Kā jau te teica, kaut kādas haotiski sameklētas programmas un youtube noskatīti vingrojumi tavā gadījumā toč nepalīdzēs. Labākajā gadījumā neskādēs, sliktākajā - paliks vēl sliktāk.
IMHO pati lielākā bēda šobrīd ir tavs jau minētais slinkums

. Tālu, neērti, nav laika, nesakrīt darba laiki bla-bla-bla - tīrākās otmazkas. Tad, kad vairs nevarēsi tai datorbeņķī vispār nosēdēt un karoti līdz mutei dabūt, tad i laiks atradīsies, i dakteris nebūs par tālu. Bet tad jau daudz kas var būt nokavēts.
Btw tik nu šausmīgi daudz laika u.c. resursu tas arī neprasa. Pēc personīgās pieredzes - muguras sakārtošanai vajadzēja septiņas vizītes pie ārsta-rehabilitologa plus vēl gājiens uz rentgenu. Pirmajā reizē izstāstīju savu bēdu, viņa mani aizsūtīja uz rentgenu, pēc tam trīs vizītes viņa ar mani manuāli darbojās (kā mēs abas nosmējāmies, nomainīja šķībo kaulu komplektu pret taisno) un divās es viņas uzraudzībā mācījos pareizi izpildīt vingrojumus. Pēc tam - vingrošana mājās pēc dakteres man speciāli iedotas programmas, un pēc diviem mēnešiem atrādīšanās dakterei un rekomendācija turpināt vingrot pēc tās pašas programmas.
Jāsaka: slinkum, slinkum, laid mani vaļā! un vnk jāsaņemas