0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.
Pa manam, nevajag safantazēt iedomātas briesmas, tur kur to nav.
aifoni jau aizdegoties arī kabatās un kur tur bija gadījums, kad veikala stendā aizdegās ...
Citāts: baaciens_off 2015. gada 25. janvāris, 13:59:42aifoni jau aizdegoties arī kabatās un kur tur bija gadījums, kad veikala stendā aizdegās ... IMO iphoni tik labi un skaļi pa visu presi deg, jo apple ir firma, no kuras ir reālas cerības pietiesāt miljonus. Iphoni, ipadi un apple datori kopš 2007 gada. Kopā laikam bijušas 5-10 ierīces. Un neviena pati nav aizdegusies. Ir tikušas pamestas rozetēs uz daudzām dienām u.t.t t.sk. dzīvokļos ar padomjlaika vadiem. Un nekā - joprojām neesmu miljonāre uz apple rēķina ...
Par akumulatora mūžu nudien nezinu, bet pats lādētājs man pastāvīgi kontaktā iesprausts stāv. Nu kāda gan tur bīstamība? Pat modelējot situāciju, ka kaķis ņem un to lādētāja vadu sagrauž, nekas no tā nieka dažu voltu sprieguma neaizdegsies.
Mājās it kā nekādu problēmu, bet mašīnā vienlaicīgi la'dējot un leitojot tel, tas tā sakarst, ka paliek gan bailes vai neies gaisā.
Es ļoti maz runāju. Tikai par lietu un īsi un konkrēti. Muldēšana tāpat vien nesanāk - neesmu īpaši runīga
Tad veel pie reizes pajautaashu. Es meedzu dariit taa, iesprauzhu laadeetaaju kontaktaa, uzlaadeeju telefonu, tad telefonu nonjemu, kad uzlaadeejies, bet laadeetaajs paliek iesprausts. Tas laikam arii nav labi, vai ne?