Autors Tēma: Nespēju izvēlēties...  (Lasīts 3990 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Nespēju izvēlēties...
« Atbilde #15 : 2015. gada 21. janvāris, 12:37:52 »
Mangust, pieskaiti otru diivainiiti!

Atslēdzies Betons

« Atbilde #16 : 2015. gada 21. janvāris, 13:50:06 »
nē, bet es atcerējos šo tizlo dziesmiņu, bet oriģinālizpildījumu nevarēju ātrumā sameklēt, kā dēļ ieliku to kopā ar vēl vienu nīstamu nodarbi - aplītī spēlēt rotaļas.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #17 : 2015. gada 21. janvāris, 13:52:36 »
Ne, ne... ne tikai asociācijas ar notikumiem nosaka patikšanu. Es arī atdodu savu balsi par Macarenu - kaitinoša manām ausīm un viss.
A kečupiem ne vainas - vasara, ballītes, siiilts... viens vienīgs pozitīvs.

Piedodiet Mārlija fani, bet man laikam sarežģītas attiecības ar regeju, jo, piemēram, kaitinošo dziesmu topā man ir arī šī un laikam dēļ tā ka vienmuļa:

Un Puķu nakts man arī nepatika un lāgā nepatīk joprojām. Bet man vispār nepatika ne Modo, ne Opus, ne Zīvere un vispār tas viss kopā. Tāda nu  dīvainīte uz vienaudžu fona biju - man nepatika arī Guntis Veits un Credo (izņemot laikam baltās dzērves, melno kliedzienu), arī Eolika ne visai, lai gan dziesmas kopumā patika. Ja tā padomā - grūti pateikt, kas patika. Pērkons... Zodiaks, Turaidas roze jau vēlāk bija, tāpat Elpa...

P.S. Zīvere vienmēr bijusi ducīga.

Elpas zolists jau arī nav starp mums. Tā arī laikam neko dižu pēc tam vairs neradīja, esot noslīcis grādīgajā.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #18 : 2015. gada 21. janvāris, 14:08:48 »
oijjjj..mani putni barojas  :rofl: ko uzlieku..tas viss patiik :))
es tak taadus klaunus i acī redzeejusi nebiju :D vot Betons pameta ...atveeru un klausos  :yes:   un regeju Mangusta pamesto nolkausiijos...jezzz neatceros,kad pedejo reiz sastapts bija ,,,
OMG kadas atmiņas atsaucās.... es vēkšpēdus :))) :big_hug:   nē sajusmaa krēslus nelaužu... bet smaiduuuuu:))
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2015. gada 21. janvāris, 14:11:32 »
Jaanis Logins tragjiski gaaja bojaa, esot graadiigaa staavoklii?

Tagad shii dziesma tieshaam patiik

Atslēdzies Betons

« Atbilde #20 : 2015. gada 21. janvāris, 14:25:18 »
Jaanis Logins tragjiski gaaja bojaa, esot graadiigaa staavoklii?

Tagad shii dziesma tieshaam patiik

Kaut kā man no tiem laikiem palicis prātā, ka tā. Varbūt kaut ko biju pārpratis. Vai nu viņš pats izvēlējās aiziet, vai tas kaut kā tā notika. Lai man Dies piedod, ja tas nebija tā. Info nekādu tagad vairs atrast nevar, tik vien kā daudznozīmīgu frāzi: "он был разочарован в жизни."

Atslēdzies Minne

« Atbilde #21 : 2015. gada 21. janvāris, 14:34:45 »
Nezinu, kaadeelj man kkaut kas ar vilcienu un sliedeem saistaas. Bet, protams, taadas lietas jau oficiaali nepublisko.

Mellen, cik forshi, ka vismaz vienam cilveekam vairaak ir iemesls pasmaidiit. Saulainais regejs man arii patika. Un veel vinjiem bija taada forsha dziesma :

alexiit, piedod par kaarteejo teemas piekjeernaashanu ;) :hug2:

Atslēdzies alex

« Atbilde #22 : 2015. gada 21. janvāris, 14:43:23 »
alexiit, piedod par kaarteejo teemas piekjeernaashanu ;) :hug2:

Kas internetā atdots, tas jau vairs nav mans. Ķēzies droši! :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #23 : 2015. gada 21. janvāris, 14:50:34 »
Forshi. Veel viens viirietis, kursh atljauj visu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #24 : 2015. gada 21. janvāris, 16:07:39 »
es te tagad taisu pusdienas..fona meetajas kompis un skan Elviss..
tad nu domaju...ibio/rio nu nevar tak tā buut, ka nu viss man baigi patiik..pati sev sajutos lišķīga.
Un tad, hops ar nazi pa nagiem gandrīz---- nu nepatīk man... :faint: godavards tik ļoti maz patīk ka varu likt pie nepatiik:)

kauns atzīties - simfoniskā mūzika :(

Un zin kā mani dzīve toleranci mācīja??? Man bija liela ,liela, nu megaliela(pati lielakā) Lowe.... un mans mīļõtais klausijās simfonisko mūziku... visā nopietnībā :) mašīna bija pilna ar Bethovenu, čaikovski. uz galdiem /zem galdiem darbavietā bija Rahmaņinovs un visādas ziemas un pavasara sonātes... Jezz....
Es tagad daaaudzus gadus pēc, mēģinu sevi paretam paarbaudīt vai jau neesmu aizaugusi liidz vinja liimenim,,,, nea  :( neesmu gan..
vienā šadā brīdī kad mēģināju klausiities kkadu dziljo klasiku..mani piekjera lielais dēls un noprasiija...-tu ko, tagad gribi sev pieradīt ka roc dziļāk nekā vari??
daa bljin sakauneejos... un vairs neroku :)
un itka asociācijam tak vajadzeeja buut ...liela miila un tāda klasika... njefiga...tukšums.. nenjemu es to pretī...:(
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #25 : 2015. gada 21. janvāris, 16:27:55 »
Simfonisko mūziku labāk dzīvajā nevis ierakstos klausīties. Bet vienalga parasti pēc koncertiem šādus tādus diskus arī iegādājos. Man gan sirdij tuvāks baroks, senā mūzika. Un vispār - lēnām cenšos izglītoties. Mūzikas gaumes ziņā pieskaitu sevi pie visēdājiem, ja nu tikai pret repu, tehno un hausmūziku alerģija.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Betons

« Atbilde #26 : 2015. gada 21. janvāris, 16:31:18 »
O! Acid House bija kaut kas nepatīkams

Labvēlis

• Viesi

Atslēdzies alex

« Atbilde #28 : 2015. gada 21. janvāris, 16:33:49 »
O! Acid House bija kaut kas nepatīkams

Šis bija piemirsts... Video smieklīgs :D

Atslēdzies Minne

« Atbilde #29 : 2015. gada 21. janvāris, 16:39:26 »
Dubstep, manupraat, ir kkas nebaudaams, bet man diemzheel jaatreneejas, jo deels klausaas ;)

Tad jau pat Radio2 ir izturamaaks.

Betona klipinjaa reeciigi dejo.