Autors Tēma: Gultas veļa  (Lasīts 6213 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Re: Gultas veļa
« Atbilde #15 : 2015. gada 24. janvāris, 19:51:59 »
Kas to zin, kur tu guleesi peec 30 gadu lauliibas.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #16 : 2015. gada 24. janvāris, 19:53:58 »
Jā, to nevar zināt gan ... iespējams jau tur stipri lejā vai ļoti augšā....

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #17 : 2015. gada 24. janvāris, 19:56:01 »
Tagad domāju, ka jāņem tomēr viena lielā sega, bet ja jāsūta uz otru istabu, tad varbūt tomēr 2 mazās ...

Kā tur ir, pērkot komplektus - ir tur arī variantiem ar diviem segu pārvalkiem?

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #18 : 2015. gada 24. janvāris, 20:00:39 »
baacien, rekomendēju divas atsevišķās. Mierīgi var sadalīt, neviens nezog, var civilizēti izgulēties... Tiesa, tas uzreiz ozīmē, ka jāpērk nevis 1x lielais komplekts (pārvalks+2 spilvendrānas), bet 2gb mazie (pārvalks+spilvendrāna).

Mežrozē ir gana lēti, smuki un labi palagaudumi arī - to var piešūt klāt pēc vajadzības, jo arī palagi grūti atrodami uz plašāku gultu.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #19 : 2015. gada 24. janvāris, 21:17:02 »
Jysk satīna (blīva kokvilna) uz atlaidēm. Kalpo gadiem. Neplūk. Mazgāju 50 grādos. IKEA - kokvilna.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #20 : 2015. gada 24. janvāris, 22:04:59 »
joprojām raudu pēc Hobbyhall... savulaik psihi iepirku satīna komplektus, lietoju joprojàm. pēdējos gadus vedu no Turcijas... palagus pērku Depo...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #21 : 2015. gada 24. janvāris, 22:14:36 »
Zinot reālās ražotāju cenas, pilnīgi riebjas kaut ko veikalos pirkt. Pakistānas ražojuma kokvilnas satīna komplektam cena sanāk kaut kur ap 10-12 eur ar visu piegādi uz Rīgu.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #22 : 2015. gada 24. janvāris, 22:15:04 »
Jysk ne palagi, ne gultas veļu vairs .. it kā lēti, bet palieto un izskatās pēc "sū..." :(

Un man nav svarīgi, ka to redzu tikai es, man gribas arī pa smuko izgulēties ;)

Atslēdzies faraons

« Atbilde #23 : 2015. gada 24. janvāris, 22:16:45 »
Mežroze. bet mazgāju krāsaino 40 grādos.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #24 : 2015. gada 25. janvāris, 14:12:40 »
Mežrozes satīna veļa. Es no tiem ,kas mazgā 90*C, krāsas neko diži nedilst, caurumi metas pēc desmit gadu lietošanas :) Izmēri ir visādi un, ja ko nevar atrast, tad tur baķi var piemeklēt jau gatavam komplektam piešūt trūkstošo ;)
Ir bijusi arī IKEA - tā škiet tāda prastāka, nepatīkamāka kā Mežrozes.
Stokamana komplektu vienu uzdāvāja - tas bij fantastiski patīkams, bet dikti ātri (salīdzinoši ar Mežrozes 10 gadiem) bija caurumos :)
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies danu

« Atbilde #25 : 2015. gada 25. janvāris, 14:23:05 »
Bācien-  stokmeņa trakajās dienās un atlaižu laikos var nopirkt par salīdzinoši mazām naudiņām! Nesanāk dārgāk kā Yuskā. Toties kvalitāte ir krietni labāka.
Stokmenī ir dārgā gala  un demokrātisko cenu preces. Gultas veļai un sevišķi -dvieļiem laba ir firmas Vila produkcija.
Ikdienas drēbēm , par labu esmu atzinusi Global. Mani šausmas pārņem tādās bodēs kā H&M, ņujorkerā , seppala, kur lupatas tiek tirgotas par neadevātu cenu.

Atslēdzies diddly

« Atbilde #26 : 2015. gada 25. janvāris, 16:53:54 »
Mežroze. Lejasstāva daudz komplektu,gan arī atsevišķu lietu. Augšstāvā-audumi,gan vnk audekls,gan satīns.
viņiem e-mežroze.lv internetveikals,vari paskatīties apm.cenas.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #27 : 2015. gada 26. janvāris, 15:01:07 »
Kur jūs pērkat kvalitatīvu gultas veļu? Tādu, kas pēc pāris mazgāšanas reizēm nezaudē krāsu, neizdilst u.t.t.
iepriekšējās tēmas iespaidā domāju, ka te arī gultasveļa smird.. :faint:

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #28 : 2015. gada 26. janvāris, 15:23:59 »
Kur jūs pērkat kvalitatīvu gultas veļu? Tādu, kas pēc pāris mazgāšanas reizēm nezaudē krāsu, neizdilst u.t.t.
es pērku satīna Mežrozē. Kolēģe iepērk satīna iekš Alliexpress.
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #29 : 2015. gada 26. janvāris, 15:25:19 »
Mežroze. Lejasstāva daudz komplektu,gan arī atsevišķu lietu. Augšstāvā-audumi,gan vnk audekls,gan satīns.
viņiem e-mežroze.lv internetveikals,vari paskatīties apm.cenas.

tikai interneta veikals nav saistīts ar veikalu Brīvības ielā, ja veikalā gribēsi atrast noskatīto komplektu -iesaku ņemt līdzi izprintētu bildi.
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!