Autors Tēma: Krēmi un smaržas  (Lasīts 13289 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies Mangusts

Re: Krēmi un smaržas
« Atbilde #15 : 2015. gada 25. janvāris, 22:24:04 »
Krēmus pēdējā laikā cenšos no +/- eco plaukta, katrā ziņā pētu, lai ir bez parabēniem, jo radiniecei laika gaitā radusies uz tiem alerģija. Ej nu sazini, vai arī man nav kādi gēni, kas uz tiem ar laiku reaģēs. Jāatzīst gan, ka viņai darbs medicīnā, tā kā ar ķīmiju ikdienā jāsastopas. Tas, protams, papildus noslogo imūnsistēmu.
Lietota Madara (sākumā ļoti patika, arī smarža, par ko daudzi viebjas), BiO2You, šobrīd Haushka rožu krēms dienai.

Smaržas vairāk esmu sākusi lietot pēdējā laikā. Lielākā daļa veikalos nepatīk/atstāj vienaldzīgu, it īpaši pēdējā laika jaunumi, kas visi šķiet vienādi. Laikam jau patīk rūgtenas, jo topā ir Gucci Envy, kuras vairs veikalos nav, jo it kā vairs neražojot. Tagad skatos 220.lv var nopirkt, bet negribas iegrābties. Tad Envy vietā saostīju Kenzo Le Monde est Beau. Jaunākais ieguvums Jour d'Hermes.
Ir smaržas, kuras gribētu, bet, šķiet pārāk dārgas - pāris no Serge Lutens aromātiem un Etro.

Patiesībā tā ir lieta, ko varētu kolekcionēt, ja varētu atļauties... :D
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #16 : 2015. gada 26. janvāris, 09:17:24 »
Esmu prasts sievišķis, krēmi ir ap 3-4 eur no Multilukss, krievu ražojums parasti. Nekad nav bijusi alerģija, viss apmierina :) Smaržas patīk daudzas, tikai ne saldas un puķainas. Ir Nina Ricci, Givenshi Iressistable...nopirku 220.lv Madonnas smaržas, Dare vai kaut kā tā. No sākuma likās - pilnīga ķīmija, tikai blusas indēt. Domāju, labi, iegrābos, laime vēl, ka skāde nav liela(ap15 eur akcijas cena)...bet tā kā esmu skopa, tomēr palietoju. Un divas savstarpēji nesaistītas , bet neapšaubāmi smalkas dāmas man pateica, ka baigi labās smaržas! :rocking: Vot i lietoju tagad ikdienā - viņas tādas pastipras, ja grib kaut ko citu lietot, pa priekšu drēbes jāmazgā :)

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #17 : 2015. gada 26. janvāris, 09:29:00 »
šobrīd fanoju par Boss Nuit Pour Femme

smaržas pērku tikai ārpus LV.
pēdējoreiz alfā sapūtos ... ij pēc 2 stundām čus nekā vairs.
citur pirktās smaržas ij pēc pāris dienām vēl smaržo.
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #18 : 2015. gada 26. janvāris, 10:27:46 »

KĀPĒC MANI TA SNEPĀRSTEIDZ :D
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #19 : 2015. gada 26. janvāris, 10:33:58 »

KĀPĒC MANI TA SNEPĀRSTEIDZ :D
oj tikai nekliedz!  :taunt:
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #20 : 2015. gada 26. janvāris, 10:34:13 »
No smaržām top 3: 1.  Lncome Magie Noire , 2. Gucci premiere, 3.DG one. šobrīd lietoju Armani Si un Versace crystal, jo salavecīts atnesa :D No kremiem skatos, lai sausai jūtīgai ādai. markas mainās.
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #21 : 2015. gada 26. janvāris, 11:19:28 »
No smaržām dikti ilgi turos pie Lancome "Tresor" un Nina Ricci ābolīša.
Krēmi pārsvarā Loreāls. Izmēģināti arī dažādi citi. Par vienu dārgi iegādātu krēmu vēl tagad sev pārmetu: nopirku Chanel sejas krēmu naktij. Ķobītis nebij no maziņajiem, bet arī ne puslitra burka. Principā krēmiem derīgums nu tā uz gadu un pēc tam pēc smaržas jāskatās, vai vēl der. Man viņš pat gadu nenoturējās. Nesaprotu, vai es dikti taupīga, vai arī man viņu saujām vajadzēja ķēzāt uz ģīmja...... Nu, es parasti ar 2 pirkstu galiem. Nācās izmest krutu krēmu, kas pat puse nebija izlietots. Pēc tam nosolījos nekādu dārgo galu nepirkt, galu galā, nu ir man tās grumbas, ir, toties manējās  :P 

Atslēdzies Ēsma

« Atbilde #22 : 2015. gada 26. janvāris, 11:59:59 »
No krēmiem- pāris gadus tik "Siberikas" bodē iepērkos-  pirmkārt- cenas zemas un viņiem ir bagātīga eko-šmeko  kosmētikas izvēle. Smaržas jau gadiem triumvirāts mana plauktā- sena, stabila mīla- Calvin Klein Eternity.  90 gadu sāk.  mītējos Amerikā, kur tīrīju amurikāņu māju  un saimniece smaržojās ar tām Eternity, tad sev nosolījos (Pelnrušķītes sindroms:), ka tad,  kad sapelnīšu naudu un pucēšu pati savu māju, tad  nopirkšu šīs smaržas.  2. vieta Burberry. Jus te sakāt,ka baigi spēcīgās, bet tie burberīši tač ir dažādi, zinu, ka man netīk burberry brit un vēl  citas, bet burberry vulgaris- šķiet silts tonis un nez kāpēc kāpēc rosina domāt par apaču indiāņiem pie ugunskuriem- ne es apačus, ne citus indiāņus esmu redzējuse, bet asociācijas tādas, nez no kurienes sapīpētas. Nr-1 man ir Issey Miyake. Tik dārgs, pagāns! Arī lidostu veikalos:(

Pieslēdzies Mangusts

« Atbilde #23 : 2015. gada 26. janvāris, 12:31:42 »
Ēsma, kas no Iseja tieši? Man lietots, bet nu jau nelietošanā  L'Eau d'Issey tualetes ūdens, tādā nelielā metāliskā flakonā (pat  nezinu, cik atlicis, bet daudz lietojusi neesmu). Gan labi sen pirkts Stokmanā, tāpēc iespējams smarža/noturība mainījusies, bet varu atdot, jo nav man. Uzrunāja flakons (ļoti bieži piesaista, tikpat bieži viļos izmēģinot) un nosaukums, un arī sākuma notis, bet ne sirds... Attēls priekšstatam:

P.S. Kārbiņas gan droši vien vairs nav...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #24 : 2015. gada 26. janvāris, 12:32:46 »
es teikšu tā lidostu veikals būs pēdējā vieta kur es kaut ko pirktu.
lētāk ir internets tomēr vai uz vietas veikalā

Pieslēdzies Mangusts

« Atbilde #25 : 2015. gada 26. janvāris, 12:40:23 »
Nu par Latvijas i-neta veikaliem visādas runas klīst - pakaļdarinājumi, kreisā prece utml., it īpaši dzirdēts par 220.lv. Par viņiem droši vien tādēļ, ka visuzbāzīgākie, akcijām bagātākie - viena nav beigusies, kas sākas nākamā :D Ir gan 220.lv pirkta Hugo Boss Woman un atšķirību ar Stokmanā nopērkamo mans deguns nejūt, noturība laba, bet vairāk ar ko salīdzināt nav.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #26 : 2015. gada 26. janvāris, 12:46:24 »
Kaut ko nesaprotu vai neprotu atrast, bet par lidostaam gan neteiktu, ka tur ko leetaak var nopirkt

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #27 : 2015. gada 26. janvāris, 12:51:57 »
Kādu laiku atpakaļ tiešām bija lidostās lētāk, atceros, meitai pirku Therry Mugler- kādi 10 Ls starpība bija vismaz. Tagad- bezjēga, un izvēle maza. 220.lv esmu pirkusi gan sev, gan dāvanām - nevaru sūdzēties.

Atslēdzies Ēsma

« Atbilde #28 : 2015. gada 26. janvāris, 12:59:02 »
Vāā, Mangust, kā mopsim desu izkarināji man Issey:) Nē, tādu flakonu neesmu lietojusi, bet cik esmu ošņājusi Isejus, tad man tīk visi. Un  ja nu tiešām tev tā pudel stāv  aizmirsta un izbrāķēta, tad es labprāt piesakos  Apmaņai varu piedāvāt  rezi atvērtas bet nelietotas iz ārzemijām vestas Versace smaržas, cilvēks no labas sirdsa uzdāvināja, bet galīgi nav man- tādas spēcīgas vakara smaržas, uz  kādu operas pirmizrādi vai kožu atbaidīšanai noteikti noder:)

[attachment deleted by admin]

Atslēdzies Ēsma

« Atbilde #29 : 2015. gada 26. janvāris, 13:00:04 »
Ups, kauč ko sagļukoju :blushing: , nē nav man divu buteļu. tik viena 30 ml