Autors Tēma: Darba intervija  (Lasīts 3058 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies appa

Darba intervija
« : 2015. gada 27. janvāris, 23:23:51 »
Drīzumā gaidāma darba intervija.... pa telefonu un pie tam- angļu valodā. Gribētos zināt, vai kādam ir bijusi pieredze tā tikt intervētam? un kādus jautājumus varētu gaidīt. Darbs- viesnīcā Skotijā.
 P.S. jācer, ka neesmu mēģinājusi uzlēkt augstāk par....  :blushing:  [size=78%]Neesmu varējusi atrast darbu savā mazpilsētā (gluži lielveikalos strādāt negribas), meklēju iespējas UK. Tā kā radi, draugi man tur nav, tad sūtīju CV pa tiešo. [/size]

Atslēdzies imho

Re: Darba intervija
« Atbilde #1 : 2015. gada 27. janvāris, 23:48:40 »
 "pa telefonu un pie tam- angļu valodā"

cerams, ka ne ar skotu vai brummie akcentu... :)  labu veiksmi!

www.youtube.com/watch?v=dABo_DCIdpM

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 28. janvāris, 12:24:36 »
Nekas traks nebuus, uzdos vienkaarshus jautaajumus - par ko ieprieksh straadaajaat, kaa ar anglju val utt, vaardu sakot formalitaate.

Atslēdzies Mogo

« Atbilde #3 : 2015. gada 29. janvāris, 11:21:25 »
Hmm, bet tiešām- kā izvērtēt savu līmeni, lai neizgāztos? Man arī stāv priekšā intervija Skype ar potenciālajiem darba devējiem no Velsas. Un es jau tagad esmu stresā un nezinu, ko darīt- no vienas puses -jāmēģina; no otras- būs neērti, ja izčakarēšu šo cilvēku laiku, jo valodu neesmu aktīvi lietojusi labu laiku, vai maz ko jēdzīgu varēšu pateikt...un vai maz sapratīšu viņus?  :banhead:

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #4 : 2015. gada 29. janvāris, 11:23:17 »
drusku patrenējies pirms intervijas

daddy

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 29. janvāris, 11:37:46 »
ir bijis vairākkārt.
parasti jau jautā par prasmēm, spējām, vēlmēm. Nu var patrenēties un piem, savu CV un motivācijas vēstuli un vēl kādus īsus topikus sev angliski izstāstīt.

padomi:
- parasti tā intervija ir ilga, man kattreiz bija ~1stunda+, tāpēc vajag, lai būtu ērti sēdēt, lai apkārtējie netraucē, lai telefons neizlādējas
- vajag padomāt savus jautājumus par potenciālo dabu, jo nenopietni izklausās, ja nav tādu
- ja jautājums nesaprotams, vai par ātru nevajag kautrēties pārjautāt, please repeat, ja nav pārliecības, ka saprasts pareizi pārjautāt -
if I understand correctly you ask for... utt.
- nestresot, nav šitas ne vienīgais darbs, ne vienīgā intervija :)

lai veicas!

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #6 : 2015. gada 29. janvāris, 14:07:19 »
Te ir tikai viesniica, nekas ilgs un nopietns tur nebuus.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #7 : 2015. gada 03. februāris, 09:35:24 »
Ir bijis. Kaa jau te mineeja- liidzshineejo pieredzi paprasiis, par sevi pastaastiis (nu, vsm man ir staastiijushi vnm, nezinu, kaa ar viesniicaam, taapat jau liktos logjiski, ka pastaasta).
Jaacer, tie skoti arii normaalo anglju valodu zin vsm intervijai

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #8 : 2015. gada 03. februāris, 13:25:58 »
Brīnos, ka tik smalka intervija tik parastam darbam. Esmu strādājusi Skotijas viesnīcā, tur lielākā daļa personāla neprot angliski, sevišķi polietes, kuras tur ir daudz. Klienti jautā, viņas stulbi smaida un viss.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #9 : 2015. gada 03. februāris, 13:28:41 »
Teikšu varbūt stulbu ieteikumu, bet ir izmantots vairākreiz - manā vietā intervijā pa telefonu runāja draudzene, kas labi prot valodu, es nepratu gandrīz neko, tiku pie darba un tad jau tur nemaz ar tā nevajadzēja valodu. Vācijā strādāju, zinot tikai, kā ir atvainojiet.