Autors Tēma: Tests - kurš klasiskais romāns raksturo tavu dzīvi?  (Lasīts 7565 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Tests - kurš klasiskais romāns raksturo tavu dzīvi?
« : 2015. gada 26. janvāris, 22:18:42 »
http://marketium.ru/classic-novel/?utm_source=fbtest&utm_medium=8

Man sanāca Meistars un Margarita. Kāds var iedot izlasīt?

Atslēdzies taj

Re: Tests - kurš klasiskais romāns raksturo tavu dzīvi?
« Atbilde #1 : 2015. gada 26. janvāris, 22:26:09 »
Gribēju ierakstīt atbildi, kādu domāju, bet tomēr izpildīju testu (paldies - interesants!) un atbilde sanāca, kadu domāju - "Džeina Eira". Grāmata arī patīk, kaut lasīta pasen. Seriāls ļoti patika (ar Rutu Vilsoni). Vienkārši ir vilkme pēc nostabilizēšanās un miera, vienkāršības un cilvēcības.

Meistars un Margarita arī ir lasīts, bet tā viegli negāja, filosofija un sarkasms, kaut gan interesanti. Ir krievu seriāls arī. Kā Tu pati domā, kāpēc Tev tika šī grāmata? Nojautas līmenī?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #2 : 2015. gada 26. janvāris, 22:28:59 »
Džeina Eira :faint:  derdzas tā filma

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 26. janvāris, 22:29:43 »
Lasījusi neesmu, varu spriest tikai pēc testā dotā īsā apraksta. Kaut kas jau tur ir ;) tāpēc arī gribu izlasīt.

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2015. gada 26. janvāris, 22:33:25 »
Piaf, noteikti izlasi, vēlams ru. Man bija arī labs mp3 lasījums, gāja bojā ar iepriekšējo kompi, bet gribu sameklēt vēlreiz. Un seriāls arī labs, gandrīz vārds vārdā.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 26. janvāris, 22:36:01 »
Nu tad pieņemu piedāvājumus no tiem, kam ir - izlasīšu, atdošu!

Seriāli ir forši, bet man tomēr patīk savu bildi uzburt, ne svešām acīm lūkoties ;)

Atslēdzies tuure

« Atbilde #6 : 2015. gada 26. janvāris, 22:41:49 »
Man ''Teātris'', hmm, nezinu, nezinu, ko šis man izlēca :D

Meistars un Margarita, reizes 3 esmu iesākusi lasīt un kaut sit nost, neesmu ne rezi tālāk par pusi tikusi. Filmu pat nesāku skatīties!

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #7 : 2015. gada 26. janvāris, 22:42:33 »
Džeina Eira nez kāpēc... vispār interesanta lieta , kad skolā mācījāmies Lazdu laipu , un klasē pārrunājām , kurš no mums atbilst kuram varonim , man par  sevi bija vienīgais variants- esmu Venta, bet klasesbiedri un skolotāja vienbalsīgi- es esot Inese. tā arī neesmu sapratusi vai pati skatos šķērsām , vai aī pārējiem kkādas problēmas ar redzi :confused: ?

Atslēdzies Minne

« Atbilde #8 : 2015. gada 26. janvāris, 22:57:03 »
Joanna Chmielewska, kkaads nelasiits krimikjis, vaimandieninj...

Meistars un Margarita ir ljoti laba

Atslēdzies Kikamora

« Atbilde #9 : 2015. gada 26. janvāris, 23:17:35 »
Vējiem līdzi... Nu galīgi nē... Lai gan,  Skārletas "...es par to padomāšu rīt" ir mans mīļš teiciens, it īpaši, kad problēmas sāk smelties mutē :)

Meistars un Margarita man ir krieviski, varu iedot izlasīt (atdot gan nē, esmu noskaņota vēl kaut kad pārlasīt).

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #10 : 2015. gada 26. janvāris, 23:24:10 »
Dzheina Eira.

Ваша любовь, как и у героини романа, не будет простой, вам придется многое пережить, далеко не сразу вы найдете общий язык с вашим избранником. Но, в конце концов, ваша душевная чистота, теплота и цельность отогреют сердце вашего любимого, он снова поверит возможность искреннего чувства и ответит вам полной взаимностью.

Nu tik skaisti, romantiski, eh, ja ta buutu dziivee..

ēvele

• Viesi
« Atbilde #11 : 2015. gada 26. janvāris, 23:32:53 »
Lasījusi neesmu, varu spriest tikai pēc testā dotā īsā apraksta. Kaut kas jau tur ir ;) tāpēc arī gribu izlasīt.
Piafa, vai tiešām tev mamma neieteica lasīt Džeinu Eiru???

ēvele

• Viesi
« Atbilde #12 : 2015. gada 26. janvāris, 23:35:06 »
Džeina Eira nez kāpēc... vispār interesanta lieta , kad skolā mācījāmies Lazdu laipu , un klasē pārrunājām , kurš no mums atbilst kuram varonim , man par  sevi bija vienīgais variants- esmu Venta, bet klasesbiedri un skolotāja vienbalsīgi- es esot Inese. tā arī neesmu sapratusi vai pati skatos šķērsām , vai aī pārējiem kkādas problēmas ar redzi :confused: ?
Es nemaz ne tik sen sapratu,ka citi mūs redz pilnīgi citādus nekā mēs paši> ATliek tikai pabrīnīties!

ēvele

• Viesi
« Atbilde #13 : 2015. gada 26. janvāris, 23:37:27 »
Meistaru un Margaritu nez cik reizes iesāku, nespēju izlasīt, kauns! Testu netaisu, jo tad man jāspiež nravitsja, bet es nezinu, vai man nravitjsa :D

Atslēdzies j

« Atbilde #14 : 2015. gada 26. janvāris, 23:48:44 »
Jā, nesaprotu, kā var neizlasīt meistaru un Margaritu, ja sāk! Izlasīju kādreiz vienā naktī, kaut nākošajā dienā bija eksāmens, nevarēju atrauties.