Autors Tēma: Par elektrību un ugunsgrēkiem  (Lasīts 6085 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

Re: Par elektriibu un ugunsgreekiem
« Atbilde #15 : 2015. gada 25. janvāris, 13:58:08 »
Pa manam, nevajag safantazēt iedomātas briesmas, tur kur to nav.
Es minēju reālu gadījumu. Un degšanas liga galvenokārt novērota jaunajiem aparātiem, kā jau teicu iphoniem un tabletēm.
Mēneša rēķinu jau noteikti neietekmē tas patēriņš, gads jāskatās. Un ne jau tikai 1 telefons mājās pie strāvas pieslēgts.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #16 : 2015. gada 25. janvāris, 13:59:42 »
aifoni jau aizdegoties arī kabatās un kur tur bija gadījums, kad veikala stendā aizdegās ...

Atslēdzies imho

« Atbilde #17 : 2015. gada 25. janvāris, 14:22:06 »
ne jau elektriibas pateerinjsh tik kaitiigs, cik biezhas mikrouzlaades, kas radikaali saiisina baterijas muuzhu

http://vmxx.net/vai-ir-labi-atstat-telefonu-ladeties-nakti/3137/

Atslēdzies tex

« Atbilde #18 : 2015. gada 25. janvāris, 18:39:03 »
aifoni jau aizdegoties arī kabatās un kur tur bija gadījums, kad veikala stendā aizdegās ...
IMO iphoni tik labi un skaļi pa visu presi deg, jo apple ir firma, no kuras ir reālas cerības pietiesāt miljonus.
Iphoni, ipadi un apple datori kopš 2007 gada. Kopā laikam bijušas 5-10 ierīces. Un neviena pati nav aizdegusies. Ir tikušas pamestas rozetēs uz daudzām dienām u.t.t t.sk. dzīvokļos ar padomjlaika vadiem. Un nekā - joprojām neesmu miljonāre uz apple rēķina ...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #19 : 2015. gada 25. janvāris, 18:44:28 »
IMO iphoni tik labi un skaļi pa visu presi deg, jo apple ir firma, no kuras ir reālas cerības pietiesāt miljonus.
Iphoni, ipadi un apple datori kopš 2007 gada. Kopā laikam bijušas 5-10 ierīces. Un neviena pati nav aizdegusies. Ir tikušas pamestas rozetēs uz daudzām dienām u.t.t t.sk. dzīvokļos ar padomjlaika vadiem. Un nekā - joprojām neesmu miljonāre uz apple rēķina ...
Tas tik vēl trūka, ka visi degtu, bet gadījumi ir bijuši ...

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #20 : 2015. gada 25. janvāris, 19:06:47 »
Par akumulatora mūžu nudien nezinu, bet pats lādētājs man pastāvīgi kontaktā iesprausts stāv. Nu kāda gan tur bīstamība? Pat modelējot situāciju, ka kaķis ņem un to lādētāja vadu sagrauž, nekas no tā nieka dažu voltu sprieguma neaizdegsies.
Aizdegsies!
Kaķis graužot savienos abus vadus būs īssavienojums un aizdegšanās, tākā kaķis ir no kaķu vilnas un labi deg tad viņš aizdegsies. Panikā skrienot apgāzīs bārinņā polša pudeles, kas pret grīdu saplīsīs. Degošais kaķis skrienot aizdedzinās polšu peļķi, kas aizdedzinās linoleju vai laminātu un skapi, kaķis panikā skries pie loga un aizsvilinās aizskarus, dīvānu. Sāksies ugunsgrēks. Atbrauks pažarnieki izmetīs degošās mantas un kaķi pa logu, nolies visas telpas ar ūdeni, kurš notecēs līdz pat pagrabam. Ja dzīvo dzīvoklī tad apakšējie kaimiņi nebūs priecīgi par nopludinātām telpām.......
Rezumā kaķus vajaga turēt būrīšos!

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #21 : 2015. gada 25. janvāris, 19:51:55 »
Ot jopcik, tiešām, šitā "kartjina maslom" mani pārliecināja, ka jārauj ārā to sasodīto lādētāju! Tūliņ pat :evil:

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #22 : 2015. gada 25. janvāris, 21:16:48 »
Mājās it kā nekādu problēmu, bet mašīnā vienlaicīgi la'dējot un leitojot tel, tas tā sakarst, ka paliek gan bailes vai neies gaisā.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #23 : 2015. gada 25. janvāris, 21:23:03 »
Mājās it kā nekādu problēmu, bet mašīnā vienlaicīgi la'dējot un leitojot tel, tas tā sakarst, ka paliek gan bailes vai neies gaisā.
Tas telefons gan jau no sarunām sakarst :D tas ir nokaunās

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #24 : 2015. gada 25. janvāris, 21:25:03 »
Es ļoti maz runāju. Tikai par lietu un īsi un konkrēti. Muldēšana tāpat vien nesanāk - neesmu īpaši runīga :)

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #25 : 2015. gada 25. janvāris, 21:29:46 »
Es ļoti maz runāju. Tikai par lietu un īsi un konkrēti. Muldēšana tāpat vien nesanāk - neesmu īpaši runīga :)
Bet lietas mēdz būt dažādas......

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #26 : 2015. gada 25. janvāris, 21:31:08 »
Nū... es cenšos neļaut otrā galā esošajiem runātājiem izplūst tukšā uz riņķi un apkārt ūdens liešanā. Vispār ļoti nepatīk pa tel runāt.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #27 : 2015. gada 25. janvāris, 23:04:07 »
Taatad secinaajums viens - biistami, kaa arii bojaa bateriju.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #28 : 2015. gada 26. janvāris, 13:34:58 »
Tad veel pie reizes pajautaashu. Es meedzu dariit taa, iesprauzhu laadeetaaju kontaktaa, uzlaadeeju telefonu, tad telefonu nonjemu, kad uzlaadeejies, bet laadeetaajs paliek iesprausts. Tas laikam arii nav labi, vai ne?

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #29 : 2015. gada 26. janvāris, 14:06:59 »
Tad veel pie reizes pajautaashu. Es meedzu dariit taa, iesprauzhu laadeetaaju kontaktaa, uzlaadeeju telefonu, tad telefonu nonjemu, kad uzlaadeejies, bet laadeetaajs paliek iesprausts. Tas laikam arii nav labi, vai ne?
Izlasi vēlreiz manu tekstu sākumā