Autors Tēma: Televizora iegāde  (Lasīts 3575 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Televizora iegāde
« Atbilde #15 : 2015. gada 02. februāris, 15:01:04 »
Vispār bija tīri tā neko pāris mēnešus bez TV dzīvot. Baigi daudz viskaut kas tika izdarīts ;)

Atslēdzies alex

« Atbilde #16 : 2015. gada 02. februāris, 15:28:22 »
Jāpērk tv-vulgaris, nav ko visu brīvo laiku pavadīt pie tv, vajaga izkustēties ārā......
šādam nolūkam var ietaupīt visus 100% no TV paredzētā budžeta, to vsp nepērkot :)

Man nav TV. Jau gadus 10. Visu ko gribu skatos datorā bez reklāmpauzēm un taml. smadzeņmazgāšanas. Es lietoju normālu monitoru+labu internetu+dators.

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2015. gada 02. februāris, 15:33:02 »
Jāpērk tv-vulgaris, nav ko visu brīvo laiku pavadīt pie tv, vajaga izkustēties ārā......
šādam nolūkam var ietaupīt visus 100% no TV paredzētā budžeta, to vsp nepērkot :)

Man nav TV. Jau gadus 10. Visu ko gribu skatos datorā bez reklāmpauzēm un taml. smadzeņmazgāšanas. Es lietoju normālu monitoru+labu internetu+dators.
man gan 10 gadi nebūs, bet kādi 7-8 gan. Visu var dabūt datorā :)
Otrkārt skaidrs, kur likšu iMac, kad tas kļūs par vecu un lēnu pilnvērtīgam datoram. Pie sienas par smart TV :)

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #18 : 2015. gada 02. februāris, 19:55:12 »
man gan 10 gadi nebūs, bet kādi 7-8 gan. Visu var dabūt datorā :)
+1

Atslēdzies alex

« Atbilde #19 : 2015. gada 03. februāris, 10:29:24 »
Visu var dabūt datorā :)

Nuuu.... gluži visu DABŪT datorā nevar vis, bet apskatīt gan var daudz... :) :D ;)

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #20 : 2015. gada 03. februāris, 10:43:14 »
WiFi iespēja televizoram noteikti ir pluss, var skatīties to pašu, ko alex, tikai uz lielāka ekrāna :) Vēl no visām smalkajām fīčām izmantojam iespēju iespraust USB puļķi, lai skatītos bildes, un pieslēgt DVD atskaņotāju. Lietotājam vulgaris nezinu, kas vēl tāds varētu būt vajadzīgs no televizora, vēl vienīgi raidījumu ierakstīšana, ja to operators piedāvā.

Atslēdzies tex

« Atbilde #21 : 2015. gada 03. februāris, 12:56:48 »
Visu var dabūt datorā :)

Nuuu.... gluži visu DABŪT datorā nevar vis, bet apskatīt gan var daudz... :) :D ;)
VISU, ko apskata, var arī saglabāt, ja ir tāda vēlēšanās.Bet sapratu ironiju. No plikās dāmas var saglabāt tikai video, ne dāmu pašu,tas gan. Bet to arī TV nepiedāvā :P

Atslēdzies tex

« Atbilde #22 : 2015. gada 03. februāris, 13:00:39 »
Lielāka ekrāna? Cik liels ekrāns ir vajadzīgs parastā dzīvoklī,ja nav jāskatās pāri 20m zālei?
Pa visu sienu? Tad jau tiešām arī jāieliec tas ekrāns, jo tik tālu parastā mazdzīvoklī var nesanākt apsēsties, lai visu redzētu.
Anyway, man pagaidām 27in iMac nešķiet par mazu

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #23 : 2015. gada 03. februāris, 13:20:25 »
Ieteikumus gan neviens nejautāja, bet vai nav labāk investēt laba darora iegādē, ne pirkt pliku TV, kuru diez vai ļoti skatās?

Atslēdzies itta

« Atbilde #24 : 2015. gada 03. februāris, 17:44:29 »
Mums skatas vakaros un ka vel, pie tam man tv aizvieto ari radio kad stradaju. Pie datora majas vispar netieku it seviskji komplektacija ar netu.
... visvairāk cilvēkus satuvina kopīga nodarbošanās ar muļķībām ...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #25 : 2015. gada 03. februāris, 18:21:12 »
Nu tad beidzot nopirki vai nē?Ko var stiept garumā?

Atslēdzies itta

« Atbilde #26 : 2015. gada 09. februāris, 11:58:05 »
Vēl briestu :), bet ilgi gaidīt nevar vecajam jocīgs niķis, ka nesanāk nedienas...

Atslēdzies Betons

« Atbilde #27 : 2015. gada 10. februāris, 09:03:58 »
A tu nočeko, kādu taisies pirkt, izdrukā bildi un noliec vecajam tuvumā. Redzēsi - rādīs vēl divdesmit gadus.

Atslēdzies itta

« Atbilde #28 : 2015. gada 15. februāris, 15:49:59 »
:) tas gan fakts :)  :go_go: :go_go: :go_go: