Autors Tēma: mugurkaula diski  (Lasīts 5629 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies diddly

mugurkaula diski
« : 2015. gada 26. janvāris, 15:26:07 »
  Tā dīvainā sajūta-pirmajā miegā itkā kritiens. Liekas,tad-kad pa dienu saspiestie skrimšļi starp mugurkaula diskiem iztaisnojas,pareizi?

Bet ja nakts pirmajā pusē,tādi"kritieni" atkārtojas 3x ? tā vēl nav bijis....ko darīt?

iet pakarāties pie "zviedru sienas"? Man gan ir priede,ar foršiem zemiem zariem,bet ko vēl? Pastiprināti ēst želatīnu saturošu paiku? Haribo lācīšus,zilcgaļu? :confused:

Anete Goba

• Viesi
Re: mugurkaula diski
« Atbilde #1 : 2015. gada 26. janvāris, 16:33:54 »
Shito nezinaaju, ka to "kritienu" saista ar saspiestiem mugurkaula diskiem. Man liekas, ka biju lasiijusi kaut kaadu citu skaidrojumu, bet vairs neatceros, ko.

Atslēdzies alex

« Atbilde #2 : 2015. gada 26. janvāris, 16:43:48 »
Pierakstīties rindā pie neirologa.

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #3 : 2015. gada 26. janvāris, 17:23:23 »
piekrītu Alex , apskatīt no iekšpuses un tad jau manīs . ko tālāk. par to krišanu bija lasīts , ka tad kad gars atgriežas no astrālā ceļojuma un neprecīzi novietojas atpakaļ ! :rofl:

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 26. janvāris, 17:33:00 »
Man ar taada krishana ir. Es to esmu norakstiijusi uz nerviem. Es vispaar visu norakstu uz nerviem, pie aarstiem neeju. Juus ar shitaadaam fignjaam ejat pie aarsta? Man liekas, ja es aizietu pie aarsta un teiktu -  es miegaa "kriitu", uz mani skatiitos kaa uz galvaa sistu. Cita lieta, ja mugura saap vai kaadas citas suudziibas.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #5 : 2015. gada 26. janvāris, 17:47:30 »
diddly, shiis ir vieniigaas diivainaas sajuutas? Citu probleemu nav?

Dzirdeetas versijas par vegjetatiivo distoniju, asinsspiedienu, vestibulaaro aparaatu..par diskiem dzirdu pirmo reizi

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #6 : 2015. gada 26. janvāris, 18:11:40 »
Ar tiem diskiem joku nav. Ja vēl no rīta kājā krampis piemetās- droša zīme. Vispār, vieglāk paliek, ja kādu pusstundu pirms gulēšanas paguļ uz muguras kādas  minūtes 15-20. Tad visi kauliņi nosēžas tiem domātā vietā. Jācenšās, lai mugurkauls pēc iespējas  visā garumā būtu pie grīda, jo sēžot pie galda visi skriemeļi nedabīgi izlocījušies. Un vēl labi, ja dienas laikā pāris reizes pa  piecām minūtēm kādus vieglus stiepšanas vingrinājumus. Lai mugura varētu atdzīvoties. neko sarežģītu. Man ļoti patīk- nogulties uz muguras, kājas ceļos saliekt un neizkustinot muguru, abas kājas reizē noliekt pa kreisi un pa labi ( ļoti labs jostas vietai). Vai vienkārši locīties uz sāniem vai uz priekšu. Tikai vajag ļoti lēni, lai katrs skriemelītis atveras.

ēvele

• Viesi
« Atbilde #7 : 2015. gada 26. janvāris, 19:23:47 »
Visi krīt un noraustās, nekāda sakara ar diskiem, kaut kā tur bija, ka ķermenis miegā atslābst vai tml.
Es, tāpat kā Habibi, neietu vis pieārsta, bet katram jau savas izpriecas :)

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2015. gada 26. janvāris, 19:26:08 »
Ljoti labi skriemeljus ar visiem diskiem (vismaz maneejos) pa vietaam saliek raaposhana:)

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #9 : 2015. gada 26. janvāris, 19:30:51 »
Ljoti labi skriemeljus ar visiem diskiem (vismaz maneejos) pa vietaam saliek raaposhana:)

Uzmanīgi, ja traumēti ceļgali!
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Minne

« Atbilde #10 : 2015. gada 26. janvāris, 19:32:47 »

Domaa, es uz griidas suniiti teeloju?

ēvele

• Viesi
« Atbilde #11 : 2015. gada 26. janvāris, 19:32:50 »
Nevajag nemaz traumētus, bez ceļgalsargiem tak nevar parāpot!

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #12 : 2015. gada 26. janvāris, 19:33:37 »

A Tu gultā rāpo?
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Minne

« Atbilde #13 : 2015. gada 26. janvāris, 19:35:45 »

A Tu gultā rāpo?

Aha. Uppaa! ;)

Atslēdzies true detective

« Atbilde #14 : 2015. gada 26. janvāris, 19:40:41 »
kāds var apskaidrot, ko nozīmē miegā krist?
“Be good to yourself ’cause nobody else has the power to make you happy.” – George Michael