Autors Tēma: baumas un klačas  (Lasīts 1161 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Emīlija

baumas un klačas
« : 2015. gada 28. janvāris, 06:35:28 »
reāla situācija, saruna shematiski apmēram. 
Anniņa: Lienītei štruntīgi?
Ilzīte:jā, Lenītei štruntīgi, un es priecājos, ka kaut šādi varu palīdzēt (nosaukta konkrēta darbība)

pēc pāris dienām caur 2 netīrām mutēm Lienītei: Ilzīte stāstīja ka tev štruntīgi un priecājās.
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 28. janvāris, 08:42:15 no pitons »

Atslēdzies ragana

Re: baumas un klačas
« Atbilde #1 : 2015. gada 28. janvāris, 08:31:38 »
Tik īsā tekstā apmaldījos! :rofl:  Tas ir kā? Lienītei nav lāgā, un Tu priecājies, ka ŠĀDI vari palīdzēt? TU to štruntīgumu uztaisīji? Un vēl priecājies??? Lienīte tev ienaidniece?
Niko nesapratu.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #2 : 2015. gada 28. janvāris, 08:35:28 »
ienaidniece nav neviena :) saruna notiek ar Anniņu, kurai apstiprinu, ka Lienītei štruntīgi, bet priecājos, ka mazliet varu palīdzēt. Taču no anniņas mutes tas aiziet tālāk, ka es (Ilzīte) priecājso, ka Lienītei štruntīgi.

Jā, es ar nesapratu WTF...

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #3 : 2015. gada 28. janvāris, 08:40:26 »
reāla situācija, saruna shematiski apmēram šāda: Lienītei štruntīgi? Jā, Lienītei štruntīgi, un es priecājos, ka kaut šādi varu palīdzēt.

pēc pāris dienām caur 2 netīrām mutēm : Ilzīte stāstīja ka tev štruntīgi un priecājās.

varbūt nesadzirdēja teikuma beigas ?
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #4 : 2015. gada 28. janvāris, 09:20:35 »
varbūt :) un steidza padot tālāk dzirdīgām ausīm...

daddy

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 28. janvāris, 09:20:46 »
tā iet, ja lien visām pudelēm par korķi... vēsturniece :D

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #6 : 2015. gada 28. janvāris, 10:41:01 »
Man līdzīga kolēģe - dedukcijas ķēdīte reizēm satriec, grūti pat atkārtot. Kādreiz viņas stāstīto ņēmu par pilnu, bet nu esmu sapratusi, ka vismaz 2/3 no tā visa ir fantāzijas lidojums, lai gan viņas izpratnē loģiski secinājumi. Un ziniet, ne velti cilvēki mēdz fotografēties pie svešiem Ferrari - šajā pasaulē vienmēr atradīsies kāds, kas izsecinās, ka Ferrari pieder attēlā redzamajai personai.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies Mogo

« Atbilde #7 : 2015. gada 29. janvāris, 11:13:55 »
Tāpēc es pēdējā laikā darbā ievēroju tikai striktas darba attiecības. Ok, vēl der nevainīgas pļāpas par laiku utt., bet łoti piedomāju, lai netieku iepīta tamlīdzīgās bābu intrigās. Ir rūgta pieredze.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #8 : 2015. gada 29. janvāris, 11:26:06 »
pareizā attiekme. uz darbu jāiet strā'dat, ne draudzēties. arī pārbaudīts uz savas ādas.

[attachment deleted by admin]
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!