai, varbūt pat tā pati) bija adresēta sievietēm, bet neviena paša vārda par to, ko vīrietis varētu darīt, lai uzlabotu savu reālo intīmo dzīvi. Iespējams, žurnāla redkolēģija pieņem, ka žurnāla pircējiem tādas nemaz nav, un padomiņi sievietēm ir tāds pat ķepā raušanas palīglīdzeklis kā bildītes un pārējais žurnāla saturs :D

Atslēdzies alex

« Atbilde #17 : 2015. gada 20. janvāris, 14:24:50 »
neviena paša vārda par to, ko vīrietis varētu darīt, lai uzlabotu savu reālo intīmo dzīvi.

Antuanet, kā reiz pirms mirkļa Mao piedāvāja sievietēm sastādīt savu top 23... Kur ir Tavi priekšlikumi???

PS Interesēties par viņa darbu ir mīļi ;)

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #18 : 2015. gada 20. janvāris, 14:26:15 »
Man nav radošās iedvesmas :P

Atslēdzies alex

« Atbilde #19 : 2015. gada 20. janvāris, 14:27:09 »
Man nav radošās iedvesmas :P

Nu ta neko- turpināsim skraidīt dumji kā sunīši :D

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #20 : 2015. gada 20. janvāris, 14:47:32 »
Kāpēc? Varbūt pajautājiet tiešajai mērķauditorijai, nevis kaut kādām random sievietēm internetos :P

Atslēdzies alex

« Atbilde #21 : 2015. gada 20. janvāris, 14:49:33 »
Kāpēc? Varbūt pajautājiet tiešajai mērķauditorijai, nevis kaut kādām random sievietēm internetos :P

Ticamai statistikai ar vienu respondentu ir daudz par maz... ;)

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #22 : 2015. gada 20. janvāris, 15:25:49 »
Ir gadījies izveikt kaut ko drusku no pirmā punkta. Diemžēl rezultāts bija ne tāds, kā to apraksta Alex, bet drīzāk tāds, kā apraksta Trix!... :)

Atslēdzies alex

« Atbilde #23 : 2015. gada 20. janvāris, 15:38:39 »
Ir gadījies izveikt kaut ko drusku no pirmā punkta. Diemžēl rezultāts bija ne tāds, kā to apraksta Alex, bet drīzāk tāds, kā apraksta Trix!... :)

Apstāties ir jāprot :D

Atslēdzies alex

« Atbilde #24 : 2015. gada 20. janvāris, 16:05:32 »

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #25 : 2015. gada 20. janvāris, 16:20:33 »
Cilvēkam pie stūres NEDRĪKST pieskarties, kur nu vēl bikses pogāt - nu, kur prāts!
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies alex

« Atbilde #26 : 2015. gada 20. janvāris, 16:22:06 »
Cilvēkam pie stūres NEDRĪKST pieskarties, kur nu vēl bikses pogāt - nu, kur prāts!

Diezgan daudzas lietas NEDRĪKST, bet gribas ta! :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2015. gada 20. janvāris, 22:10:51 »
Uz autobaanja 1.punktu labaak nerealizeet, bet taadaa vietaa, kur var iegriezt mezha celinjaa, kaapeec ne?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #28 : 2015. gada 21. janvāris, 08:27:26 »
Uz autobaanja 1.punktu labaak nerealizeet, bet taadaa vietaa, kur var iegriezt mezha celinjaa, kaapeec ne?

Stūre traucē. Da i pa signāltauri var nejauši iebakstīt un lieciniekus izsaukt... :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #29 : 2015. gada 21. janvāris, 08:55:20 »
Es kā vecmodīgs un primitīvs sievieškārtas radījums, tuvs dabai, visu mūžu pieturos pie uzskata, ka jāmedī un jālenc mani, nevis man visādīgi jāizpildàs, lai bikšainim izpatiktu. Neko, ir ok :) I kad šis labi centies, varu izrādīt visādu labvēlību. Ar pavisam citu garšu tad novērtē.