Autors Tēma: Dibināt "draudzīgas" attiecības internetā ar pretējo dzimumu  (Lasīts 13469 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Murmulāde

Re: Dibināt "draudzīgas" attiecības internetā ar pretējo dzimumu
« Atbilde #30 : 2015. gada 27. janvāris, 10:45:58 »
sieva, bērni un pilna laime

Pilnai laimei kaķis ir obligāts!! Dzīvē vajag kādu, kurš sagaida un pavada un neprasa naudu katrā izdevīgā momentā...

ir kaķis, ir suns, gan sagaida, gan pavada, gan pabaro, naudu neprasa. galva nesāp un miegs nenāk :D ko vēl, filozofiskas sarunas ?
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #31 : 2015. gada 27. janvāris, 10:47:11 »
Ir vēl tāda zorte, kas tiešām neko negrib, bet pasniedz tā, it kā gribētu. Flirts, erotiskas īsziņas, bet realitātē- sieva, bērni un pilna laime. Esmu satikusi dāmas, kam šitādi reāli smadzenes sapisuši. Ta kā- īstai dāmai jāmāk līdz izšķirošajam momentam tēlot aizmigušu Saulcerīti stikla kalnā, tikai reizēm pa acs šķirbiņu palūrot, kā tur tam Antiņam kalna rāpšanās padodas.
var jau būt :D laikam vajag sajūtu, ka tirgū prece vēl pieprasīta

daddy

• Viesi
« Atbilde #32 : 2015. gada 27. janvāris, 10:51:08 »
ir kaķis, ir suns, gan sagaida, gan pavada, gan pabaro, naudu neprasa. galva nesāp un miegs nenāk :D ko vēl, filozofiskas sarunas ?

Ja jau viss tiešām tā ir, tad izskatās, ka "s žiru besicsa" :)

patiesība gan parasti ir kaut kur pa vidu - nav TIK labi, kā šķiet vienam un TIK slikti, kā domā otrs :)
...bet saku, tas var būt arī pavisam niecīgs iemesls - piem vecais nopirka jaunu mašīnu, bet sieviete kā nākas neapbrīnoja :) 

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #33 : 2015. gada 27. janvāris, 10:52:08 »
Bija te viens gadījums nesen. Dāma pieķēra kungu ar citu (no interneta iepazīšanās portāla savāktu) drostalu. Pēc tam žēlojās - viņam viss bija - māja, firma, sieva, dārzs iekopts, pabarots, apģērbts un apčubināts, Viss viņam tika izdarīts. Kas vēl pietūka? Grūti bija mēli turēt aiz zobiem, lai nepateiktu, kas viņam bija par daudz... Par daudz kā pret bērnu, par maz ļauts un likts būt vīrietim. Sieva, kas visu zina labāk, izrīko vai izdara viņa vietā. Internetā viņš var izriezt krūti un būt vīrietis, mačo, gudrs un visādi citādi lielisks, sajusties apbrīnots un novērtēts.

daddy

• Viesi
« Atbilde #34 : 2015. gada 27. janvāris, 10:56:50 »
Internetā viņš var izriezt krūti un būt vīrietis, mačo, gudrs un visādi citādi lielisks, sajusties apbrīnots un novērtēts.

VO, sapratāt! :D  Paldies, Piafa!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #35 : 2015. gada 27. janvāris, 11:00:35 »
Internetā viņš var izriezt krūti un būt vīrietis, mačo, gudrs un visādi citādi lielisks, sajusties apbrīnots un novērtēts.

VO, sapratāt! :D  Paldies, Piafa!
Un, ja nav pārāk gudrs, tad domājot, ka interneta drostala viņu vienmēr tā apbrīnos, pamet ģimeni, lai būtu kopā ar to, kura viņam liek justies kā vīrietim ;)

Pieslēdzies Spārka

« Atbilde #36 : 2015. gada 27. janvāris, 11:02:55 »
Emocijas un sajūtas nevajag novērtēt par zemu. Abiem dzimumiem.

daddy

• Viesi
« Atbilde #37 : 2015. gada 27. janvāris, 11:09:39 »
gadījums, kad dabū ar pannu pa galvu un nakti pavada ārpus mājas, manuprāt nav no tās sērijas, par ko tēmas autore interesējas

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #38 : 2015. gada 27. janvāris, 11:10:04 »

Ja jau viss tiešām tā ir, tad izskatās, ka "s žiru besicsa" :)

patiesība gan parasti ir kaut kur pa vidu - nav TIK labi, kā šķiet vienam un TIK slikti, kā domā otrs :)
...bet saku, tas var būt arī pavisam niecīgs iemesls - piem vecais nopirka jaunu mašīnu, bet sieviete kā nākas neapbrīnoja :) 
ja ne  viens apstāklis, mēs būtu izšķīrušies iespējams jau decembra sākumā, bet nu kaut kā savu ātro dabu apvaldīju. nezinu, sex ziņā viņš nekāds virtuozs nav. tad jau es varētu meklēt ko ārpusē.
nu jā varētu nepatikt, ka pievēršu uzmanību savam (bērns no citām attiecībām) 6gadniekam un pa vakariem  papildus mācu viņu. var nepatikt, ka ierobežoju  alus patēriņu. droši vien, ka jūtas nesaprasts. :)

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #39 : 2015. gada 27. janvāris, 11:12:38 »
Bija te viens gadījums nesen. Dāma pieķēra kungu ar citu (no interneta iepazīšanās portāla savāktu) drostalu. Pēc tam žēlojās - viņam viss bija - māja, firma, sieva, dārzs iekopts, pabarots, apģērbts un apčubināts, Viss viņam tika izdarīts. Kas vēl pietūka? Grūti bija mēli turēt aiz zobiem, lai nepateiktu, kas viņam bija par daudz... Par daudz kā pret bērnu, par maz ļauts un likts būt vīrietim. Sieva, kas visu zina labāk, izrīko vai izdara viņa vietā. Internetā viņš var izriezt krūti un būt vīrietis, mačo, gudrs un visādi citādi lielisks, sajusties apbrīnots un novērtēts.

tā sieviete viņam par māti uztaisījās un visu nodrošināja. manā gadījumā mani tracinatas, ka viņš ir jābaksta, un visur prasa padomu, man, mātei, krustmātei. es netaisos viņam nodrošināt hoteli "ar viss iekļauts" režīmu.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #40 : 2015. gada 27. janvāris, 11:13:07 »
Emocijas un sajūtas nevajag novērtēt par zemu. Abiem dzimumiem.

tā ir.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #41 : 2015. gada 27. janvāris, 11:14:37 »
Un, ja nav pārāk gudrs, tad domājot, ka interneta drostala viņu vienmēr tā apbrīnos, pamet ģimeni, lai būtu kopā ar to, kura viņam liek justies kā vīrietim ;)
tik tālu arī nav. bet man nepatīk liekulība. es tās aprotu, ka briest mums tāda laba saruna mājās :D ak jā, es vēl neskrienu ar sajūsmu ciemos pie viņa mātes. 

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #42 : 2015. gada 27. janvāris, 11:18:06 »
Tātad noskaidrojam bildi. Murmulādes līdzdzīvotājs ir pievērsies sarakstei soc tīklos ar citām dāmām un Murmulāde uztraucas vai un cik ļoti par to vajadzētu satraukties un ko viņš tur vispār meklē. Pareizi?

Nu, skaties kā tur ar to vienu apstākli (hipotekārais? :D), bet ņemot vērā augstāk minēto aprakstu... Es būtu aizgājusi :)

daddy

• Viesi
« Atbilde #43 : 2015. gada 27. janvāris, 11:19:06 »
...kaut kā plūdeni pārgājām uz konkrētu vīrieti un konkrētām problēmām :)  Tu viņu pārbaudīji un viņš pārbaudi neizturēja? :)))

Pieņem, ka cilvēki ir dažādi - ātrāki, lēnāki, pārliecinātāki par sevi un mazāk pārliecināti... visiem zem saules jādzīvo... Tavi lēmumi ir ātrāki, viņa izsvērtāki (varbūt)...

Alus patēriņš gan jāapkaro, tam ir tieša negatīva ietekme uz vīrieša sexuālajām spējām. Piedāvā viņam dzert kaut ko citu, piem. vīnu kopā ar Tevi vai katram savu kokčiku, tikai ne alu! 

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #44 : 2015. gada 27. janvāris, 11:24:35 »
...kaut kā plūdeni pārgājām uz konkrētu vīrieti un konkrētām problēmām :)  Tu viņu pārbaudīji un viņš pārbaudi neizturēja? :)))

Pieņem, ka cilvēki ir dažādi - ātrāki, lēnāki, pārliecinātāki par sevi un mazāk pārliecināti... visiem zem saules jādzīvo... Tavi lēmumi ir ātrāki, viņa izsvērtāki (varbūt)...

Alus patēriņš gan jāapkaro, tam ir tieša negatīva ietekme uz vīrieša sexuālajām spējām. Piedāvā viņam dzert kaut ko citu, piem. vīnu kopā ar Tevi vai katram savu kokčiku, tikai ne alu! 

zini, citi par tādiem gājieniem ir saņēmuši "laba vēlējumus turpmākai dzīvei". problēmas sakne jau ir manī, nav 100 % gandarījuma par kopdzīvi. besis tikai, ka nevar paņemt un normāli lietas izrunāt.