Autors Tēma: Ziedojiet!  (Lasīts 5461 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Ziedojiet!
« : 2015. gada 21. janvāris, 17:17:35 »
Un ko juus domaajat par sho?
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/183209/latviete-zane-ludz-ziedot-naudu-vinas-celojumam-uz-antarktidu

Nu jau vairs nepastaav nekaadas robezhas. Nauda vairs nav jaaietaupa, jaasakraaj vai jaanopelna, nav pat vairs taada lieta, kaa aiznjemshanaas, lai peec tam atdotu, jo ir tachu burvju vaardinjsh - ziedojiet. Vienalga kam - gribu smuku kleitu, jaunu telefonu vai celjojumu. Jo vienmeer par mani tachu buus bagaataaki cilveeki, kam tas taads nieks vien ir. Nu var jau buut, ka taa vajag. Lai jau Zaniitei veicas, lai jau aizceljo pie pingviiniem, bet taa vinjas nosauktaa summa nudien nav liela. Ja jau tas ir sapnis - sakraaj.

daddy

• Viesi
Re: Ziedojiet!
« Atbilde #1 : 2015. gada 21. janvāris, 17:26:32 »
es tik dārgas pusdienas neēdu,  viņai varētu ziedot 25$, tad sanāktu one way ticket  :)

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #2 : 2015. gada 21. janvāris, 17:38:50 »
Protams, jūs jau labāk zināt, kāda Zane ir naudas notrallinātāja un sliņķe... http://www.koronevskis.lv/raksti/2015/01/21/operacija-pingvins-izaicinajums-un-atzinas/
Tīri vai par spīti visādiem rējējiem ņemšu un noziedošu :) Pie tam vairums bubinātāju gan jau regulāri pērk ilustrētos žurnālus, kuros ir ceļojumu apraksti, tātad principā maksā par to pašu - kvalitatīvu stāstu un fotogrāfijām. Un vai tad kāds brēc, ka žurnālisti ubago un rauj maizīti no mutes slimiem bērniem? Rakstīšana arī ir darbs, tāds pats kā vairumam citu balto apkaklīšu :)
/piekrītu, ka akcijas uzsākums varbūt nebija pats veiksmīgākais, bet uz naidīgo komentāru vētru tiešām nepatīkami skatīties/

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 21. janvāris, 18:26:41 »
Rakstaa nebija teikts, ka buus filma vai graamata vai fotoreportaazha utt., nu jaa, ir jau visaadi sponsori tiem, kas dodas ekspediicijaas utt., bet tad taa arii tiek teikts, un tie, kas maksaa, tad arii zin kaadu galarezultaatu sagaidiit. Camma arii aizlaidusi uz ziemeljiem, raksta mums celjojuma dienasgraamatu. Laikam jau par savu naudu. Bet vajadzeeja prasiit, lai mees sametam, jo mees tachu lasaam tos aprakstus.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #4 : 2015. gada 21. janvāris, 18:35:36 »
Nja, kurs gan nepaceļotu par brīvu? Bieži par to domāju, lasot vienveidīgos ceļojumu aprakstus :P

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #5 : 2015. gada 21. janvāris, 19:05:19 »
Jau izlasot notsaukumu, 150% biju droša un pārliecināta par ko buus runa. Jex...
nutak, ja kads negrib , tad neziedo. Ja grib tad noziedo. tieši tik vienkārši...
es pati piemēram izlasot šo zinju paraku mazliet dziljak, palasiju kur meitene bijusi.. ko ,kas kāpēc...
kā citeriz nepiegriežas pašiem di@sējiem, taa tukšā dir@ana... skaudība, vai kas macas virsū??? ez nez...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #6 : 2015. gada 21. janvāris, 19:06:13 »
Nja, kurs gan nepaceļotu par brīvu? Bieži par to domāju, lasot vienveidīgos ceļojumu aprakstus :P
man dikti patiik celjojumu apraksti, tos kurus lasu es, nav ne minjas no vienveidiibas... tieshi otradi
IG- mellenessniega

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #7 : 2015. gada 21. janvāris, 19:18:19 »
Nav ne Tuurs Heijerdaals, pat ne Maaris Olte.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #8 : 2015. gada 21. janvāris, 19:22:22 »
Man patika tā Ūdrīša draudzenes grāmata, kā viņi ar stopiem pa Ķīnu ceļoja. Varbūt tāpēc arī patika, ka bija reālas situācijas - strīdi, naudas trūkums...Tur, kur kāda tūrisma firma ir izmaksājusi, parasti nāk ārā visai prognozējams produkts.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #9 : 2015. gada 21. janvāris, 19:34:36 »
Palasīju to blogu.Toč, mēs te foruma varētu foršāku uzveidot, kolektīvi. Varbūt sākam? Un tād vāksim naudu ceļojumiem un izlozēsim, kuram kārta braukt :) vai nē, labāk uz lasītāju balsošanu. Mums tak te ir pilns ar talantiem.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #10 : 2015. gada 21. janvāris, 19:37:10 »
vispirms izdaram un tad saliidzinam oky????  :coffee:
IG- mellenessniega

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #11 : 2015. gada 21. janvāris, 19:47:50 »
Camma jau ir saakusi, nez, kur pazudusi, nav ieputinaata kaut kur?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #12 : 2015. gada 21. janvāris, 20:34:32 »
Katram savs... es neziedotu...  ja jaunkundzei tas ir tikai bik vairaak kaa pusgada celjojuma budzhets, znach nemsz ne tik ilgi jaapakraaj...

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #13 : 2015. gada 21. janvāris, 20:39:43 »
Jēz, bet viņa taču uzrunā biznesmeņus! Esi biznesmenis, tevi Zane ir aizkustinājusi, ziedo! Neesi biznesmenis, pusdienas nevari atļauties restorānā, neziedo. Neredzu problēmu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #14 : 2015. gada 21. janvāris, 20:42:51 »
Nomade- beidzot, kaads izlasija :))
IG- mellenessniega