Autors Tēma: Gan Bei  (Lasīts 2226 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Gan Bei
« : 2015. gada 22. janvāris, 22:24:40 »
Es esmu pret tik "brutālu" biznesu un kopš skandāls nonācis tiešajā ēterā, neesmu tur ēdusi, bet.... garšo man tur ... ;(

Tagad, kad tiek runāts par slēgšanu, no vienas puses esmu par, jo pārak bezkaunīgi viss notiek, bet no otras puses .... kur vēl es tikšu pie tik garšīgām zupītēm un ceptām haka nūdelītēm? :(

Atslēdzies diddly

Re: Gan Bei
« Atbilde #1 : 2015. gada 22. janvāris, 22:33:26 »
tāpēc jau žēl-bija tiešām laba un zināma vieta,ka vienmēŗ būs tāpati garša....malači,ka turēja kanti,bet skaidrsuz kāda rēķina...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2015. gada 22. janvāris, 22:37:45 »
Es naivi ceru, ka kāds tomēr padalīsies ar receptēm .... kaut kā vajadzētu uzpirkt "bijušos" darbiniekus .... Laikam jau mans plāns (pastrādāt tur atvaļinājuma laikā .. .) nerealizēsies, kaut vai tāpēc, ka man nav atvaļinājumu ... Bet recepšu dēļ, es pat būtu ar mieru ...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #3 : 2015. gada 23. janvāris, 11:54:35 »
Jā. Es arī par to domāju. Nebūtu tik garšīgi, teiktu, tā viņiem vajag.
Kaut kur lasīju, ka viens bij.pavārs ir uztaisījis savu ēstuvi. Ne ta blaumaņa, ģertrūdes ielā, v.tml.

daddy

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 23. janvāris, 12:00:11 »
ko jūs uztraucaties, izkārtni nomainīs uz "Bei Gan" un dragās tālāk. Cilvēkiem garšo austrumu ēdieni, tāpēc niša tukša nepaliks :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #5 : 2015. gada 23. janvāris, 12:06:11 »
Biju kaut kā iedomājusies, ka Gan bei ir franšīze līdzīgi kā Čili Pica, bet izrādās pašmāju produkts...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #6 : 2015. gada 23. janvāris, 12:07:57 »
Es esmu pret tik "brutālu" biznesu un kopš skandāls nonācis tiešajā ēterā, neesmu tur ēdusi, bet.... garšo man tur ... ;(

Tagad, kad tiek runāts par slēgšanu, no vienas puses esmu par, jo pārak bezkaunīgi viss notiek, bet no otras puses .... kur vēl es tikšu pie tik garšīgām zupītēm un ceptām haka nūdelītēm? :(

nestreso, gan jau tie paši cilvēki nomainīs rekvizītus :D
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #7 : 2015. gada 24. janvāris, 14:34:19 »
Biju šodien Alfas Gan bei.  :angry: Oficianti kādi 2i pa visu zāli, cilvēku nav daudz - aizņemti 3-4 galdiņi , uz dažiem galdiņiem salikts rezervēts. Mēs ar ģimeni un arī pie blakus esošā galdiņa sēdošāis pāris (runāja latviski) netikām apkalpoti VISPĀR. Puisis defilēja garām vairākas reizes, bet ēdienkart 15 minūšu laikāi tā arī neatnesa.  Zālē pēc mums ienāca izteikti slāviska kompānija treniņtērpos, tie tika pie ēdienkartes uzreiz. Lege bistro Alfas otrajā stāvā pārdevējas runāja tikai krieviski, nemaz nereaģēja uz pasūtījumu latviešu valodā (sūtīju sev un bērnam saldējuma kokteiļus). laikam sava veida boikots.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 24. janvāris, 14:37:44 »
Es ceru, ka juus nobalsojaat ar kaajaam.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #9 : 2015. gada 24. janvāris, 14:50:20 »
Es ceru, ka juus nobalsojaat ar kaajaam.
ne tikai mēs, arī blakus sēdošais pāris

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #10 : 2015. gada 24. janvāris, 14:56:07 »
Jā, Alfā man tā ir gadījies vienreiz (tā laikam bij apēdējā reize tur) ... notikums bija pavasarī (tāpēc ar politisko situāciju nesaistu) .... Sākumā domāju, vaina tajā, ka apsēdāmies terasē, bet tad ievēroju, ka citus gan apkalpo ... mēs nosēdējām 15 - 20 minūtes bez ēdienkartes un gājām projām. Es gan pie izejas pateicu ko domāju, bet uz mani noskatījās kā uz skandālisti un neteica nevienu vārdu - kaut vērsos konkrēti pie administratores un runāju ļoti mierīgi ...

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2015. gada 24. janvāris, 19:22:56 »
hmm, tagad kad tā sakat, mēģinu atcerēties alfu pēdējoreiz... ēdienkarti atnesa, svaigi spiestajā sulā gan man šķita ka ūdens pieliets un ka tik neapkalpoja rus, bet nu laaab...
Runājām latviski laikam vai tajā brīdī neko un biju kopā ar "slāviska izskata personu"... hmmm, vrb tāpēc dabūjām ēdienkarti bez aizķeršanās...

Galeria Riga gan viss super, arī runājot LV, vēl papildus galdiņu mums nolika ļoooti pilnā laikā...

Atslēdzies ince6

« Atbilde #12 : 2015. gada 24. janvāris, 19:42:36 »
Lages veikalā  Spicē  iegriežos ik pārdienas. Vienmēr laipni un ātri un latviski apkalpo.. Nu ir viņiem laba Virtuve(šajā cenu grupā) .Gan  bei Plazā ēdām pagājušo nedēļu.. Nekādu izmaiņu -galdiņi aizņemti, viss ok kā parasti. Ja dažreiz uznāk mendele uz suši-tad arī no GB. Eksperimentējot ar visādiem tokio uc firmu gatavotajiem, esam atraduši sev garšīgaakos tomēr  Gan bei

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #13 : 2015. gada 26. janvāris, 10:23:23 »
ES BIEŽI  IEGRIEŽOS Alfas Ganbei, šitāda attieksme man bija pirmo reizi, vēl decembrī viss bija ok. nu ja neskaita ar roku rakstīto čeku :D bet šoreiz puisi gāja garām vnk demonstratīvi.

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #14 : 2015. gada 26. janvāris, 12:57:32 »
Pārsvarā eju Origo vai galerijā Rīga- nekad nekādu problēmu, arī krievu oficianti normāli runā un saprot latviski. Neredzu arī problēmu apjautāties, kad būs ēdienkarte, un pateikt, ka steidzos, vai nevarētu ātrāk, ja vajag. Nekad neviens nelaipns nav bijis. Bet es tur bieži eju, var teikt, pastāvīgais klients.

Es tikai tagad domāju- kā būt ar dzeramnaudām? Parasti dodu, kaut kā pierasts, bet zinot, ka vadība algas maksā aploksnē...tomēr, tā arī ir nauda, kura nekur neuzskaitās un ar nodokļiem neapliekas.Vai nesanāk atbalsts nodokļu nemaksāšanai? Un, padomājot loģiski- kāpēc vispār būtu jādod dzeramnaudas? Kāpēc tad lielveikalu pārdevējām nedot, viņām smagāks darbs un mazāki ienākumi? Kā jūs domājat?