Autors Tēma: Veelreiz par zobiem  (Lasīts 4873 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Veelreiz par zobiem
« : 2015. gada 23. janvāris, 17:22:45 »
Kaa tur ir, vai higieenists, veicot taas savas darbiibas, baltina arii zobus? Vai tur vajadziiga kaada specifiskaaka darbiiba. Par piipmani es domaaju, kursh piipeeshanu jau atmetis, tagad vareetu tos zobus baltaakus dabuut, nav jau tik traki, bet tomeer. Ko iesakaat?

Atslēdzies Nomade

Re: Veelreiz par zobiem
« Atbilde #1 : 2015. gada 23. janvāris, 18:03:56 »
Higiēnists taisa zobu higiēnu un tur iekšā neskaitās speciālā balināšana vai baltināšana. Tam vienkārši vajadzīgi citi materiāli.

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #2 : 2015. gada 23. janvāris, 18:06:16 »
Un jāpadomā, vai balināt, ja priekšzobi plombēti. Vai arī jābalina un tad plombes jāmaina.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #3 : 2015. gada 23. janvāris, 18:07:17 »
Citas cenas arī, zobu balināsana vismaz 100 eiro maksā, ja ne vairāk. var no i-neta sūtīt no ASV kaut ko, zinu, ka lētāk, skolnieces to piekopj, kaut kādus stripus.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 23. janvāris, 18:20:16 »
Taatad ar vienkaarshaakaam metodeem dabuut zobus baltaakus nevar? Vajadziiga speciaala balinaashana?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 24. janvāris, 17:32:17 »
Varbuut ir kaadas smalkas zobu pastas, kas tieshaam dod kaadu rezultaatu baltinaashanas zinjaa?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #6 : 2015. gada 24. janvāris, 18:10:28 »
Pilns cosmo ar zobus balinošām jaunkundzēm. Tur topā ir tādi crest (plāksnītes vai kas), pērk internetā, bet, vai tas nekaitīgi, stipri šaubos, it īpaši, pērkot kaut kādā aliexpress.
Balinošās zobupastas arī veikalos daudz un dažādas, bet cenšos vairīties arī no tām. Uzskatu, ka dabīgā zobu krāsa, ar retiem izņēmumiem, nav sniegbalta.

Ir lasītas metodes - tīrīt ar sodu (gan jau arī bojā emalju) un vēl ar melno ogli - šķiet jocīgi, bet esot ļoti efektīvi, bet arī bojājot emalju.

Domāju par to vērts patirdīt zobārstu, lai vismaz metožu nekaitīguma pakāpi noskaidrotu.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #7 : 2015. gada 24. janvāris, 18:19:33 »
Jaa, laikam vispareizaak jau buutu ar zobaarstu aprunaaties. Par to dabiigo kraasu es piekriiti, bet, piemeeram, piipeeshana un kafijas dzershana arii iekraaso, luuk, to kraasu gribeetos dabuut nost.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2015. gada 24. janvāris, 19:17:34 »
Vai tad piipi un kafiju nedabuu nost normaali pie higieenista?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #9 : 2015. gada 24. janvāris, 19:20:24 »
Higiēnists to dabū nost, bet atsākot dzert kafiju, melno tēju, sarkanvīnu, kokakolu u.t.t. viss ir vecajās sliedēs :(

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2015. gada 24. janvāris, 19:28:25 »
Vai nu tik aatri atkal viss piekjeras klaat?

Un pie higieenista jau shaa kaa taa jaaiet regulaari, taa ka nevaru iedomaaties, ka zobi tik traki mainiitu kraasu no visaam gardajaam lietaam :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #11 : 2015. gada 24. janvāris, 19:43:45 »
Manējā ir dikti vērīga un ja pati to nemanu, tad viņa gan ...
Pēdējo reizi, kad biju - ou, mainījušies paradumi? Kas tas ir - pelēkā tēja? Kafija un cigaretes noteikti nav, tiem cits tonis ...

Vainīgs bija sarkanvīns ...  :blushing:

Esmu ar viņu runājusi par baltināšanu, bet man tika paskaidrots par minētajiem dzērieniem, kas visu noliks vecajās sliedēs ....

ēvele

• Viesi
« Atbilde #12 : 2015. gada 24. janvāris, 19:44:06 »
Ir zobu pastas smēķētājiem un kafijas dzērājiem, neatceros firmu, bet uz ls8 maksāja, kad pirku latu laikos.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #13 : 2015. gada 24. janvāris, 19:45:51 »
Zobu pastām īsti neticu. Mana zobārste šad tad man iedāvina kādu baltinošo, bet es neredzu nekādas pārmaiņas

ēvele

• Viesi
« Atbilde #14 : 2015. gada 24. janvāris, 19:47:54 »
R.O.C.S tā bija z-pasta, atcerējos. Bet meitas draudzene Crest white strips lietoja, bija sniegbalti zobi.