Autors Tēma: Mobilie telefoni - jo lielāks, jo labāks?  (Lasīts 6034 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies tex

Re: Mobilie telefoni - jo lielāks, jo labāks?
« Atbilde #30 : 2015. gada 22. janvāris, 15:10:00 »
Kā var traucēt izmērs?
Nē, laikam var, ja grib tieši vienā rokā turēt un ar īkšķi braukāt.
Man ir ērti ar divām rokām.
Jā, patīk turēt 1 rokā. Otra brīva.
Un, iphone 4S ieiet visu man piedrošo bikšu, ar džinsām priekšgalā, kabatās. Biku izspiežas, bet ieiet. Tikko būs lielāks tā neieies. A kur tad man šo likt?
Somā jau ir ipad - tad neredzu vajadzību pēc vēl 1a

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #31 : 2015. gada 22. janvāris, 19:07:33 »
Kaut kā tā, skat bildi :)

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #32 : 2015. gada 22. janvāris, 20:59:10 »
Un, iphone 4S ieiet visu man piedrošo bikšu, ar džinsām priekšgalā, kabatās. Biku izspiežas, bet ieiet. Tikko būs lielāks tā neieies. A kur tad man šo likt?

Lūk, šim es piekrītu par visiem 100 %. Manam telefonam jābūt tādam, lai varu iebāzt arī kabatā, tai skaitā, džinsu :) Reizē vienkārši tā vajag.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #33 : 2015. gada 22. janvāris, 21:42:46 »
Somā?

Riebjas maciņi, bet tie varētu pasargāt no kuvaldas.

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #34 : 2015. gada 22. janvāris, 21:43:00 »
Protams, ja piekopj kārtīgu ofisa dzīvesveidu, var kaut ar planšetes izmēra telefonu sadzīvot. Es nevaru - man, pie dabas dzīvojoties, vajag varēt šo i jebkurā apģērba kabatā iebāzt, i sporta somas kabatiņā, i instrumentu somā iemest. Da tā, lai, nejauši piesitot, ekrāns nebūtu čupā. Tā kā, piedodiet, bet palikšu pie klasiskajam vērtībām - dators mājās - ērti liels, telefons kabatā - mazs, ērti portatīvs un "kuvaldasdrošs".

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #35 : 2015. gada 22. janvāris, 21:44:53 »
Bet vai tiešām vienmēr un visur telefonam ir jābūt līdzi?
Zinu cilvēku, kas telefonu ņem līdzi revējot vagas un slaucot govis, bet vai tiešām vajag? Tikai tāpēc, ka "mobilais" ? :)

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #36 : 2015. gada 22. janvāris, 21:53:30 »
Jā, ņemu vienmēr un visur. Sakariem jābūt, it sevišķi tad, ja aizdodos kaut kur prom no mājas un civilizācijas vispār. Tā ir elementārā drošības tehnika.
Un, no otras puses, telefons ir ne tikai tādēļ, lai es varētu piezvanīt, bet lai arī mani varētu sazvanīt.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #37 : 2015. gada 22. janvāris, 21:58:14 »
Jā, ja dodas kaut kur, nezin kur, bet ... arī kartupeļu vagā? Tualetē? Visur, visur?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #38 : 2015. gada 22. janvāris, 22:04:23 »
Kartupeļu vagā jā, tur taču ja strādā, tad strādā, ne jau dažas minūtes. Uz tualeti speciāli nenesu, vienkārši mājās tas ir dzirdamības robežās - no poda, protams, augšā nelēkšu, bet iznākot no tās tualetes, atzvanīšu.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #39 : 2015. gada 22. janvāris, 22:42:45 »
redz, kā kuram. Man telefons var nostāvēt garderobē mēteļa kabatā un es tikai vakarā paskatos, kad modinātājs jāliek. Un nekad neatzvanu - kam vajag, lai zvana. Izņēmums, protams, bērni. kad guļu -diena vai nakts, vienmēr atslēgts.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #40 : 2015. gada 22. janvāris, 22:52:48 »
Man ir bijis, ka aizmirstu telefonu mājās un visu dienu kā uz adatām ... un tad vakarā milzīgs škrobis, jo neviens nav pat zvanījis ....

bet vispār man ir tendence atstāt telefonu klusuma režīmā vai mašīnā vairākas dienas, tad jūtos vislabāk ... jo nepārtrauktie zvani reizēm ir nogurdinoši .... Man ir runātīgi draugi un paziņas un ierasts, ka saruna ilgst 20 - 80 minūtes .... Līdz ar to ... telefonu ir tik ērti atstāt mašīnā ...

:blushing:

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #41 : 2015. gada 22. janvāris, 23:02:22 »
A ja nu tam bērnam kaut kas, un viņš visu dienu zvana uz to telefonu mēteļa kabatā?

Jā, redz, kā kuram. Es nekad neatslēdzu, vienalga, diena vai nakts. Pa nakti jau tāpat neviens bez ārkārtas vajadzības netraucē, bet ārkārtas gadījumā esmu sazvanāma.

Apdomāju, kur tad neņemu telefonu... Ja nu vienīgi tur, kur tas nevar uzturēties - pirtī vai peldēties ejot...

ēvele

• Viesi
« Atbilde #42 : 2015. gada 22. janvāris, 23:06:11 »
Tad lai zvana tēvam vai omei. Kas gan tāds var notikt! Man lieli bērni.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #43 : 2015. gada 22. janvāris, 23:12:49 »
Bērni ir cits stāsts, kam tie ir, tiem jābūt 24/7 uzlādētiem telefoniem ... ja bērnam nav 60+ gadi ...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #44 : 2015. gada 23. janvāris, 06:32:30 »
No 60+ atkal sākas tas vecums, kad telefonam jābūt vienmēr uzlādētam un klāt.