Autors Tēma: Dibināt "draudzīgas" attiecības internetā ar pretējo dzimumu  (Lasīts 13468 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Dibināt "draudzīgas" attiecības internetā ar pretējo dzimumu
« Atbilde #105 : 2015. gada 27. janvāris, 14:15:53 »
Beznosacījumu mīlsetība var būt tikai pret bērniem. Pārējos gadījumos tās ir rozā brilles, kas agrāk vai vēlāk krīt. Parasti abās pusēs :)

daddy

• Viesi
« Atbilde #106 : 2015. gada 27. janvāris, 14:19:03 »
Pārējos gadījumos tās ir rozā brilles, kas agrāk vai vēlāk krīt. Parasti abās pusēs :)

Tieši otrādi - mīlestība ir tas, kas paliek pāri, tad, kad šīs rozā brilles (iemīlēšanās, cerības utt) ir nokritušas! :) 

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #107 : 2015. gada 27. janvāris, 14:19:35 »
Beznosacījumu mīlsetība var būt tikai pret bērniem. Pārējos gadījumos tās ir rozā brilles, kas agrāk vai vēlāk krīt. Parasti abās pusēs :)
bet arī mātes beznosacījuma mīlestība nedrīkst būt slimīga. manuprāt rozā brilles tas piedien jauniem, tādiem diviem bez dzīves pieredzes. ja esi bijsi ar pīpi uz jumta, tad kādas tur vairāk rozā brilles. tur ir kritēriji pieņemami/nepieņemami. plusi un mīnusi un matemātika
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #108 : 2015. gada 27. janvāris, 14:21:29 »
Pārējos gadījumos tās ir rozā brilles, kas agrāk vai vēlāk krīt. Parasti abās pusēs :)

Tieši otrādi - mīlestība ir tas, kas paliek pāri, tad, kad šīs rozā brilles (iemīlēšanās, cerības utt) ir nokritušas! :) 

tam es piekrītu.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #109 : 2015. gada 27. janvāris, 14:27:29 »

Savu bērnu mēs mīlēsim jebkurā gadījumā, lai ko viņš darītu. Vai tā būs arī ar to mīlestību, kas paliks pāri pēc brillēm?
Pie tam, kad nokrīt brilles, pāri var palikt arī viens liels pliks nekas :)

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #110 : 2015. gada 27. janvāris, 14:28:42 »
Un kādi ir tavi kritēriji?
pieaudzis vīrietis  = mērena alkohola lietošana līdz  stadijai, kad var sevi savākt.
Dažiem mērena lietošana kā reiz ir trīsdienieks

daddy

• Viesi
« Atbilde #111 : 2015. gada 27. janvāris, 14:30:33 »

nu i tad ņefig kopā palikt, ja vienīgais, kas saista ir kredīti un bailes par rītdienu... tā jau tad uzskatāma par verdzību-gūstniecību. Katram ir tiesības uz laimi. kaut iedomātu :) 

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #112 : 2015. gada 27. janvāris, 14:32:30 »
Dažiem mērena lietošana kā reiz ir trīsdienieks

tas ir tavs kritērijs. mans kritērijs mērenai lietošnai ir "pasēdēšana" viena vakara robežās.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #113 : 2015. gada 27. janvāris, 14:36:13 »

nu i tad ņefig kopā palikt, ja vienīgais, kas saista ir kredīti un bailes par rītdienu... tā jau tad uzskatāma par verdzību-gūstniecību. Katram ir tiesības uz laimi. kaut iedomātu :) 
ja pāri ir palicis "nekas", tad galīgi nav ko otru mocīt.  kurš tad pirmais pateiks, ka ir palicis tikai "nekas", kurš tad būs tas "ļaunais", vieglāk ir pa slepeno un turpināt izlikties.

Pluto

• Viesi
« Atbilde #114 : 2015. gada 27. janvāris, 14:37:30 »
Savu bērnu mēs mīlēsim jebkurā gadījumā, lai ko viņš darītu. Vai tā būs arī ar to mīlestību, kas paliks pāri pēc brillēm?

Abi paši būsiet vien vainīgi, ja briļu laikā jau neapjēgsiet ka nav tāda "mūžīgā dzinēja", arī attiecības ir jākopj, nevis jācer uz "mūžīgiem tauentiņiem pakrūtē", un mīlestība nevar eksistēt pec "pūt un palaid".

daddy

• Viesi
« Atbilde #115 : 2015. gada 27. janvāris, 14:39:50 »
jā. tas kurš sāk (pirmais pasaka), tam nākas maksāt - gan tiešā gan pārnestā nozīmē.

nu pienācām pie jautājuma būtības! Tev sāp, ka viņš "pa slepeno un turpina izlikties"?

Atslēdzies tex

« Atbilde #116 : 2015. gada 27. janvāris, 14:40:05 »

ja pāri ir palicis "nekas", tad galīgi nav ko otru mocīt.  kurš tad pirmais pateiks, ka ir palicis tikai "nekas", kurš tad būs tas "ļaunais", vieglāk ir pa slepeno un turpināt izlikties.
Tiešām? Atvaino, bet kas Tev tas par kompleksu... da kaut ciest, bet ka tik nebūt "ļaunajai"? Uzslavu vai medāli gaidi, ka esi labiņa? No kā?

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #117 : 2015. gada 27. janvāris, 14:40:58 »

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #118 : 2015. gada 27. janvāris, 14:42:34 »
Tiešām? Atvaino, bet kas Tev tas par kompleksu... da kaut ciest, bet ka tik nebūt "ļaunajai"? Uzslavu vai medāli gaidi, ka esi labiņa? No kā?
tas bija vispārināti. piem. tā vietā, lai atzītos, ka kaut kur "neklapē"vai, ka viss beidzies, labāk pameklē kaut ko sāņus. tā tas bija domāts.

daddy

• Viesi
« Atbilde #119 : 2015. gada 27. janvāris, 14:46:37 »
tā vietā, lai atzītos, ka kaut kur "neklapē"vai, ka viss beidzies, labāk pameklē kaut ko sāņus. tā tas bija domāts.

hihi, šinī vietā sākas mans stāsts. diemžēl privāts, bet ar labām beigām :)