Kuulap, es laikam veco laiku cilveeks, es nesaprotu, kas te buutu, ko skaust. Vari paskaidrot?
Mees esam dazhaadi, katrs domaa un juut savaadaak. Taapeec es tikai no sava skatu punkta. Mani izbriina taada ziedojuma prasiishanas forma, tjipa, tu esi bagaats, tev taas tikai pusdienas, a man sapnis, nu kas tev ko neiedot man to attieciigo summu celjojumam vai kaadai smalkai ieriicei (kaa Tex gribeetu)? Man kaa vecai tantei jaasaka, vai tad kauna nemaz nav? Kad driikst luugt? Nu kas tas vispaar taads ir? Luugt vispaar ir shausmiigi gruuti, tas ir piespiedu solis, kad jaaiet luugt, lai paliidz.. Neviens sakariigs cilveeks to negribeetu. Bet shajaa situaacijaa taa nav.
Par to skauzhsanu, es nelasiiju komentaarus, bet man vienmeer smiekliigi liekas, ka peec kaada kritiska komentaara naakoshais ir - tev skauzh. Vairumaa gadiijumu tur nav, ko skaust. Ja par to celjoshanu uz Antarktiidu, tad, vai daudzi tur gribeetu braukt? Es nee. Pie tam taa vinjas mineetaa summa, man neshkjiet liela, man tik daudz naudas buutu, mieriigi vareetu nonjemt no konta un aizbraukt, ja gribeetu. To bezkauniibu varbuut skaust? Bet man driizaak taa kaa neeerti vinjas vietaa. Nu tas tikai mans viedoklis, nevienam neuzspiezhu, tikai paskaidroju, par ko cilveeki shajaa gadiijumaa briinaas vai ir sashutushi, jo laikam jau ir taadi, kas to nesaprot.