Autors Tēma: Smird dvieļi  (Lasīts 6399 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Re: Smird dvieļi
« Atbilde #30 : 2015. gada 24. janvāris, 09:45:00 »
Par to maiņu es biju domājusi ne ikdienas maiņu, bet vispār dvieļus kā tādus. Kad jāsāk to nomaiņa? Mana kolēģe, piem., ik pēc 2 gadiem principā nomaina visus dvieļus. Ja 2 gadus bija gaiši zaļi, tad turpmākos 2 gadus būs zili.

Ik pa 2 gadiem dvieļus mainīt jocīgi liekas un vēl vienā krāša, kā tad atšķirt kurš kam pieder. Mainu reti, gandrīz nekad, man nepatīk izdot naudu dvieļiem, gyultasveļai un tādām iekšējām mājas lietām. Daudzi ir pat 20 gadus veci, bet tolaiku dvieļi bija izturīgi, man bija liels pūrsi, arī gyltasveļa no veciem laikim, bet nu jau sāk izbeigties. No jaunajiem ir gadījušies tādi, kas neuzsūc mitrumu, tāpēc nemaz necenšos pirkt.

Atslēdzies itta

« Atbilde #31 : 2015. gada 24. janvāris, 11:38:02 »
40 grādos mazgāju tikai un vienīgi drēbes, kas ir jūtīgas uz lielām temperatūrām, dvieļus noteikti ik pa laikam vajag vārīt un vēl, var pie pulvera piešaut dzeramo sodu, tā ļoti labi likvidē visas smakas..., tai skaitā arī veļmašīnā...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Mango

« Atbilde #32 : 2015. gada 03. februāris, 23:19:31 »
Man ir bijuši divi tādi dvieļi. Vienā jaukā dienā sāka smirdēt. Iemeslu tā arī nesapratu, izmetu.

Atslēdzies dille

« Atbilde #33 : 2015. gada 04. februāris, 09:47:47 »
Man jautājums - kur tiek žāvēta gultasveļa?
Smaka ir no žāvēšanas vannasistabā, kur, lai arī cik silts un čūska karsta, bet tomēr ir mitrs un visādi tvaiki un izgarojumi.

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #34 : 2015. gada 04. februāris, 10:24:01 »
Es arī dvieļus un gultasveļu mazgāju 60 grādos - sakrāju kādu pārīti lielo dvieļu un vienu gultasveļas komplektu, un vešmašīna pilna. Žāvēju vienkārši uz duškabīnes malas, tad pēc kādu divu nedēļu lietošanas var just, ka slapji smird un ir jāmazgā.

Atslēdzies ince6

« Atbilde #35 : 2015. gada 09. februāris, 11:29:53 »
Ak dievs..es visu mūžu visu 30-40grādos mazgāju un rezultāts ir labs. Tīrs(uz aci) un smaržīgs .Neticu visām šīm putekļu ērcīšu fobijām. Tas jau tāpat kā tos putekļu sūcējus skapēja

Atslēdzies Spārka

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #37 : 2015. gada 14. februāris, 19:15:42 »
Rokas dvieļu mazgāšana ik pārdienas, diez vai to kāds dara un vai tas nav par traku.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #38 : 2015. gada 14. februāris, 19:17:56 »
Roku dvieļus ik pārdienas, tas nozīmē mazgāt tos pēc 2-5 lietošanas rezēm?