Autors Tēma: Krēmi un smaržas  (Lasīts 13275 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mangusts

Re: Krēmi un smaržas
« Atbilde #30 : 2015. gada 26. janvāris, 13:08:45 »
Paldies, atdošu tāpat, jo tiešām nemaz nezinu, cik iekšā un flakons nav liels. Jautājums tikai - kādā veidā?
Mans rajons Grīziņkalns, Olimpiskā sporta centra apvidus, ikdienas maršruti var iet gar Matīsa tirgu, Tallinas ielu, reizēm līdz Vecrīgai, Stokmanam.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies mary

« Atbilde #31 : 2015. gada 26. janvāris, 13:58:59 »
No kādreiz ilgi lietotajiem Loreal krēmiem pilnībā esmu pārgājusi uz Madaru, tiešām patīk.

Smaržas nekādi nevaru atrast tādas,kas patiktu. Reti kuras liekas ciešamas. Pēdējā nopirktā ir D&G L'Imperatrice. Bet nav ideāla.

« Atbilde #32 : 2015. gada 26. janvāris, 14:08:51 »
smaržas nelietoju, jo ķermeņa kopšanas līdzekļiem jau kaut kāda smarža ir (cenšos saskaņot tās savā starpā), tāpēc pa virsu smaržas pūst liekas par traku. kā arī mana ebreja daba žmiedzas maksāt to naudu par smaržām.
krēmus lietoju pēc principa - der manai ādai, nav kosmiski dārgs, smuks iepakojums. (jo rozāks, jo labāk. :D ) reizēm pamainu, reizēm nē. parasti tālāk par drogās piedāvāto produkciju nemeklēju.
sejas tīrīšanas līdzekļu firmas mainu ikreiz, kad jaunu iepakojumu pērku, savādāk seja laikam pierod un liekas, ka vairs netīra tik labi. :P
psihiski slimi cilvēki nesaprot humoru un sarkasmu. kopš es to zinu, mani māc bažas par dažiem cilvēkiem...

ēvele

• Viesi
« Atbilde #33 : 2015. gada 26. janvāris, 19:20:36 »
Krēms - Bioderma no aptiekas.
Smaržas lietoju reti, jo tas, kas man patīk, var nepatikt apkārtējiem. Cik nav bijis - teātrī, piemēram, sasēžas visi katrs ar savu aromātu, brr! Tā jau var atbaidīt pielūdzējus ar nepiemērotu smaržu :D
Paretam iepūšu Salvator Dali Sea&Sun vai dzelteno Pumu.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #34 : 2015. gada 27. janvāris, 08:23:07 »
Krēms - Bioderma no aptiekas.
Smaržas lietoju reti, jo tas, kas man patīk, var nepatikt apkārtējiem.
Man gan  pa lielam uz svešiem apkārtējiem "pajāt":) par Lancome Tresor Midnight Rose man ir prasīts pat Stockan liftā kas par smaržām un kur pirktas. Noturība vnk izcila, bet nebija pirktas LV.

[attachment deleted by admin]
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies ragana

« Atbilde #35 : 2015. gada 27. janvāris, 09:16:33 »
Mana āda panes visu, izņemot varbūt koncentrētu sērskābi. Līdz ar to Loreal vai kas tamlīdzīgs. Smaržas - jā...mana vājība. Savas ideālās neesmu vēl atradusi. Vienreiz uz ielas smalkai dāmai bija tāāādas smaržas, tak dura, nokautrējos pavaicāt!
Par Madonnu - arī es nopirku. Patīk viena iemesla dēļ - tur ir neroli, un tajā jau kaut kas ir. :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #36 : 2015. gada 27. janvāris, 09:41:55 »
Man ir grūti nopirkt smaržas. Ja patīk paraudziņš, tad uz manas ādas smaržas pārvēršas par kaut ko nejēdzīgu.

Pēdējās pirku ārzemēs lidostā ar atlaidēm - Boss Orange Woman. Nu jau gandrīz ir beigušās.

Smaržu kolekciju neveidoju. Lietoju vienas, kamēr beidzas.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #37 : 2015. gada 27. janvāris, 09:57:47 »
Saka, ka tavas smaržas ir tās, ko tu pati nejūti.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #38 : 2015. gada 27. janvāris, 10:03:27 »
Saka, ka tavas smaržas ir tās, ko tu pati nejūti.
Un tā kā nejūti, tad lejies tik daudz, kamēr sāc just, bet paŗējie sprāgst kā mušas no dihlofosa.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #39 : 2015. gada 27. janvāris, 10:26:26 »
Un tā kā nejūti, tad lejies tik daudz, kamēr sāc just, bet paŗējie sprāgst kā mušas no dihlofosa.

jāatceras, ka ja pati nejūti nenozīmē, ka citi nejūt :)

Atslēdzies ragana

« Atbilde #40 : 2015. gada 27. janvāris, 11:46:36 »
Lūk, šo faktoru jau grūti piefiksēt pareizajā brīdī. Sevišķi ģevuškām s krasnoj gvozģikoj.

Atslēdzies Neviena

« Atbilde #41 : 2015. gada 28. janvāris, 10:18:13 »
Es vairākus gadus lietoju tikai eko kosmētiku, bet pēdējā laikā esmu atkal pavilkusies uz ķīmisko. Gadi skrien un āda kļūst prasīgāka :) Tagad lietoju Eucerin Hyaluron Filler krēmus. Ļoti patīk!
Par smaržām - man to ir daudz... Šobrīd ļoti patīk Hugo Boss Femme un Bvlgari Omnia Coral. Visu laiku topā ir Gucci Eau de Parfum II.
Nesen man atkal sakārojās Dolce Gabbana Light Blue, nopirku un pilnīgi riebjas, nesaprotu kā viņas man agrāk bija "gājušas pie dūšas" :) Nina Ricci sarkanais ābolītis arī vairs nepatīk.

Atslēdzies klaara

« Atbilde #42 : 2015. gada 09. februāris, 12:08:19 »
No kremiem, patiik Clarins un principaa peerku visu no vinja. Smarzhas, man ir divi ziimoli pie kuriem pieturos un tik rinjkjoju pa nosaukumiem ..Uz doto briidi-chanel coco mademoiselle un Jour d'Hermes Hermes...
Paareejie smarzhuudenju zimoli manii izraisiihushi tikai vilshanos...Varu atdot gandriiz pilnu Gucchi One un Versace Versence ...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #43 : 2015. gada 09. februāris, 12:18:28 »
Pagājušajā nedēļā atklāju, ka Benu aptiekā pašā  centrā Brīvības ielā pretim viesnīcai Latvija arī ir nopērkamas smaržas, turklāt, ar lielām atlaidēm. Vienīgi izvēle ļoti maza.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #44 : 2015. gada 09. februāris, 12:39:32 »
eh..tiko pamaniiju tēmu...žēl ka aizgajusi vairak ka lietu uzskaitiijums. bet nu nekas..
krēmi..katram jātrod savs. būtibaa man āda nav kapriiza nevienā jomā..varu zieķēt virsuu dajebko.. tomēr esmu atzinusi par labu Madaru(savi iemesli  uzticamiibai) un tad nu, esmot latvijaa noperku pa kaadai jaunai tuubai. Tā kā krēmus lietoju neregulāri,tad tas izstiepjas uz ilgu laiku...tonējošajiem Madars krēmiem laikam jau 4 gadi būs, bet es viņus izmantoju tiik reti,ka pietiks vēl 4iem(jaa jaa vecums nesatrauc, jo mana degunradža āda to panesīs, ja 1x menesī uzziekjēšu uzz kadu kreizii tusinju).

Smaržas...aizgāju uz Fragrantiku saskaitit..saka, ka šobrīd man esot 20it, bet man liekas, ka tur kkas nav pareizi,jabuut kādām 22ām :D
ak nē ..tiešam tur nav minēti 4i jauniegūtie L Artisani,kuri atnaca pie manis pēc Jaunāgada... :go_go:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega