Autors Tēma: Nespēju izvēlēties...  (Lasīts 3978 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies alex

Nespēju izvēlēties...
« : 2015. gada 20. janvāris, 11:41:14 »
Nespēju izvēlēties, kura no šīm dziesmām man NEpatīk vairāk. Palīdzēsiet izlemt? Pie reizes varat padalīties ar savām nīstamākajām dziesmām  :banhead:

1. Las Ketchup - The Ketchup Song

2. Los del Rio - Macarena

Atslēdzies Zazū

Re: Nespēju izvēlēties...
« Atbilde #1 : 2015. gada 20. janvāris, 16:38:18 »
Man noteikti vairāk nepatīk Macarena!
Noteikti ir vēl kaitinošākas, nenāk pagaidām prātā!
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Broms

« Atbilde #2 : 2015. gada 20. janvāris, 16:44:06 »
Tu savāksi visas dziesmas, kuras Tev nepatīk,  ierakstīsi diskā un NEKAD šo disku neklausīsies, jo tur kaitinošas dziesmas?! :)

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 20. janvāris, 16:45:37 »
Uzdāvinās. Ar piebildi - dzirdot šīs dziesmas vienmēr domāju par Tevi!

Atslēdzies alex

« Atbilde #4 : 2015. gada 20. janvāris, 17:01:47 »
Uzdāvinās. Ar piebildi - dzirdot šīs dziesmas vienmēr domāju par Tevi!

Man patīk Tavs domu gājiens  :rocking:

« Atbilde #5 : 2015. gada 20. janvāris, 17:38:04 »
Makarena tiešām ir kaitinošāka. Pievienoju kolekcijai savu nīstamāko dziesmu, bet tas ir kaimiņu nopelns, viņi vienu brīdi šito drillēja caurām naktīm, turklāt tikai piedziedājumu  :rofl:  tagad tas liekas smieklīgi, bet toreiz es biju reāli nikna  :fryingpan:

Turn that sh*t up louder, make it all go faster!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2015. gada 20. janvāris, 22:29:06 »
 :faint: a man makarena patiik... un ketčups arī..oky.nejau TAA patīk.. bet laba garastavokli paceloša un jestra...
a es nez..man viss patiik..vajag tikai attieciigu omu, kompaniju, noskanjojumu..vai apstakljus..
mani neviens nav mociijis ar muziku ,lidz ar to nav nīstamu gabalu..
mani pat dēls nemoka ar savu mūziku,

līdz ar to, man pat pret to naf pretenziju :D  :gore:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #7 : 2015. gada 20. janvāris, 22:31:58 »
nujā Jambo arii no tam jestrajām... un vispar..man ari bijis, kad klausos venu dziesmu 15x :(eh...un ja nu kaiminji dzirdeejuši  :spicglaze:
man žēl, ja vinji manis pēc necieš Londonu un Lepsu, vai kko tml.. kas nu man kuro reiz uznācis  @-draiskulis)
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2015. gada 20. janvāris, 22:42:16 »
nujā Jambo arii no tam jestrajām... un vispar..man ari bijis, kad klausos venu dziesmu 15x :(eh...un ja nu kaiminji dzirdeejuši  :spicglaze:
man žēl, ja vinji manis pēc necieš Londonu un Lepsu, vai kko tml.. kas nu man kuro reiz uznācis  @-draiskulis)

Man tieshi taapat, mellen - uzseezhos un klausos, klausos...pat dienaam ilgi :) Shobriid man, piemeeram, IR JAAKLAUSAAS Naktsputnu peedeejaa manis ieliktaa dziesma. Un aizvien katru reizi tik izrautas manas emocijas.
Niistamaakaas dziesmas. Shausmiigi pretiiga ir shii:

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #9 : 2015. gada 20. janvāris, 23:09:34 »
Minne....
uijjjj Puķu nakts... man arii nepatika, kaadreiz... tagad noskatiijos un noklausiijos pat ar lielu interesi un mīļumu tā teikt :)
nujā par cik sen vairs neko neņemu kategoriski, tad katra lietaa un vietā var atrast kko pozitiivu... tie instrumentālisti  :clap: & ģitārists, kaa no trešas klases ģitaristu pulciņa izcelts..bet tak mīļi..tāds bija laiks un tā nu bija..
man no taadām, kas nepatika toreiz, bija zīlīte..nu tā ,kas skrien gar loga ruuti..pagaja kaadi 10.gadi un es vinju pieņēmu...
palēnām...
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2015. gada 20. janvāris, 23:26:42 »
Nee, melleniit, vispaar es Tev piekriitu par attieciigo noskanjojumu, kompaaniju utt....var pavilkties uz jebkuru dziesmu, neviena nav tik drausmiiga.

Bet ar Pukju nakti man beerniibaa saistaas briesmiigi notikumi. Un shitaa dziesma skaneeja fonaa tajaa briidii.

Citaadi....nu, forsha taa Ziivere, piemeeram, bijusi. Beerniibaa skatiijos, klausiijos...likaas taada apaljiiga tante ar grieziigu balsi, bet tagad redzu skaistu sievieti, kurai mirdz acis :)

Ziiliite gan man ljoti patika. Un tie Liivu puishi spiidiigajos ancukos..taa Igo smiekliigaa matu loka....tas kaut kaa saistiijaas ar kaadu nebuut briiviibas iespeejamiibu, vai?

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #11 : 2015. gada 21. janvāris, 12:03:31 »

Ziiliite gan man ljoti patika. Un tie Liivu puishi spiidiigajos ancukos..taa Igo smiekliigaa matu loka....tas kaut kaa saistiijaas ar kaadu nebuut briiviibas iespeejamiibu, vai?

nure...:) abet man zīlīte saistās ar nepatīkamu notikumu  :) HA!

secinajums..nav labu vai sliku dziesmu ..ir tikai labas vai sliktas asociacijas +pareizi vai nepareizi apstaklji..utt

p.s  es šitā baaigi bieži atceros un labprāt pielietotu slaveno - pamaini attieksmi(c) ja vien tas jau nebūtu patenteets teiciens   :angel: :rofl:

rure kā var aizmuldēties  runājot tiaki par dziesmām ,kas nepatiik ... :faint:

p.s Zīvere apaļīga palika ,kkad pēcāk...
IG- mellenessniega

Atslēdzies Betons

« Atbilde #12 : 2015. gada 21. janvāris, 12:16:17 »

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #13 : 2015. gada 21. janvāris, 12:24:53 »
Ne, ne... ne tikai asociācijas ar notikumiem nosaka patikšanu. Es arī atdodu savu balsi par Macarenu - kaitinoša manām ausīm un viss.
A kečupiem ne vainas - vasara, ballītes, siiilts... viens vienīgs pozitīvs.

Piedodiet Mārlija fani, bet man laikam sarežģītas attiecības ar regeju, jo, piemēram, kaitinošo dziesmu topā man ir arī šī un laikam dēļ tā ka vienmuļa:

Un Puķu nakts man arī nepatika un lāgā nepatīk joprojām. Bet man vispār nepatika ne Modo, ne Opus, ne Zīvere un vispār tas viss kopā. Tāda nu  dīvainīte uz vienaudžu fona biju - man nepatika arī Guntis Veits un Credo (izņemot laikam baltās dzērves, melno kliedzienu), arī Eolika ne visai, lai gan dziesmas kopumā patika. Ja tā padomā - grūti pateikt, kas patika. Pērkons... Zodiaks, Turaidas roze jau vēlāk bija, tāpat Elpa...

P.S. Zīvere vienmēr bijusi ducīga.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Minne

« Atbilde #14 : 2015. gada 21. janvāris, 12:36:32 »