Autors Tēma: Rail Baltica  (Lasīts 78438 reizes)

0 lietotājiem un 2 viesi lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Rail Baltica
« Atbilde #225 : 2015. gada 06. marts, 06:33:12 »
Galiigi kukuu?  :computer:

Atslēdzies tex

« Atbilde #226 : 2015. gada 06. marts, 08:37:15 »
Kāpēc kukū? Ja clv atņem māju jebkurā gadījumā? Un gadi jau tie, kad jaunu vairs neuzcels... Pilnīgi saprotu. Mūsu gala panši to pašu padomāja...
Un jā, cilvēkiem pret kuru cilvēku tiesībām un tiesībām uz īpašumu ( it kā garantētām at visiem iespējamiem valsts likumiem) šādi izturas, t.i. reāli izrādās, ka nekas nav garantēts, tādu valsti vrb tiešām nevajag?
Un sliktāk pat, ja ko tādu izdara pašu clv un "sava valsts" - svešo ļaumumu vismaz var gānīt, pretoties u.t.t.
Tas nu tā par politiskajiem ieguvimiem no tā dzelzceļa - tas skar pārāk daudzus, lai vairs būtu ar + zīmi, IMO.

Kkur aptaujāja un 95% bija par ? no tiem 95%, kādi 30-40% vismaz nezināja, ka tas skars viņu īpašumus, tad vairs nebūtu par - to aptauju derētu atkārtot ;) A tā ja vidējam plebejam uz ielas pajautā, vai vajag nacionalizēt to, kam kkas ir īpašumus, viņi arī teiktu, jā... kamēr neatskārstu, ka runa arī par viņējo, aber tie, kam nekā nav, vnm būs par citu īpašumu pārdalīšanu :D Kā tad citādi komunisma mēģinājums vsp būtu iespējams...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #227 : 2015. gada 06. marts, 08:46:34 »
Šo lasot - tiešām kukū!
Citāts
Tipa, Krievija iebruks un ņe do togo būs? 
Mož krievi vismaz atļaus palikt mājās dzīvot?
Pat es, kas apzināti izvairās no sīkākas iedziļināšanās Ukrainas situācijā, esmu gana informēta, kas tad notiek teritorijās, kurās tas krievs ir ienācis. Un labāk dzelzceļa malā vai izsist gana lielu kompensāciju, lai tiktu pie jaunas mājas, kā to, kas notiek tur.

Tas ir gluži kā dāmas ap 55 prātuļo, ka varbūt jāpiesakās RUS pilsonībai, lai varētu iet ātrāk pensijā. (un tā pati dāma, īrējot foršu lielu dzīvokli saimnieka mājā par salīdzinoši kapeikām, sapņo, ka varētu nākt atpakaļ krievu laiki un tas dzīvoklis paliktu viņai).
Vai ap to pašu vecumu vīrietis, pa lielam vesels un spēcīgs, strādā fizisku darbu, sapņo iziet komisijas, simulēt un izsist invaliditāti, lai tiktu ātrāk pensijā.

Pilnīgs čau!

UnVispār

• Viesi
« Atbilde #228 : 2015. gada 06. marts, 08:58:28 »
Negribu jau teikt, ka viss ir slikti, bet nāksies piekrist tiem, kas saka, ka no šī projekta mums neizbēgt. Viena Mārupe neko nemainīs un viena Latvija ne tik. Neviens to ceļu apkārt nebūvēs.

Pati ideja kā tāda jau nav slikta. Lielākā problēma ir komunikācijā ar cilvēkiem, kurus viss šis skars tiešā veidā - gan tiem, kuru zemes tas šķērsos, gan tiem, kas vienkārši mitinās tuvumā. Neviens nav paskaidrojis, kā tieši tas būs. Pie kam, zinot, kā pie mums viss notiek, noteikti vispirms uzbūvēs pašu ceļu un tad veiks pasākumus, lai tas netraucē iedzīvotājiem. Protams, ka to darīs tad, kad visi jau divus gadus sūdzēsies nonstopā, ātrāk ne - ātrāk vēl var cerēt, ka nomierināsies - pieradīs.
No sava pagalma redzu Kāruma karogus. Dzīvoju centrā. Palasīju pieejamos materiālus, paskatījos bildes un sapratu, ka, lai kā viņi netaisītu to dzelzceļu pa centru - vai tunelī vai pa gaisu, es viņu tik un tā sajutīšu. Tur jau no parastā kravas vilciena rajons šūpojas. Cik saprotu, tad šis to visu tikai pastiprinās.
Ko darīt? Būsim reāli - pierast pie tās domas. Kas var pārdot savu īpašumu vai iemainīt to pret kādu, kas ir tālāk no šī projekta, to arī labāk lai dara. Skatos, te visi aizmirsuši, kā gadījās mazdārziņu teritorijai, kad vajadzēja lidostu paplašināt... Gadījās tāda īpaši sausa vasara, dārziņus vienu aiz otra piemeklēja ugunsgrēki... Cerēt, ka 90tie ir beigušies un "ar mani jau tas nenotiks" - tas ir absurdi.
Es negribu nevienu biedēt, vai pasarg Dies', likt kādam domāt, ka viņus kāds apdraud...
Just thinking...

Atslēdzies tex

« Atbilde #229 : 2015. gada 06. marts, 09:47:10 »
Nu "ugunsgrēki" īsti neies krastā ar apdrošinātiem īpašumiem. Apdrošinātājiem nepatīk izmaksas, ko nav no kā piedzīt, tāpēc viņi ir pat ļoooti ieinteresēti vainīgā atrašanā.

Ja clv mājas nav tik un tā, tad bēgšana no tās vietas, jo tur sāk šaut, ne ar ko nav sliktāka no tikšanas savas valsts no tās izdzītam... OK, vrb biku vairāk mantas pagūs paņemt līdzi, i visa starpība.
Tā ka politiskais ieguvums, ja vrb ārpolitiskais tiešām būs, tad iekšpolitiskais lēnā garā iegūst arvien līelāku mīnus zīmi.

Atslēdzies alex

« Atbilde #230 : 2015. gada 06. marts, 09:58:06 »
A mož proņesjot, a?

Tad jāiet ielās. Kā metro laikos. Neticu, ka šī brīža situācijā izdotos pacelt un apvienot lialas masas. Nav vairs tie laiki- tagad katrs par sevi :(

Atslēdzies alex

« Atbilde #231 : 2015. gada 06. marts, 10:09:17 »
Cienījamie foruma administratori! Vai ir iespējams izdarīt tā, lai es turpmāk vairs neredzētu lietotāja tex paziņojumus? Tie grauj manu nestabilo nervu sistēmu, kā arī ticību veselajam saprātam un visam labajam uz pasaules.  :sarcasm:

UnVispār

• Viesi
« Atbilde #232 : 2015. gada 06. marts, 10:09:57 »
Var jau dzīvot ideālā pasaulītē, taču saki, cik no īpašumiem, kas atrodas jaunā dzelzceļa ceļā, Tavuprāt, ir apdrošināti? Pie kam, regulāri dedzināšanas gadījumi konkrētā rajonā, īpašuma cenu gāž zemē vairāk, nekā tāda dzelzceļa būve.

Teikt, ka karš labāks par dzelzceļu? Es laikam nevaru tik daudz izdzert, lai domātu līdzīgi.
Tikt izdzītam no mājām.. Dod taču kompensāciju. Ja no tās atsakās, tikai tad valts zemi atsavinās bez kompensācijas. Bet tas jau ir katra paša lēmums.
Var diskutēt par kompensācijas apmēriem, vienalga vai tas ir naudā, vai apmaiņas īpašums, bet tēlot varoni nav jēgas. Mīnuss sanāk, jā, bet tas tomēr ir kopējā progresa vārdā.

Tas izteikums par karu izskatās pēc "Ja nav man, lai nav nevienam!"

Es arī nebūtu sajūsmā, ja man pateiktu, ka manas  mājas pagalmā ir ieprojektētas sliedes, taču būsim reāli - ja tas tā ir uzzīmēts, tad tas ir nenovēršami. Jābeidz pinkšķēt un jāskatās, kā izsist lielāko labumu no situācijas.

UnVispār

• Viesi
« Atbilde #233 : 2015. gada 06. marts, 10:11:16 »
Cienījamie foruma administratori! Vai ir iespējams izdarīt tā, lai es turpmāk vairs neredzētu lietotāja tex paziņojumus? Tie grauj manu nestabilo nervu sistēmu, kā arī ticību veselajam saprātam un visam labajam uz pasaules.  :sarcasm:
Pluto nupat Tev piedāvāja banu. Gribi?  :smoker:

Atslēdzies alex

« Atbilde #234 : 2015. gada 06. marts, 10:13:16 »
Pluto nupat Tev piedāvāja banu. Gribi?  :smoker:

Saules briļļu vietā piedāvāt izdurt acis? Oriģināli!  :laugh:
Neko darīt! Veselība tikai viena!   :medic: :D

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #235 : 2015. gada 06. marts, 10:26:12 »
Cienījamie foruma administratori! Vai ir iespējams izdarīt tā, lai es turpmāk vairs neredzētu lietotāja tex paziņojumus?
Cienījamais Alex! Kaut kur ir iespēja "ignorēt lietotāju", pameklē.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #236 : 2015. gada 06. marts, 10:33:07 »
Pēc plāniem mani RB skar daļēji. Tb, varbūt dzirdēšu, varbūt nē.

Bet šķiet, ka lielākā šūmēšanās ir nevis par izvietojumu, bet par neskaidro kompensāciju mehānismu.
Ja tagad skaidri un gaiši pateiktu, ka atsavināšanas gadījumā piem. kredītā iegādāto īpašumu turētājiem tiks segti atlikušie maksājumi bankai, protestu daļa saruktu. Trekno gadu līzes ņēmēji pat būtu priecīgi.
Bet ja atsavinot piedāvās kadastra vērtību, tas dusma saprotama.

Atslēdzies alex

« Atbilde #237 : 2015. gada 06. marts, 14:54:37 »

Mīļā administrācija! Paldies! Jūsu ieteikums bija ļoti noderīgs.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #238 : 2015. gada 06. marts, 14:59:35 »

Mīļā administrācija! Paldies! Jūsu ieteikums bija ļoti noderīgs.

Profils - Draugu/ignorēto saraksts - Rediģēt ignorēto lietotāju sarakstu - raksti niku un pievieno.

Atslēdzies alex

« Atbilde #239 : 2015. gada 06. marts, 15:08:07 »
Profils - Draugu/ignorēto saraksts - Rediģēt ignorēto lietotāju sarakstu - raksti niku un pievieno.

Paldies! Atradu.