Autors Tēma: Smird dvieļi  (Lasīts 6398 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Betons

Re: Smird dvieļi
« Atbilde #15 : 2015. gada 23. janvāris, 15:08:19 »
Domājat, ka 40 grādi ir par maz? Cik tad ilgi man jākrāj tie dvieļi, lai dabūtu pilnu mašīnu uz 90 grādiem...Mazgāju parasti visu kopā - gan dvieļus, gan blūzes, gan zeķes, jebko, tāpēc nekad vairāk par 40 grādiem un vieglo režīmu nelietoju.

Man viena lielās gultas veļa = pilna lielā vešene - neskatoties uz krāsainību - 90*C , man svarīgāk, lai iznīdē baciļus, baktērijas, blaugznas, ādas gabaliņus un mošķus, kas tur no visa kā var iepērties.
Dvieļus pielieku sīču gultas veļai, kas nav tik liela - atkal 90*C, iemesls tas pac, pilnīgi viena alga par nodilušo krāsu, kad nodils pavisam - nomainīšu vešu :)

baciļufobija  :smile:

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #16 : 2015. gada 23. janvāris, 15:21:09 »
Bērnībā, skaistajos padomju laikos, dzīvoju jūgendstila ēkas 5.stāvā. Ūdens biežāk nebija, nekā bija. Veļasmašīnas, protams, nebija. Toties bija blaktis, kas līda laukā no sienām...
Jā, man patīk tīra veļa :)
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Betons

« Atbilde #17 : 2015. gada 23. janvāris, 15:32:59 »
Lūk arī saknes..

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #18 : 2015. gada 23. janvāris, 16:00:36 »
Man kāds teica, ka tagad tie pulveri tādi, ka mošķi apsprāgst uz tiem paskatoties...
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

ēvele

• Viesi
« Atbilde #19 : 2015. gada 23. janvāris, 17:38:48 »
Mošķi sprāgst, smaka paliek? :D

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #20 : 2015. gada 23. janvāris, 17:57:31 »
Lielajā dušas dvielī noslaukos max 2x, rokas dvieļus mainu ik pēc 2 dienām. Tā kā mēs esam 2-as, vešeni nav grūti pielasīt. Mazgāju īsajā režīmā 40 grādos. Man tāda smirduļproblēma ir tad, ja esmu izgludinājusi mitru dvieli, salocījusi un ielikusi plauktā. Tad slaukoties smird.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #21 : 2015. gada 23. janvāris, 18:05:16 »
Varbūt citiem citādāka dvieļu politika. Man vannas istabā gar čūsku karājas - katram 1roku+1sejas un katram1kāju+dibena dvielis+katram dušas dvielis. Esam 4 tātad man visa čuskas siena ar dvieļiem. Dušas dvieļus diez vai kāds lieto biežāk kā 2reiz nedēļā, toties citi lietojas katru dienu. mainu pēc izjūtām.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #22 : 2015. gada 23. janvāris, 18:37:52 »
Sanāk, ka tev ikdienas vajadzībām 20 dvieļi. Iespaidīgi. Jautājums - pie šitāda apgrozījuma, pēc cik ilga laika tu nomaini dvieļu bateriju? Kad izdilst, kad paskata nekāda?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #23 : 2015. gada 23. janvāris, 19:06:31 »
4 cilvēkism katram 3 dvieļi, tas ir 12. Kā tad citās ģimenēs -visi vienā slaukās? mainu, kad liekas, ka vajag - sasmird, netīrs paliek, speciāla grafika nav.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #24 : 2015. gada 23. janvāris, 19:13:11 »
Par to maiņu es biju domājusi ne ikdienas maiņu, bet vispār dvieļus kā tādus. Kad jāsāk to nomaiņa? Mana kolēģe, piem., ik pēc 2 gadiem principā nomaina visus dvieļus. Ja 2 gadus bija gaiši zaļi, tad turpmākos 2 gadus būs zili.

Atslēdzies rutta

« Atbilde #25 : 2015. gada 23. janvāris, 19:17:54 »
Mazgāju tikai 90*.
Ar mazāk liekas, ka virtuves dvieļi nesanāk tik balti.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #26 : 2015. gada 23. janvāris, 19:36:44 »
Nu ja mēs novienojamies, ka slikto smaku izraisa baktēriju vielmaiņas produkti, tad laikam tomēr 90 grādi, lai šīs un viņu sporas, ja tādas ir , apkautu. Ar 60 droši vien var piedzīvot recidīvu.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #27 : 2015. gada 23. janvāris, 19:37:56 »
Uh kā jűs izpildāties. Mums uz 3 ir 6 dvieļi - katram viens dušas dažādām vajadzībām, un viens roku/mutes. Virtuvē pāris trauku dvieļi, kuros trauki netiek slaucīti, pamatā rokas. Trauki nožūst žāvētājā, ja vajag uzreiz, slauku papīra dvieļos. Visi tiek mainīti pēc nepieciešamības,  uz izjūtu

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #28 : 2015. gada 23. janvāris, 20:11:14 »
Pat samulsu. Neesmu manījusi nekādu smaku dvieļiem, kaut mazgāju 60 grādos max. Vai pat 40-50, atkarībā no tā, ar ko kopā mazgājas...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #29 : 2015. gada 23. janvāris, 20:20:09 »
Samulsinājāt .... es dušas dvieli litoju katru dienu ... Katru dienu taču eju dušā ...
Man gan ir mazā duša un duša ... Ja mazā duša, tad nemazgāju matus un par vienu dvieli vajag mazāk ...

Mazgāšana uz čuteni, kad jūt - ir laiks, tad mazgā ... Man vannas istabā nav žāvētāja, tāpēc dvieļi žūst dabīgi - piemēram, pārmesti pār durvīm ... Vai ja dikti slapji, tad uz radiatora ....