Autors Tēma: Krēmi un smaržas  (Lasīts 13311 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies mellene88

Re: Krēmi un smaržas
« Atbilde #45 : 2015. gada 09. februāris, 12:57:25 »
klāra- ko tu biji domajusi ar Gucci one? vai šo?
 http://www.fragrantica.ru/perfume/Gucci/Gucci-No-1-11893.html
vai tomēr kko citu???

ja šo, tad es ļõõti gribētuu... plz...
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies klaara

« Atbilde #46 : 2015. gada 09. februāris, 14:55:46 »
Ui, mellene 88..es tak notizlojos un ne to smarzhu uzrakstiju..man ir http://www.fragrantica.ru/perfume/Dolce-Gabbana/The-One-698.html
Ja vajag varu atdot :)

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #47 : 2015. gada 10. februāris, 00:08:19 »
Klāra- ir oky  :hug2: rakstishu tev veestuli :)

Murmulāde-  Tresor Midnight Rose ir dikti labas, tikmēr kamēr mans deguns tur nemeklē rozi :)
 es sajūtu tikai midnight :) bet bez rozēm :) es ap viņu ostījos tajā laikā ,kad dikti gribējās rožu smaržu... sapratu,ka šajaa naf un vairāk neesmu pie viņas atgriezusies :)
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #48 : 2015. gada 10. februāris, 00:22:12 »
Ragana-
smaržas ar neroli sastāvā, laikam ir tik pat daudz cik ar rozēm. viss atkarājas :rofl: no klātesošajiem indegrientiem...
madonnu es nepirktu neroli pēc...  :blushing:
veku šeku atradu īstu neroli..bet nezinu, laikam baigais retums, nekur nemana, viena pudele tik ebayā...bljin,ja man gribētos neroli, tad ņemtu sev  :rofl:
http://www.ebay.co.uk/itm/Oriflame-Lovely-Betty-Eau-de-Toilette-50ml-New-/321332505834?pt=UK_Health_Beauty_Fragrances_Men_s_Fragrances_Aftershave_PP&hash=item4ad0e8ecea

bet nujā šits ir saldais ... maršmalovus negribu( ha es pat nezinu kā tā Bettija ož, muldu tik pēc tā, ko redzu piramīdā) :)
a vispār apelsīnziedi izstarojot laimes un brīvdienu smaržu  :icecream: :thumbsup:
IG- mellenessniega

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #49 : 2015. gada 10. februāris, 00:22:49 »
laab, dzeniet mani no šejienes prom... :fryingpan:
IG- mellenessniega

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #50 : 2015. gada 19. februāris, 16:36:13 »
Paldies par atbildēm.

Atslēdzies ragana

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #52 : 2015. gada 19. februāris, 23:34:38 »
Ragana, man tagad kaa bērnam jāprasa - tu mani trikingo??? :confused:
Jeb arī čo??? tu uz lēto galu neskaties... :blushing: ? bet nu fakts TF nebūs no viena plaukta ar Oriflame  :faint:
a es, a es šon nenoturējos un pasūtīju lillijklēpi ...pasolīju čatā citiem ar, tak mani izmēza ar sūdainu koku  :go_go: :go_go: :go_go: http://www.fragrantica.ru/perfume/Cartier/Baiser-Vole-Essence-de-Parfum-20815.html       :flowers:
IG- mellenessniega

Atslēdzies ragana

« Atbilde #53 : 2015. gada 20. februāris, 10:04:17 »
Es beibe vienkārša, bet gaume gan dārga. :gore: Ja nopietnāk, tad skatos visādus galus. Kartjē laikam neesmu ošņājusi. Baidos, ka labāk nevajadzētu, jo šajās lietās mēdz man paslīdēt bankas karte. :rofl:

Atslēdzies Mango

« Atbilde #54 : 2016. gada 26. aprīlis, 00:47:35 »
Kkur bija agrāk tēma par Dzintara smaržām, bet nevaru atrast.
Vārdusakot, ieklīdu Drogās un uzskrēju smaržu stendam, intereses pēc sāku ošņāt Dzintaru.
Un man iepatikās Koķete : ))), smaržīgas tādas (nē, nenopirku vēl).

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #55 : 2016. gada 26. aprīlis, 10:39:55 »
Manuprāt, Koķete savulaik bija viena no topa smaržām. Bet tur vēl bija kaut kādi cipari - Koķete 1, Koķete 2... Kura skaitījās vis, vis, neatceros.
Protams, ja tās smaržas vispār vairs tādas kā agrāk.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Mango

« Atbilde #56 : 2016. gada 26. aprīlis, 11:04:39 »
To es nezinu gan, vai tās ir tādas, kā agrāk. Es tikai odekolonu Neļķe atceros,jo ar to man smērēja odu kodumus. : D

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #57 : 2016. gada 26. aprīlis, 13:37:20 »
Krēmi- man , kā nenormāli sausas ādas lietotājai- tikai extra mitrinošie, nupat vakar iepirku kārtējo Essex lielo iepakojumu, hidrogēlu, vel lietošanā ir Palmer's kakao eļļa, bet to jau nevar zieķēt- smird nenormāli, man nekas salds nekad nav paticis, bet izturos kā pret zālēm, ne kosmētiku. Sejai -Bioderma, vai tas pats Essex.
Smaržu gaume stipri specifiska. Šobrīd lietoju, ik pa laikam gan, bodī šopā nopirktu Black Musk eļļu - totāls unisex- uz vīra smaržo vel labāk, bet man ar šad un tad patīk,vel vienas noskatīju vīratēvam-būs jāaizbrien pakaļ.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #58 : 2016. gada 26. aprīlis, 13:51:29 »
Es tajā lāčplēsielas kosmētikas izejvielu bodē pērku lielās pudeles ar eļļu. Patika makadamijas riekstu. Vakarā nosmērējies, pa nakti viss smuki sasūcies, no rīta dupsis zīžains kā bēbim. 

Atslēdzies Elzzy

« Atbilde #59 : 2016. gada 26. aprīlis, 13:55:29 »
Ne visas eļļas der, vismaz manai ādai, no tīras kokosriekstu palika vēl sliktāk