Autors Tēma: Gultas veļa  (Lasīts 6212 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies baaciens

Gultas veļa
« : 2015. gada 24. janvāris, 12:39:16 »
Kur jūs pērkat kvalitatīvu gultas veļu? Tādu, kas pēc pāris mazgāšanas reizēm nezaudē krāsu, neizdilst u.t.t.

Atslēdzies Luīze

Re: Gultas veļa
« Atbilde #1 : 2015. gada 24. janvāris, 12:55:39 »
Veikalā. :)

Pērku tikai tīras kokvilnas gultasveļu. Pēdējais pirkums bija no Viļņas IKEA vasarā. Kalpo labi. Patīk kokvilnas palagi ar gumijām galos un tiem iekš IKEA bija laba cena. Esmu pirkusi Jyskā, arī nebija ne vainas.

Man nekad nav gadījies nopirkt gultasveļu, kura zaudētu krāsu vai izdiltu jau pēc pāris mazgāšanas reizēm. Visas ir kalpojušas vairākus gadus.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2015. gada 24. janvāris, 13:02:23 »
Ou, nē ... Jyskā nekad vairs - tik krasas krāsu izmaiņas pāris reizēs :(  :faint:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #3 : 2015. gada 24. janvāris, 13:10:23 »
Ou, nē ... Jyskā nekad vairs - tik krasas krāsu izmaiņas pāris reizēs :(  :faint:

Tātad nav paveicies. Bet nu es arī tur gultasveļu pirku tiešām sen. Laikam tikai viens komplekts vēl ir aktīvā lietošanā, visi pārējie ir no IKEA.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #4 : 2015. gada 24. janvāris, 13:30:56 »
3 bēdīgi mēģinājumi, laikam ir rādītājs ...

Tagad rokoties pa internetu atradu zināmos, bet piemirstos - Mežrozi un Miega migu ...

Izskatās labi, bet vai kādam ir reāla pieredze? Kāda ir kvalitāte?

Vispār laiks atjaunot visu - segas, spilvenus, gultas veļu ... Taču esam strupceļā, jo nevaram vienoties par izmēriem :D Vai ir kādi standarti izmēru piemeklēšanai?

Un vispār - jūs guļat zem vienas segas vai katram sava? :D

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2015. gada 24. janvāris, 13:35:19 »
man pilnīgs haoss ar spilveniem. Brīžam liekas, ka neviena spilvendrāna neatbilst

Atslēdzies danu

« Atbilde #6 : 2015. gada 24. janvāris, 13:35:35 »
Stokmenī- kad ir izpārdošanas un akcijas. Latvijā neko labāku neesmu atradusi! Turpat- arī dvieļus.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #7 : 2015. gada 24. janvāris, 13:38:37 »
Stokmans laikam man par dārgu  :blushing: Tur es mēdzu sirot tikai pa pārtikas nodaļu - gaļa un zivis ...

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #8 : 2015. gada 24. janvāris, 13:39:34 »
Kad visi uzpeldējušie sū ... būs beigušies, tad laikam nāksies braukt uz Viļņas IKEA, cittu alternatīvu īsti neredzu ...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #9 : 2015. gada 24. janvāris, 15:02:11 »
Jaunākais komplekts ienācās par Rimi uzlīmītēm. :D
Bet tā sen nav pirkta. Pirms tam divi komplekti no Jysk. Nu jau vairākus gadus lietošanā, protams, krāsa paplukusi, bet nu tā pakāpeniski, nevis pirmajā mazgāšanas reizē. Pirku tāpēc, ka kokvilnas krepa (tāda burzīta) veļa - Jysk lētākais variants no iespējamiem.
Stockmanā daudz kas patīk, bet arī šķiet dārga. Mežroze visu laiku prātā, bet tā arī tik tālu neesmu tikusi.
Izmēri atkarīgi no gultas un segas izmēriem. Guļam zem vienas, laikam pārvalkam sanāk kaut kādi 220x200 cm.

Viens mīnuss parasti komplektiem - palags tā kā tā atsevišķi jāpiepērk.

Bācien, vai gadījumā tu nebiji to vidū, kas veļu uz 90 grādiem  mazgāja. Tad nu ar tām krāsām būs kā būs.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #10 : 2015. gada 24. janvāris, 15:08:12 »
Es visu mazgāju 30 - 40 grādos ... pat nezinu kāpēc ... Man vienmēr kaut kāda delikātā mazgāšana. Pēc dvieļu sarunām esmu noskaņojusies tos izmazgāt karstākā režīmā, bet tikai dvieļus ...

Atslēdzies reno

« Atbilde #11 : 2015. gada 24. janvāris, 15:12:45 »
Man palagi tumši  -patīk tumši zaļie, tumši zilie gan tāda pabāluši (jeb tādi bija no paša sākuma?) Mazgāju 60
Frotē ar gumijām vispār neko nemaina

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #12 : 2015. gada 24. janvāris, 15:43:13 »
Savulaik Mežrozē pirkta gultasveļa man kalpo nu jau vairāk kā 10 gadus (protams, pārmaiņus tiek lietoti arī citi komplekti). Vēl, ja kāds atceras, savulaik Iki bija akcija satīna gultasveļai, to arī ļoti bieži lietojam jau vairāk kā 5 gadus un nekas nav nodilis vai zaudējis krāsu. Tā ka diezgan droši var ķert lielveikalu akciju gultasveļu, tā mēdz būt labas kvalitātes par saprātīgu cenu. Ja kaut ko savajagas papildus, tad pērku Jysk; ja izvēlas tīru kokvilnu un neitrālās krāsās, tad nemana arī ka mainītu krāsu.
Ar spilvendrānām gan ir bardaks, tagad modē ir 50x70 taisnstūra spilveni un spilvendrānas, bet man vecie spilveni un drānas vairāk uz kvadrāta pusi. Pirms pirkšanas jāmēra, kādi spilveni mājās, jo izmēru veikalos ir daudz.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #13 : 2015. gada 24. janvāris, 15:57:09 »
Patika kādreiz Antillas gultasveļa, vēl tagad lietoju, bija lēta un laba. Vsp tā g-veļa tik dārga, ka roka neceļas pirkt, kurš tad redz, cik izbalojušos palagos guļu, ka tik nav cauri :D Man roka neceļas izdot par gultasveļu pat 10eiro, pat nezinu, ko darīšu, kad viss applīsīs.

Ja par jautājumu, tad laulības sākumā gulējām vienā gultā zem vienas segas(mazās), pēc tam vienā gultā zem vienas segas(lielās), tad vienā gultā zem atsevišķām segām. Tagad - katrs savā gultā un savā istabā.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #14 : 2015. gada 24. janvāris, 19:38:13 »

Ja par jautājumu, tad laulības sākumā gulējām vienā gultā zem vienas segas(mazās), pēc tam vienā gultā zem vienas segas(lielās), tad vienā gultā zem atsevišķām segām. Tagad - katrs savā gultā un savā istabā.

"У-у, как все запущено! "