Autors Tēma: 1-am no 50 nebija vienalga  (Lasīts 5927 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nomade

1-am no 50 nebija vienalga
« : 2015. gada 27. janvāris, 21:22:50 »
Sagurusi pēc darba iesēdos auto, sagurusi piedarbināju, it kā vajadzīgās gaismas ieslēdzu, sagurusi braucu.....  Saausījos, kad 1 šoferītis ar tālajiem pamidžināja. Sapratu, ka esmu braukusi bez tuvajām gaismām, bišk apdraudot sevi un citus. Priecājos, ka 1 no entajiem nebija vienalga  :thumbsup:

Atslēdzies reno

Re: 1-am no 50 nebija vienalga
« Atbilde #1 : 2015. gada 27. janvāris, 21:33:06 »
es vienmēr pamidžinu Man ieslēdzas automātiski

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #2 : 2015. gada 27. janvāris, 21:41:27 »
Es arī vienmēr pamidžinu ... Ne visi gan saprot ...

Midžinu arī ja aizmugurējam nav gaismas, daži attopas ...

Šodien gan nenoreaģēju un man par to žēl ... :( Uz šosejas, kur 2 joslas un turpat līkums uz apvedceļu pamesta mašīna .... bez gaismām, bez nekā ... sākumā nobrīnījos, bet 300 m tālāk.... cilvēks ar kanniņu soļo :( Kad saslēdzu kopā, vairs nebija iespēja sabremzēt .... Ātrums liels, aizmugurē mašīnas ... Vēl gan štukoju variantus, bet nekā ...  Viņam līdz tuvākajam tankam 1 km un pāri 4 joslām ... atstarotāja neviena ... Līdz drošākajam 2 km ... :(
Kāpēc nevarēja pacelt roku, lai aizved līdz tankam vai aizšlepē ...  :(

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #3 : 2015. gada 27. janvāris, 21:43:07 »
Vienā reizē tikko izgriezu no stāvvietas, kā policija apturēja un "pabrīdināja" par neesošām gaismām :D

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #4 : 2015. gada 27. janvāris, 21:53:51 »
kā var tumšā laikā neredzēt ka nedeg tuvās gaismas???

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2015. gada 27. janvāris, 22:01:26 »
ar citu mašīnu vienreiz rīgā neredzēju, mani saredzēja par 5 ls

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #6 : 2015. gada 27. janvāris, 23:24:06 »
kā var tumšā laikā neredzēt ka nedeg tuvās gaismas???
Man pilsēta apgaismota!!!!!!!!!

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #7 : 2015. gada 27. janvāris, 23:28:59 »
.. cilvēks ar kanniņu soļo :( Kad saslēdzu kopā, vairs nebija iespēja sabremzēt .... Ātrums liels, aizmugurē mašīnas ... Vēl gan štukoju variantus, bet nekā ...  Viņam līdz tuvākajam tankam 1 km un pāri 4 joslām ... atstarotāja neviena ... Līdz drošākajam 2 km ... :(

Paga, ja tu apstātos, kā tu viņam to bendžu aizdotu? Tev ir kāda uzparikte,  kā no savas bākas viņa kanniņā dabūt?

Atslēdzies tex

« Atbilde #8 : 2015. gada 28. janvāris, 00:08:34 »
.. cilvēks ar kanniņu soļo :( Kad saslēdzu kopā, vairs nebija iespēja sabremzēt .... Ātrums liels, aizmugurē mašīnas ... Vēl gan štukoju variantus, bet nekā ...  Viņam līdz tuvākajam tankam 1 km un pāri 4 joslām ... atstarotāja neviena ... Līdz drošākajam 2 km ... :(

Paga, ja tu apstātos, kā tu viņam to bendžu aizdotu? Tev ir kāda uzparikte,  kā no savas bākas viņa kanniņā dabūt?
gan jau pietiktu līdz tankštellei aizvest. Ja atpakal arī, vsp super

Atslēdzies Neviena

« Atbilde #9 : 2015. gada 28. janvāris, 10:52:17 »
Es vakar no rīta laikam nebiju pamodusies un bērnus līdz skolai un b/d arī aizvizināju bez gaismām :D Mana problēma ir tā, ka vienai mašīnai gaismas ieslēdzas pašas, bet otrai jāieslēdz. Tāpēc mums šitā bieži gadās. Un, jā, pilsētā bija gaišs, tāpēc nepamanīju. Sapratu tikai tad, kad pie b/d gribēju izslēgt, bet nevar izslēgt to, kas nav ieslēgts :D

Atslēdzies Betons

« Atbilde #10 : 2015. gada 28. janvāris, 12:19:24 »

Degvielas beigšanās braukšanas laikā - tā principā ir diagnoze. Šiem cilvēkiem nereti arī atslēdz telefonu dēļ nesamaksāta rēķina, sūta atgādinājumus Latvenergo, mājās bieži maize beigusies, ierašanās teātrī 5 min pēc trešā zvana - tā ir norma, utt...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #11 : 2015. gada 28. janvāris, 12:58:32 »
Oi, Beton, moralizeetaajs..

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #12 : 2015. gada 28. janvāris, 12:59:55 »
Principā piekrītu, ka ir cilvēki, kas savas nevērības un izklaidības dēļ visādās ķibelēs iedzīvojas. Bet nu gadās jau visādas situācijas ar degvielas beigšanos, sevišķi ar svešiem un ne tiem jaunākiem auto. Pati pa visiem gadiem esmu laikam pāris tādas piedzīvojusi. Ar benzīnniekiem jau vēl nekas, štruntīgi, ja ar dīzeli.

Atslēdzies Betons

« Atbilde #13 : 2015. gada 28. janvāris, 14:07:40 »
Oi, Beton, moralizeetaajs..

kas ir, tu ar no tādām ? :o

Atslēdzies tex

« Atbilde #14 : 2015. gada 28. janvāris, 14:50:46 »
Nu pag, moš cilvis vēl nezina, ka bākā caurums? ;)
Un tāpēc degviela "iztērējās" daudz ātrāk kā bija paredzēts...