Autors Tēma: Aizgājušais  (Lasīts 5175 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: Aizgājušais
« Atbilde #15 : 2015. gada 23. janvāris, 12:27:59 »
neuztveru es gupiju par mājdzīvnieku kā suni vai kaķi.
Reiz es sirsnīgi piedzēros skalārijas tēviņa "bērēs"  :cry: :spicglaze:

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #16 : 2015. gada 23. janvāris, 13:03:01 »
neuztveru es gupiju par mājdzīvnieku kā suni vai kaķi.
Reiz es sirsnīgi piedzēros skalārijas tēviņa "bērēs"  :cry: :spicglaze:

skalārija vs gupija :) nu ir tāsd teiciens par salīdzinājumu ar pirkstu :) bet par zivīm tas tā mans subjektīvais viedoklis. akvārijs man vairāk dekorācija. 
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #17 : 2015. gada 23. janvāris, 13:15:40 »
Kad nomira Annuška (gailīšu meitene), man k-kā jocīgi ap dūšu palika gan. :( Nolaidu podā ar laimīga Lielā Okeāna vēlējumu un izjutu sirdsapziņas pārmetumus.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #18 : 2015. gada 23. janvāris, 13:23:29 »
Kad nomira Annuška (gailīšu meitene), man k-kā jocīgi ap dūšu palika gan. :( Nolaidu podā ar laimīga Lielā Okeāna vēlējumu un izjutu sirdsapziņas pārmetumus.

man nav sids , laikam :)
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #19 : 2015. gada 23. janvāris, 14:50:07 »
ai , nu labi - pastāstīšu gadījumu no dzīves. bija mums te viens vecs vetārsts , vienreiz atbrauca pie mums , sēžam , iedzeram un runājam par dzīvniekiem. un tad viņš - kāāā pastāstīja par savu suni  , tā man vēl ilgi neturējās mute ciet , domāju un domāju un trešā dienā sāku smieties - var jau arī tā . viņam , kā jau medniekam , dikti mīļš bīgls bijis , nu un kad šuņuks pārcēlies uz citiem medību laukiem , nav spējis tik vnk atvadīties. rezultātā aizgājējam novilkts kažoks , pats apglabāts , bet saimniekam uzšūta cepure .

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #20 : 2015. gada 23. janvāris, 14:53:08 »
Ja ir piedāvājumi no aizgājēju (cilvēku) pelniem izgatavot mākslīgā dimanta rotaslietas.. tad ar ko cepure sliktāka..

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #21 : 2015. gada 23. janvāris, 16:45:47 »
es jau nesaku , ka sliktāka ... :)

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #22 : 2015. gada 23. janvāris, 18:42:11 »
Nu nez, diezvai mednieks patiesi mīlēja suni. Labi, mīlēja pa savam, ar mednieka piesitienu. Es kaut ko tādu nevaru iedomāties.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #23 : 2015. gada 23. janvāris, 21:39:18 »
nuuu... mednieks mūsdienās nav tas pats,kas bija Mednieks kādreiz...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #24 : 2015. gada 25. janvāris, 20:58:53 »
Dženīte (sune) palika guļam dārzā, ko vēlāk mana mamma pārdeva.... Pašlaik ir dzīvnieku masu kapi manā dārzā. Pieminu visus, kuri sirdī aizķērušies, (arī cilvēkus) savās domās utml.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #25 : 2015. gada 26. janvāris, 16:38:41 »
Mums rajona zooveikalā ilgi karājās aicinājums mirušo mīluli izbāzt. Stipri dīvaina ideja, manuprāt. Žurku savā laika noglabājām pie mājas, bet visas ģimenes mīļoto kaķi nācās atstāt klīnikā- bija ziema un centrā- kur tu te raksi? Pati neesmu liela kapu kopēja, atceros un pieminu, bet kultu netaisu.

Atslēdzies mamzele

« Atbilde #26 : 2015. gada 29. janvāris, 21:29:38 »
Abi mani kaķi "guļ" zem krūmiem. Bonis zem balti ziedoša (neatceros kā sauc), Mincīte - zem oranžas klinšrozes. Bet vēl arvien viņi abi man "nāk no turienes mājās"....

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #27 : 2015. gada 29. janvāris, 21:53:33 »
Njaa, baigi sašņorē mūs tie mīluļi  :cry:

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #28 : 2015. gada 03. februāris, 20:31:28 »
Domāju , ka būs par tēmu . Pēc cik ilga laika un vai vispār iegādājāties kādu zvēru pēc tam , kad iepriekšējais aizgāja ? Vai varbūt pats atnāca ? Man neatkarīgi viens no otra vairāki cilvēki teica , ka jāgaidot , atnākšot pats . Vēl jau raudu un ģimenes vīrieši pat neko negrib dzirdēt par citu , jo nebūs otra tik smalka kunga ar iedzimtu inteliģenci.

Atslēdzies faraons

« Atbilde #29 : 2015. gada 03. februāris, 21:23:55 »
ļoti iespējams, ka atnāks pats. un varbūt kaut kas pilnīgi agrāk neiespējams licies. bet atnāk