Autors Tēma: Jūnas Jūnasons Analfabēte, kas prata rēķināt  (Lasīts 2328 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Pieslēdzies reno

Jūnas Jūnasons Analfabēte, kas prata rēķināt
« : 2015. gada 26. janvāris, 10:14:43 »
Autors tas pats, kas 100gadniekam

Baigi labais humors, itkā politika no viena gala līdz otram -sākot ar Dāfriku 60 gados līdz mūsdienām Zviedrijā. Ņirdz  par visu, bet lasīt ir viegli.

Kā melnā meitene ir tik nesaprātīga, ka ļauj sevi sabraukt piedzērušam atomprogrammas vadītājam, kurš savukārt ir tik stulbs, ka pēc laika meitene rēķina viņa vietā, jo savu vainu izpērk atstrādājot par apkopēju utt. Iesaistīti Izraēlas aģenti,nejauši lieki uzbūvēta atombumba, kas kļūdas pēc nonāk Zviedrijā nevis iIzraēl''ā. Vēl ir ķīniešu meitenes kas taisa viltotas antīkas māla pīles, zviedrs, kas cīnās pret karaļa varu,amerikānis, kam visur rādās CIP izsekotāji -vārdu sakot jautri.

Vislabāk man patīk ironiski -sarkastiskais izteiksmes veids

Atslēdzies Džesika

Re: Jūnas Jūnasons Analfabēte, kas prata rēķināt
« Atbilde #1 : 2015. gada 26. janvāris, 10:23:38 »
Oi, sagribējās izlasīt.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

ēvele

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 26. janvāris, 19:25:54 »
Droši vien, ka patiks tiem, kam patika Simtgadnieks. man nelikās interesants, beigās pat pa diagonāli lasīju, tāpēc Analfabēti pat nesākšu.

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #3 : 2015. gada 26. janvāris, 20:21:38 »
Simtgadnieku pa Zsv brīvdienā, izlasīju. Ne gluži man humors, bet kopumā patika. Tagad gan pauzīti vajag ieturēt, pirms vēl vienu tāds lasīt :)

Atslēdzies Mango

« Atbilde #4 : 2015. gada 15. septembris, 11:02:11 »
Esmu tikusi līdz pusei. Atvainojos, bet kkāds murgs..nezinu, kas šis ir par žanru, bet ne tur kkā smieklīga, ne aizraujoša. Viens liels murgs, nezinu, kko pīpē, kad kaut ko tādu raksta vai kā.
Reāli neiebraucu..

Atslēdzies Nibe

« Atbilde #5 : 2015. gada 16. septembris, 09:03:19 »
Ļoti patika - varbūt pat vairāk kā simtgadnieks. Tik veiksmīgi savirpināt visu kopā un tajā pašā laikā neko nepazaudēt, klāt piešļācot kārtīgu devu zviedru humora - tas ir jāmāk :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #6 : 2015. gada 28. oktobris, 09:21:40 »
Simtgadnieku neesmu lasījusi, bet nupat pabeidzu lasīt Analfabēti. Sen nebiju tā smējusies, grāmatu lasot, turklāt skaļā balsī.

Par Simtgadnieku šogad filmu rādīja LTV. Varbūt kāds zina, vai Analfabēte arī ir ekranizēta?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #7 : 2015. gada 28. oktobris, 10:17:29 »
Simtgadnieku izmocīju, Analfabēti pat nemēģināju.

Atslēdzies sōla

« Atbilde #8 : 2015. gada 28. oktobris, 17:03:46 »
Simtgadnieks jauks, sen nebiju tā smējusies. Bet filma gan pilnīgi garām. To jau nemaz nevar nofilmēt, nu tāpat kā Vonnegūtu. Analfabētē ļoti patika Āfrikas daļa, pēc tam jau Zviedrijā bija dežavū sajūta.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #9 : 2016. gada 04. oktobris, 23:26:23 »
Simtgadnieka filma tūlīt pa LTV 1.