Autors Tēma: Karš ar RD  (Lasīts 6870 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Re: Karš ar RD
« Atbilde #15 : 2015. gada 26. janvāris, 20:12:22 »
Līdz šim jau bij izdevīgi pirkt tos daudzbraucienus, piemēram - tagad gan - sacerējuši aš par pilnu summu...
phe - cirks aizbraucis, klauni palikuši!

Es pērku visminimālāko skaitu braucienu, kādu vien mana seklā rieva var sarēķināt. SPECIĀLI!

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #16 : 2015. gada 26. janvāris, 20:14:43 »
Līdz šim jau bij izdevīgi pirkt tos daudzbraucienus, piemēram - tagad gan - sacerējuši aš par pilnu summu...
phe - cirks aizbraucis, klauni palikuši!

Es pērku visminimālāko skaitu braucienu, kādu vien mana seklā rieva var sarēķināt. SPECIĀLI!
Līdz šim bija neizdevīgi pirkt mazāko skaitu braucienu. Piecdesmit braucienu maksāja 45 ērucenti gabalā!
Tagad gan...
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies Mao

« Atbilde #17 : 2015. gada 26. janvāris, 20:22:18 »
Nu pag. Ir konstruktīvi apsvērumi, kas varētu manā taktikā noiet greizi?

Atslēdzies Camma

« Atbilde #18 : 2015. gada 26. janvāris, 20:30:17 »
Ceru, ka nē. Man arī Ausainis veselus 2.50 nokrāpis - esošo "derīguma termiņš izbeidzies" + biļetes pirkšana pie vadītāja!
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #19 : 2015. gada 26. janvāris, 20:33:22 »
Vienmeer peerku 20 braucieniem. Peec ieprieksheejaas cenu pacelshanas mani vecie, leetie braucieni aizvien dereeja, nezinu, kaa buus tagad - shitais leeciens cenaas ir dikti brangs ;)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #20 : 2015. gada 26. janvāris, 20:40:06 »
Tak teica, ja janvāra beigās pirks, varēs lietot līdz 1.martam

Atslēdzies Mao

« Atbilde #21 : 2015. gada 26. janvāris, 20:46:57 »
Tak teica, ja janvāra beigās pirks, varēs lietot līdz 1.martam

Apgriez E talonu un izlasi - derīgs gadu. Ko tālāk? Juridiski?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #22 : 2015. gada 26. janvāris, 20:53:07 »
Par jurisdiski skaidrs, bet dzīvē būs kā būs ...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #23 : 2015. gada 26. janvāris, 20:57:52 »
Tas jau ir tas izaicinajums.

Kurš piedalās?

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #24 : 2015. gada 26. janvāris, 21:04:56 »
Es nevaru daudz lekties, neesmu rīgā deklarēta ...

Atslēdzies Mao

« Atbilde #25 : 2015. gada 26. janvāris, 21:09:30 »
Tieši otrādi - jāatsēž būs miestā. Raimis izpestīs.

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #26 : 2015. gada 26. janvāris, 21:13:51 »
Karoče - neesmu vairs rīdzeniece, bet īpašās atlaides man pienākās (studjentka, komsomolka u.t.t.), līdz ar to esmu spiesta klusēt lupatiņā ... It kā vēl nevienu reizi šo bonusu neesmu izmantojusi, bet ja nu savajagās ...

:(

Atslēdzies Minne

« Atbilde #27 : 2015. gada 26. janvāris, 21:21:35 »
kad buushu Riigaa, centiishos, protams, ar kkad rudenii pirkto pilno talonu darboties, bet pieljauju, ka aparaati buus taa sareguleeti, ka "vecos" talonus pretii nenjems. Es varu buut kareiviiga, ja par taisniigumu jaaciinaas. Bet no otras puses, tagad esmu uz daudz ko jau atslaabusi

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #28 : 2015. gada 27. janvāris, 09:26:16 »
Rīgas satiksme ir pateikusi, ka e-talonu ar neizmantotajiem braucieniem gada laikā var nodot klientu apkalpošanas centrā un tiks atmaksāta nauda. Pieņemu, ka pēc 2.marta nevarēs vairs braukt ar pa lēto nopirktajiem e-taloniem. Jo pretējā gadījumā šonedēļ vēl varētu sapirkties dzeltenos e-talonus veselam gadam uz priekšu. :)

Ai, nepatīk man jaunās cenas Rīgas sabtransportam. :(

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #29 : 2015. gada 27. janvāris, 09:57:10 »
Citāts
Rīgas satiksme ir pateikusi, ka e-talonu ar neizmantotajiem braucieniem gada laikā var nodot klientu apkalpošanas centrā un tiks atmaksāta nauda.

Šis, protams, "skaisti" - vispirms, pērkot e-talonu, iemaksājam avansā un tad, ja gribam dabūt atpakaļ naudu par nesaņemto pakalpojumu (kas gan cits tas ir), jāiet un jālūdz tā atpakaļ, jo skaidrs, ka viņiem būtu milzīgi zaudējumi, ja pa lēto pirkto talonu es varētu izmantot, sākoties sadārdzinājumam. Cik tad tiešām tādu cilvēku būtu, kas iepirktu ar milzu rezervi? Galu galā e-taloniem, kā jau Mao norādīja, ir derīguma termiņš.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck