Autors Tēma: Rīgas Namu Pārvaldnieks - anketa par tiešajiem norēķiniem par siltumu, ūdeni etc  (Lasīts 4839 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Es456

Bija man diskusijas ar RNP par miskastēm - bezjēdzīgi. Esmu uzdevusi jautājumus par mājas tāmi - saprotu, kā tādas izveido, tāpēc atbildēt man pārliecinoši nevarēja. Patiesībā to cilvēku, kas ar mani diskutēja bija nedaudz žēl - kā tāds ķīlnieks - viņa saprot par ko runa, saprot, ka absurds, bet ko padarīsi.
Dzīvoju pirmajā stāvā, bija kanalizācijas avārija. Pirmais, ko darīju - skrēju pie stāvvada kaimiņiem, lai nelieto kanalizāciju, tad bildēju postu, tikai tad tīrīju. Protams, piektdienas vakars, protams, telefona futbols līdz atbrauca avārijas dienests. NP inženieris atnākt, apskatīties un sastādīt aktu varēja tikai pirmdien un tas pie nosacījuma, ka draudēju ar visiem iespējamiem sanitārajiem utt. dienestiem, jo neko nedarīt vairākas dienas līdz viņš atnāks vienkārši nevarēja. Tanī pašā vakarā uzcēlām grīdas, mazgājām un dezinficējām. Apdrošinātāja pārstāvis atnāca ātrāk par NP inženieri. It kā avārijas faktam piekrita, bet mērogus apšaubīja, starp citu, tāpat kā inženieris - visiem izsūtīju bildes, kuras varēja skatīties tikai tukšā dūšā. Morāle - tiem darbiniekiem šādas situācijas ir ikdiena, man forsmažors, tāpēc tik dažāda uztvere. Jāatrod iespēja, lai arī iesaistītiem, tas būtu forsmažors, tas uzdod paātrinājumu

Atslēdzies Pūka

Labi, bet ko darīt cilvēkam parastajam, kas nav jurists, būvinženieris , grāmatvedis vai celtnieks. Es varu tikai uzrakstīt RNP jautājumu un viņi man formāli atbildēs?

Jeb es varu rakstīt savus ierosinājumus  kādam deputātam (???) , lai maina likumus un MK noteikumus? Par šo ir kādas idejas?

daddy

• Viesi
Jeb es varu rakstīt savus ierosinājumus  kādam deputātam (???) , lai maina likumus un MK noteikumus? Par šo ir kādas idejas?

Šito lietu regulē satversme.
Baidos, ka ar vienkāršu ierosinājuma vēstuli nekas nemainīsies. Ja Tu to pastiprināsi ar vairākām ieteikuma vēstulēm-atklātnēm uz violeta papīra ar Dragi parakstu, tas Tavas izredzes krietni palielinātu. Bet to var iztulkot arī kā korupciju :)

Atslēdzies ineshuks

Nekompetenti polichi znach. Lauzh shie durvis un visai biezhi. Shad tad iedomaaju, ka mani kaiminji ar mieriigi vareetu iezinjot, ka nav div ned mani redzeejushi, jo es shos shad tad pus gadu nesastopu... o kruta- atbrauc no kkurienes, a durvis kaput...

Atslēdzies flyingcat

Man tā bija - applūdināja augšējie. Avārijas brigāde tika izsaukta, bet viņiem neesot tiesību durvis lauzt

vispirms ūdeni noslēgt un tad razborkas taisīt jau nevienam prātā neienāca? :D :D
Viņi tipa neatrada, kur noslēgt.