Autors Tēma: Latvija lepojas ar ...  (Lasīts 5231 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ragana

Re: Latvija lepojas ar ...
« Atbilde #45 : 2015. gada 27. janvāris, 15:49:04 »
Mūsu ledus un smilšu skulptūras ar Kārli Īli priekšgalā vien ir ko vērts. :thumbsup:

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #46 : 2015. gada 27. janvāris, 19:06:38 »
Milzu paldies visiem  :big_hug: Nodevu jūsu idejas jaunkundzei, kurai tas nepieciešams, lai tad tālāk izvēlas un pēta pati ;)

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #47 : 2015. gada 27. janvāris, 19:14:50 »
Es lepojos ar to, ka no visām ex-padomju teritorijām mēs esam vieni no retajiem, kur nebija nekādu grautiņu pēc nacionālā principa.
Ar Dziesmu svētkiem un barikāžu laiku.
Ar to, ka jebkurš random latvietis var vismaz 10 tautasdziesmas nodziedāt bez lielas domāšanas.
Un mums ir vienas no labākajām svešvalodu zināšanām Eiropā!
Un vel es ārzemniekiem stāstu, ka katrs latvietis ir dizaineris sava dvēselē- latvieši vienmēr grib kaut ko īpašu, individuāli ražotu, un tad vēl kaut ko pieliek klāt un pārtaisa :) [size=78%] [/size]

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #48 : 2015. gada 27. janvāris, 19:18:56 »
Es lepojos ar to, ka no visām ex-padomju teritorijām mēs esam vieni no retajiem, kur nebija nekādu grautiņu pēc nacionālā principa.
Ar Dziesmu svētkiem un barikāžu laiku.
Ar to, ka jebkurš random latvietis var vismaz 10 tautasdziesmas nodziedāt bez lielas domāšanas.
Un mums ir vienas no labākajām svešvalodu zināšanām Eiropā!
Un vel es ārzemniekiem stāstu, ka katrs latvietis ir dizaineris sava dvēselē- latvieši vienmēr grib kaut ko īpašu, individuāli ražotu, un tad vēl kaut ko pieliek klāt un pārtaisa :) [size=78%] [/size]

Par tām tautas dziesmām .... nez vai. Mēs tikai tā gribam domāt :D Mēs vienreiz Vērmanītī uzrunājām 15 dažādus cilvēkus un lūdzām norunāt vienu tautas dziesmu. Kopumā dzirdējām trīs tautas dziesmas un 2 mēģinājumus tikt tālāk par pirmajām divām rindām ;)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #49 : 2015. gada 27. janvāris, 19:26:25 »
Norunaat jaa, bet, ja vajadzeetu dziedaat, tad aizietu..

Atslēdzies Minne

« Atbilde #50 : 2015. gada 27. janvāris, 19:38:24 »
Es par tiem visiem 15 vareetu noskaitiit. ;)

Jaa, un man arii liekas, ka latvietis ir taads meistars daudzaas lietaas, radoshs izdziivoshanaa un elastiigs.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #51 : 2015. gada 27. janvāris, 20:15:01 »
Nūūū, vēl jau tas latvietis, kas Amerikā piramīdas viens pats būvējis...
Visus sakost!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #52 : 2015. gada 27. janvāris, 20:47:38 »
Nūūū, vēl jau tas latvietis, kas Amerikā piramīdas viens pats būvējis...

Piramiidas? Vai arii Tu domaa to viiru, kas Floridaa Korallju pili savai miiljotajai liigavai uzceela? Edvardu Liedskalninju.