Autors Tēma: Jūrmalas ekonomiskie pamati  (Lasīts 4335 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Jūrmalas ekonomiskie pamati
« : 2015. gada 29. janvāris, 21:24:43 »
Nebūs "jaunā viļņa". Viss, kaps, gals, beigas, vāks. Jūrmala mirs, jo tas balagāns, redz, visu Jūrmalas ekonomiku turējis. Nu tad lai mirst ar.
Kas tā par valdību/pašvaldību, ja visas abas olas ieliek vienā kurvī/biksēs?
Vai tiešām 20 gadu laikā NEKAS prātā nav ienācis, ko Jūrmalā attīstīt? Nekas nekas? Pavisam pavisam nekas?
Visus sakost!

Atslēdzies flyingcat

Re: Jūrmalas ekonomiskie pamati
« Atbilde #1 : 2015. gada 29. janvāris, 21:43:07 »
Pašvaldība jau stāsta, ka pa tiešo viņiem no Viļņa nekas neesot ienācis. Ja nu kāda maza dāvaniņa ;) Bet koncertzāle jau nav sabrukusi, un jūra arī turpat savā vietā- kas traucē citas izklaides attīstīt?

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #2 : 2015. gada 29. janvāris, 22:03:11 »
Ceru, ka kaut kas vietā saradīsies, lai arī "Jaunā viļņa" un Co vērienu pārskatāmā nākotnē diezi vai sasniegs. Tikām daudziem ies grūti - grozies, kā gribi, bet Jūrmalas apkalpojošās sfēras bizness ir stipri sezonāls - pa vasaru jāsapelna, lai ziemu pārdzīvotu. Turklāt neviens neatstāj tādu naudu kā krievi, eiropiešu bālēliņi ui kā knauzerējas.
Bet gan jau, gan jau, dzīve iet uz priekšu un vieta tukša nepaliks.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #3 : 2015. gada 29. janvāris, 22:03:26 »
Ne jau pa tiešo. Bet nodokļus ta restorāni un viesnīcas maksā. Tagad tukšs viss būšot. A tā bagātie krievi pa 2 nedēļām uz gadu visus nomaksājuši.
Visus sakost!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #4 : 2015. gada 30. janvāris, 07:29:59 »
.... Bet nodokļus ta restorāni un viesnīcas maksā.

Domā? :))

Atslēdzies Camma

« Atbilde #5 : 2015. gada 30. janvāris, 08:56:26 »
Labi, pazirgojāmies.
Ir kādi ierosinājumi? Ko tajā miestā attīstīt?
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #6 : 2015. gada 30. janvāris, 08:58:02 »
Uz to miestu nebraucu ne jv laikā, ne arī ārpus tā. tik cik pāris reizes gadā izbraukt cauri...

Atslēdzies Trix

« Atbilde #7 : 2015. gada 30. janvāris, 09:01:27 »
Varianti ir vienmēr. Bet ne visi ir morāli pieņemami, lai arī naudu var kāst.
Lai uztaisa [pēc analoģijas ar Las Vegas] Las Juras - azartspēles, teritoriju ar legalizētām narkotikām, bordeļiem, uzdzīvi utt. Nauda nāks, tikai es kaut ko tādu negribētu redzēt Latvijā savas dzīves laikā.
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies reno

« Atbilde #8 : 2015. gada 30. janvāris, 09:19:46 »
Jā, pāris smalkus kazino, viss smalki un mierīgi
Bet varbūt tagad sāks braukt  tie, kas gadiem skaudīgi skatījās, jo cenas bija kosmosā. Bet līdz vasarai krīze viņus pielieks. Vienīgi krie'vu sarunās uzpeld, ka, lai cik viņi nereklamētu savus kūrortus, daudzi vienalga ir dārgāk, nekā Eiropā

Man jau patiktu, ka būtu kā kādreiz kad viesojās/atpūtās tie simfoniskie.Vienu gadu Maskavas, otru Ļeņingradas. Agrā jaunībā cītīgi apmeklējām.

Tagad mazā, ziemas zāle būs.
Bet vispār baigā čuhņa, pat kino nav. Kaut Kauguru krieviņiem būtu uzrīkojuši.
Toties jaunatvērtā Aspazijas māja esot ļoti jauka

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2015. gada 30. janvāris, 10:51:04 »
Es jau sen teicu, ka Kazino Latvijā ir jāļauj attīstīt tikai vienā vietā, vislabāk Jūrmalā un tieši Eiropiešiem. Tam ir virkne veiksmīgi iespējamie regulējumi un ļoti labi priekšnosacījumi. Tad varētu maukt visu gadu, teorijā. Bet vēl viena nianse - jaaizliedz citviet Latvijā spēļu elles un jāaizliedz spēlēt vietējiem, a šitā opcija jau ir sadir@ta, kad... vopšim sen.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #10 : 2015. gada 30. janvāris, 11:00:35 »
Ko attīstīt - elpvadu un plaušu slimnieku kūrortu. No Baltkrievijas vēl tagad ārsti pensionāriem raksta ceļazīmes uz Jūrmalu ziemas skuju un jūras gaisu elpot. Vai kā nu tur to sauc...
Kā izdarīt - noalgot mediju aģentūru, kas spēj radīt kultu, jo nevienam uzņēmējam nav nekas priekš tā jāiegulda, lai gaisu varētu pilnām krūtīm elpot. Un ak jā, pašvaldībai jākļūst par ekoloģiskāko pašvaldību pasaulē. Tirgot gaisu - ir jābūt idiotam,  ir iespēja un vecā slava, ja to vēl nedara.

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #11 : 2015. gada 30. janvāris, 11:18:00 »
Dzirdēju ka JV vietā būšot krievījas teātra festivāls, jo to liedzot pašā krievijā

Atslēdzies Mao

« Atbilde #12 : 2015. gada 30. janvāris, 11:24:21 »
Nu re - ekskluzivi kulturāli miermīlīgs novirziens būtu varen labi. Grūti un ilgi, bet varenlabi.

Atslēdzies ...(cita)

« Atbilde #13 : 2015. gada 30. janvāris, 11:25:22 »
Varbūt pārtraukt iekasēt iebraukšanas maksu Jūrmalā...

Atslēdzies reno

« Atbilde #14 : 2015. gada 30. janvāris, 11:28:29 »
teātris -tas būtu pat ļoti labi
Es domāju, ka gan jau atradīsies ko vietā likt
Sāku rakstīt, ka slikti, ka Jūrmala par tādu veco ļaužu vietu attīstās, bet patiesībā normāli -viņiem ir laiks un nauda, un vislielākā grupa

Man vienmēr bija šausmīgs kauns, skatoties bildes ar ļautiņiem aiz žoga, kad "sarkanais paklājs" soļo
bet es jau arī vienmēr paskatos bildes lai pazvaigātu