Autors Tēma: Par vessmotoru  (Lasīts 2394 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Camma

Par vessmotoru
« : 2015. gada 30. janvāris, 10:28:37 »
Manas domas par autoservisu...
Tikpat pat labi var braukt, var nebraukt. Problēmas ar toijotu, kuras oficiālie pārstavji un oficiālais serviss šamie ir. Pirms tam slēgta pie datora prastajā servisā, kur izdod problēmu, kurai nav pieejams apraksts. Nu, tad jau oficiālie tiks galā. Skuju! Izdod izdruku no datora ar to pašu kļūdu un saka - a tagad domā pati, ko talāk darīt, mums nav ne jausmas ....
Tā, ka nav ko brīnīties, ja jums uztaisa rentgenu, iesučī bildi un pasaka - tālāk skaties pats, vai vajag ģipsi, vai nevajag...
Visus sakost!

Atslēdzies Betons

Re: Par vessmotoru
« Atbilde #1 : 2015. gada 30. janvāris, 10:33:34 »
Līdz šim man ir bijusi tikai pozitīva pieredze ar wess - to, kas Ulmaņa gatvē.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #2 : 2015. gada 30. janvāris, 10:41:46 »
Jā, tieši tas zerviss...  Ļoti neprofesionāls. Par to, ko tas vīrišķis vēl tur muldēja, ne tikai manam otrpusim, bet pat man pakaļa sāka čokurā rauties. Labvēlis ir briljants, salīdzinājumā ar TO murgotāju.
Visus sakost!

Labvēlis

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 30. janvāris, 11:19:43 »
Izdruku parādi

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2015. gada 23. septembris, 19:29:01 »
Nu tā...
Asteskastē šon ienācās no mīļā wesmotora toijotas krāšņais katalogs. Ja kāds vēl atcerās ŠO topiku - 8 mēneši tomēr pagājuši. A tie, sučkasi, atcerās gan, ka bija pie šiem vāģis remontā, ij adresi atcerējās. Tik neatcerējās, ka naudu noplēsa, bet neko nesataisīja.
Nu tad atļāvos vēstulīti (ar ļoti platu ē) aizšņākāt - sak, paldiesiņš, mīļie par glancētiem bilžukiem! Tomēr jāsaka, ka pateicoties jūsu zervizam jau esam iegādājušies jaunu auto - tādu modeli, kas ar jūsu kantori nav nekādā sakarā.
RRRRRiebīga es...
Žēl, te nav labsajūtā murrājoša resna kaķa smailija....
Visus sakost!

Atslēdzies Koffi

« Atbilde #5 : 2015. gada 23. septembris, 19:46:34 »
  :coffee: es gan ar wessu esmu apmierināta. To, kurš Berğos. Man gan nav gadījušās tik gudras klizmas kā Tev, Camma.
Cilvēka lielumu nosaka problēmu lielums, kuras viņš ignorē..

Atslēdzies Betons

« Atbilde #6 : 2015. gada 24. septembris, 08:15:11 »
Camma, Tu mums žeņščina zajadlaja..

Atslēdzies Camma

« Atbilde #7 : 2015. gada 24. septembris, 16:38:00 »
Nevis zajadlaja, bet želčnaja... vai svoločnaja... vai vjedļivaja.
Zajadlijs - tāds, kurš ir apsēsti atkarīgs. Zajadlij kuriļščik - baiss pīpmanis.
Ja jau šamie paši neuzbāztos un neplēstu brūci... A tā - uzprasās un dabū ko pelnījuši. Vot.
Visus sakost!

« Atbilde #8 : 2015. gada 27. septembris, 17:18:38 »
Vairs nekad un nemūžam. Tas bija reāls murgs. Bezjēdzīga diagnostika, summas lielākas par pašas mašīnas vērtību un visādi figļi migļi.
Servisā parastajā pelēkajā nekas no tā neapstiprinājās. Toties reklāmas un laipnības tagad nāk pilnām kastēm.
Dari ko darīdams, gan jau kaut kas sanāks.

Atslēdzies Mao

« Atbilde #9 : 2015. gada 28. septembris, 09:31:23 »
Es zinu, ka viens autoparks ar 15 kaujas mašīnām (riktīgi driļļātām) no Toyota servisa noleca uz "parasto" vēl garantiju laikā. Džeki sarēķināja, ka pat zaudējot garantiju būs lētāk, ātrāk un bez nerviem.

Atslēdzies daddy

« Atbilde #10 : 2015. gada 28. septembris, 12:08:39 »
Diemžēl kvalificētu automehāniķu, kuri no datora izdrukas spēj diagnosticēt vainu, ir vēl mazāk par kvalificētiem mediķiem. Problēma tā, ka cilvēki ir vnk dumji un nemācās.

Par laimi ne jau vienai Tev tāda problēma. Raksti simptomus internetā un meklē forumos (en, ru), ko citi ir izdarījuši, kā atrisinājuši.

Uzreiz saku, ka ne visām problēmām ir tehnisks risinājums, tāpēc vajag apsvērt arī juridisku risinājumu, ja mašīnai piem. ir garantija...