Autors Tēma: Tests - kurš klasiskais romāns raksturo tavu dzīvi?  (Lasīts 7566 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies kvadra

Re: Tests - kurš klasiskais romāns raksturo tavu dzīvi?
« Atbilde #45 : 2015. gada 27. janvāris, 23:46:12 »
"Sārtās buras"...
 Vispār jau man šķiet, ka rezultāts uz dullo, jo vairāki jautājumi tādi, ka nezināju, ko atbildēt. Un es pilnīgi noteikti varētu simtu gadu iztikt bez tiem "sievišķības atribūtiem", no kuriem bija jāizvēlas sev absolūti nepieciešamais.

Atslēdzies Mina

« Atbilde #46 : 2015. gada 28. janvāris, 00:13:39 »
Vējiem līdzi...nja... Nav jau nekas glaimojošs. Bet nu izdzīvotāja es esmu. Ņaudētājus neciešu. Rēķināt māku. Un arī aprēķināt. Un reizēm nenovērtēju to, kas man acu priekšā.
Ar nepatiku jāatzīst, ka zināma patiesība tajā rezultātā ir...
Patiesība dara brīvu.

Atslēdzies Mango

« Atbilde #47 : 2015. gada 28. janvāris, 11:59:27 »
Vējiem līdzi grāmata ir vārds vārdā kā teātris, izņemot 1 epizodi,kas nebija teātrī. Tu neesi sieviete, ja Tev nepatīk Vējiem līdzi :P

Neesmu, bet izliekos...
Kas nebija izrādē?

Atslēdzies rutta

« Atbilde #48 : 2015. gada 28. janvāris, 13:24:15 »
Džina Eira.
Nez, man jau liekas, ka nē.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #49 : 2015. gada 29. janvāris, 16:26:11 »
Izlasīju M&M. Saistībā ar tēmu testa rezultātu aprakstam var pievilkt tieši tik daudz kā Gestes horoskopus - ja meklēs, līdzību atradīs :)

Tomēr, man tīri salīdzinājumam. Kas bija tas, kas jums lika šo darbu ieteikt, kas bija tas, kas lika to nosaukt par labu? Kas bija tas, ko jūs tur ieraudzījāt un atradāt?

Atslēdzies Džesika

« Atbilde #50 : 2015. gada 29. janvāris, 18:34:50 »
Romānā ir sablīvēts tik daudz kas. Var izcelt atsevišķas tēmas - mākslu, reliģiju, mīlestību, varu - un aplūkot pa vienai, kā tās "izspēlētas". Un vēl romāns ir ļoti "vizuāls", visas ainas gluži vai var acupriekšā redzēt.  Vēl humors, paradoksalitāte, Volanda svītas atraktīvā āzēšanās.
„Traci es netaisu, nevienu neaiztieku, laboju pats savu prīmusu.”

Atslēdzies Mina

« Atbilde #51 : 2015. gada 29. janvāris, 21:22:26 »
Romānā ir sablīvēts tik daudz kas. Var izcelt atsevišķas tēmas - mākslu, reliģiju, mīlestību, varu - un aplūkot pa vienai, kā tās "izspēlētas". Un vēl romāns ir ļoti "vizuāls", visas ainas gluži vai var acupriekšā redzēt.  Vēl humors, paradoksalitāte, Volanda svītas atraktīvā āzēšanās.
+1
Piemēram, dialogs (aptuveni citēts):
"Vai tas ir šņabis?"
"Dāmai šņabi? Apvainojat! Tīrs spirts!"
vien ir ko vērts :D
Patiesība dara brīvu.

Atslēdzies itta

« Atbilde #52 : 2015. gada 29. janvāris, 23:22:11 »
Ваш роман – Александр Грин «Алые паруса». Как и героиня Ассоль, вы романтичны и нежны, вы не склонны к авантюрам и точно знаете, что ваш возлюбленный обязательно появится. Ваше умение ждать и ваша вера обязательно вознаградятся: придет момент, и на горизонте появятся ваши Алые паруса.
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies j

« Atbilde #53 : 2015. gada 29. janvāris, 23:23:52 »
Patiesībā visi rezultāti tajā testā ir pilnīgi vienādi- jūsu princis ieradīsies, drusku tik dekorācijas piekoriģē

Atslēdzies harisa

« Atbilde #54 : 2015. gada 30. janvāris, 01:04:09 »
Man arī sanāca nelasītais un neskatītais Meistars, bet kautkā nav vēlēšanas to ne lasīt , ne skatīties, pārāk daudz mistikas visapkārt...

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #55 : 2015. gada 30. janvāris, 08:21:53 »
izlasi. Jautra grāmata, ar daudz detalizētiem apkārtnes un personu aprakstiem.

Atslēdzies ragana

« Atbilde #56 : 2015. gada 30. janvāris, 08:33:08 »
Zandarts katliņā a ļa naturel vien ir ko vērts! Un valūtas veikals. Un akustikas komisijas sēde. Un dzīvokļu afēras. Nerunājot jau par lielajām sadaļām - Jēzus stāstu, mīlestību, nepa laika raksturīgās iezīmes, Nelabais un svīta. Ar katru reizi es tur atrodu arvien jaunu konfektīti.  :smile:  Jo lasījusi esmu vismaz reizes 5.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #57 : 2015. gada 30. janvāris, 08:50:04 »
Izlasot, ko nu kurš tur ir atradis, nomierinājos. Ka nekāda pavisam lielā un dziļā doma tur nav. Tomēr apakšvirsrakstus "Par visa [ne]pastāvošā neizbēgamību" un "Par visa pastāvošā bezjēdzīgumu" var likt un atstāt. Kā arī padomāt par ilgām - pēc mīlestības, naudas, miera un brīvības.. Kas nu kuram ir aktuālāks.

Oponēšu j - šeit prinča nebija, jājiens nebija jāgaida :D Margarita, kā klasiska Latvju Cietēja, kārto meistara dzīvi. Ne sēž un gaida, kad viņš atjās (izjāsaizjās) un izrādīs kādu vīrišķības pazīmi.

Atslēdzies j

« Atbilde #58 : 2015. gada 30. janvāris, 20:23:02 »

Oponēšu j - šeit prinča nebija, jājiens nebija jāgaida :D Margarita, kā klasiska Latvju Cietēja, kārto meistara dzīvi. Ne sēž un gaida, kad viņš atjās (izjāsaizjās) un izrādīs kādu vīrišķības pazīmi.
Es jau ne par grāmatu, bet par to tekstu, kas bija testa beigās :-)
Grāmatu zinu, 1 no manām mīļākajām

ēvele

• Viesi
« Atbilde #59 : 2015. gada 30. janvāris, 20:32:10 »
Nekādu testu netaisīšu, jo manu dzīvi raksturo viencēlieni ar sajuktu kārtību :D