Autors Tēma: Vingrošana, masāža, osteopātija, fizioterapeits, manuālais ???  (Lasīts 4427 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mina

Re: Vingrošana, masāža, osteopātija, fizioterapeits, manuālais ???
« Atbilde #15 : 2015. gada 03. februāris, 10:52:26 »
Kā jau te teica, kaut kādas haotiski sameklētas programmas un youtube noskatīti vingrojumi tavā gadījumā toč nepalīdzēs. Labākajā gadījumā neskādēs, sliktākajā - paliks vēl sliktāk.
IMHO pati lielākā bēda šobrīd ir tavs jau minētais slinkums  :) . Tālu, neērti, nav laika, nesakrīt darba laiki bla-bla-bla - tīrākās otmazkas. Tad, kad vairs nevarēsi tai datorbeņķī vispār nosēdēt un karoti līdz mutei dabūt, tad i laiks atradīsies, i dakteris nebūs par tālu. Bet tad jau daudz kas var būt nokavēts.
Btw tik nu šausmīgi daudz laika u.c. resursu tas arī neprasa. Pēc personīgās pieredzes - muguras sakārtošanai vajadzēja septiņas vizītes pie ārsta-rehabilitologa plus vēl gājiens uz rentgenu. Pirmajā reizē izstāstīju savu bēdu, viņa mani aizsūtīja uz rentgenu, pēc tam trīs vizītes viņa ar mani manuāli darbojās (kā mēs abas nosmējāmies, nomainīja šķībo kaulu komplektu pret taisno) un divās es viņas uzraudzībā mācījos pareizi izpildīt vingrojumus. Pēc tam - vingrošana mājās pēc dakteres man speciāli iedotas programmas, un pēc diviem mēnešiem atrādīšanās dakterei un rekomendācija turpināt vingrot pēc tās pašas programmas.
Jāsaka: slinkum, slinkum, laid mani vaļā! un vnk jāsaņemas  :)
Patiesība dara brīvu.

Atslēdzies itta

« Atbilde #16 : 2015. gada 06. februāris, 14:39:48 »
Nezinu, kā ar slinkumu, bet ar laiku ir ļoti bēdīgi, tamdēļ daru ko varu un spiediens pēc tam, kad cītīgi piedomāju pie tā, ka jāizkustās darba laikā arī pazuda, kā arī rokas vairāk nav tirpušas, tagad ir jāatrod, kā izvingrināt kājas, jo izpeldēja cita problēma, kas saistīta ar piespiedu pozu...
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies robertzz

« Atbilde #17 : 2016. gada 28. janvāris, 15:42:34 »
Dille - varu tev pilnībā piekrist. Viss sākas ar nodomu un vēlēšanos. Ja šo komponentu nav, tad neviens dakteris un medicīna nelīdzēs.
Posta autorei ir jāsaņemas uz darbu pie sevis, savas veselības un jāaiziet pie [te bija reklāma] un rezultāti noteikti būs.
« Pēdējās izmaiņas: 2016. gada 28. janvāris, 15:56:14 no pitons »

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #18 : 2016. gada 28. janvāris, 15:54:04 »
Dille - varu tev pilnībā piekrist. Viss sākas ar nodomu un vēlēšanos. Ja šo komponentu nav, tad neviens dakteris un medicīna nelīdzēs.
Posta autorei ir jāsaņemas uz darbu pie sevis, savas veselības un jāaiziet pie aba fizioterapeitaun rezultāti noteikti būs.

posta autore jau gadu kā ir saņēmusies, par vēlu tu nāc...

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #19 : 2016. gada 28. janvāris, 17:48:17 »
posta autore jau gadu kā ir saņēmusies, par vēlu tu nāc...

Reklāmas ielikt nekad nav par vēlu. :D

Atslēdzies itta

« Atbilde #20 : 2016. gada 30. janvāris, 12:18:11 »
Reklāmas ielikt nekad nav par vēlu. :D

Vot vot :) tik zeel, ka es to reklaamu sev paredzeeto taa arii nemaniiu :D

Atslēdzies j

« Atbilde #21 : 2016. gada 31. janvāris, 01:03:45 »
Ej pie osteopāta, palīdzēs un pateiks, kur vēl pameklēt palīdzību

Atslēdzies itta

« Atbilde #22 : 2016. gada 31. janvāris, 10:42:03 »
Ej pie osteopāta, palīdzēs un pateiks, kur vēl pameklēt palīdzību

Es jau paspeeju atrast sev risinaajumu :)