Autors Tēma: par abortu -no satori  (Lasīts 31258 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

par abortu -no satori
« : 2015. gada 01. februāris, 21:33:52 »
http://www.satori.lv/raksts/8621/Liene_Linde/Septini_gadi_pelekas_acis

Smagi, apbrīnojami, spēcīgi. Parādniekiem un co vajadzētu izlasīt un labi padomāt, pirms runāt tālāk.Komentāri -tāds skaits satoros laikam nekad nav bijis -111.

Atslēdzies Emīlija

Re: par abortu -no satori
« Atbilde #1 : 2015. gada 01. februāris, 21:49:01 »
Parādniekam nav izdevīgi domāt. viņam jādeputātē.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #2 : 2015. gada 01. februāris, 21:59:38 »
Peec teikuma - izraadaas es pavasarii biju nejaushi palikusi staavoklii - negribeejaas nemaz lasiit. Bet izmociiju, uz beigaam taa pa virsu. Nebija zheeluma nevienaa punktaa. Riebums. Galu galaa tie staasti vienmeer vienaadi. Garlaiciigi, tikai lai buutu speeciigaaki akcenti veel pielikts baisulis viirietis.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 01. februāris, 22:09:28 »
Vieniigai, sho te izlasot, veel vairaak jaadomaa, kaa izaudzinaat meitas ar pavisam citu domaashanu, lai nebuutu vinjaam jaaraksta shaadi veestiijumi.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #4 : 2015. gada 01. februāris, 22:12:55 »
Atvainojos, bet slima sunja murgi... gadiem pinas ar veci, kas nepatiik, kontracepciju lietot nejeedz... dura vulgaris...

Nu nopeerk pati prezi vai tabletes, ja gulj ar viirieti, kursh par teevu beernam neder...

Atslēdzies reno

« Atbilde #5 : 2015. gada 01. februāris, 22:22:35 »
dāmas jūs tā skarbi. Es arī sākumu izlasot noskurinājos, bet pēc tam, izlasot arī komentārus, kopumā padomāju par situāciju -kā tas ir, ja jāpieņem tāds lēmums. Es tā nedarītu un par laimi nekad nav bijis jālemj. Bet dzīvē taču 100 un 1 variants  un visdažādākie cilvēki -cits drošs un pašpārliecināts skaists , bagāts un veiksmīgs -kā mēs te visas, citas varbūt trīceklītes -receklītes
 Es nemestu to akmeni.
Palasiet arī komentārus, interesanti
Pat ja stāsts būtu izdomāts -labi uzrakstīts

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #6 : 2015. gada 01. februāris, 22:31:17 »
Es,  piemeeram,  nekad neesmu bijusi drosha, pashpaarliecinaata, skaista, bagaata un veiksmiiga.. Nu varbuut vecumdienaas buushu, uz to jau pamazaam eju. Bet nekaadu attaisnojumu es te neredzu, un arii citos staastos, kas man staastiiti neesmu redzeejusi. Vai nu tu uznjemies gruutiibas un atbildiibu vai nee. Attaisnojumus vienmeer var atrast, kaapeec labaak nee. Vai tad kaadai baigi viegli dzemdeet un audzinaat beernus, viss, kaa pa diedzinju gaajis?

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #7 : 2015. gada 01. februāris, 22:31:33 »
Oi, jē, šim jautājumam ir tik daudzi aspekti!
Pirmkārt, nē, es autori nesaprotu - izdarīt abortu, lai turpinātu attiecības ar to pašu vīrieti? Kaut kā ačgārni.Tā es noteikti nedarītu.
Raksts pats par sevi tāds, nu, ka vajag pievērst savai personai uzmanību. Tipa, nezināju, par ko rakstīt, nu uzrakstīšu par savu abortu.
No otras puses, žēl meitenes, jo arī ar māti sanāk attiecības nekādas, ja jau neteica. Mātes vietā es abortu nebūtu atbalstījusi.
Un p.s. : nezinu, ko saka Parādnieks, viņš nu noteikti nevar būt nekāds etalons nevienā jomā.
P.p.s. uzskatu, ka tiesības izlemt ir tikai sievietei. Un, ja lēmums ir pieņemts tāds kā autores gadījumā, tad nav ko sūkstīties apkārt pasaulei. Galu galā, tak autore pati izlēma un kas ir teicis, ka šis lēmums ir viegls un bez sekām. Jā, tāda nu ir realitāte - nožēla - ar ko autore nebija rēķinājusies.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #8 : 2015. gada 01. februāris, 22:33:23 »
Man pietiek ar pieredzi irlaa, lai secinaajumi buutu neglaimojoshi shiim "nejaushi iekritushajaam" buutneem...
un paarspiileetas visas taas vinju cieshanas un izveeles gruutiibas... ja nu uz aaru taads feiss jaaraada, lai viss buutu "pareizi"...

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #9 : 2015. gada 01. februāris, 22:54:50 »
Man arī dalītas jūtas... No vienas puses - problēmas ar bērna tēvu, bērns šajās/šādās attiecībās nevēlams utt, no otras puses, ja pirmā puse tik skaidra, kāpēc šis bērns pieteicās (ne vārda par to, kāds izsargāšanās veids izvēlēts), kas tad bija šī nejaušība. Un tāpat kā Nomadei nesaprotu, kāpēc pēc šī visa vēl bija aprakstītais brauciens uz Parīzi.

Bet, ja par sievietes izvēli saistībā ar abortiem, manuprāt, izsmeļošs ir šis viedoklis http://www.naktineica.lv/?p=7438
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #10 : 2015. gada 01. februāris, 23:12:24 »
"Es pati nenogalinātu. Bet esmu pret to, ka manā dzemdē lien valsts." (c)
http://www.naktineica.lv/?p=7438

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #11 : 2015. gada 01. februāris, 23:20:28 »
man patīk doma apsēklotājus uzreiz saukt par tēviem ar visiem izrietošajiem materiālajiem pienākumiem. un sākt ar to, ka katrai sievietei, kas izlemj dzemdēt, no valsts apmaksāt dns analīzi paternitātes noteikšanai un tiesvedību uzturlīdzekļu piedzīšanai.

a to vislaik tik par to, ka sievietei tas un sievietei šitas, sieviete tāda un šitāda...

ko, slabo, Parādnieka kungs?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #12 : 2015. gada 01. februāris, 23:26:02 »
Manaa dzemdee lai valsts nelien?  A lai apmaksaa manas izklaides - DNS un ko tur veel, tad gan par valsti atceras..
Un apseeklotaaji tieshaam nav nekaadi teevi.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #13 : 2015. gada 01. februāris, 23:32:05 »
vispār es lūgtu nejaukt kopā visus rakstus ar manu ierosinājumu :) un jā, ja gribās samazināt abortu daudzumu, kāpēc nesākt ar vīriešu izklaižu ierobežošanu? ar ko ta mans ierosinājums sliktāks par to, ka viss tiek uzgruzīts sievietei?  :icecream:

Atslēdzies Trix

« Atbilde #14 : 2015. gada 02. februāris, 00:07:25 »
Ja kaut kas ir skarbi, spēcīgi un dziļi, tas ir kvadras minētais raksts naktineicas blogā.

Oriģinālais tēmas pieteikuma raksts iekš satori - atvainojiet, bet pabāla literatūra. Piekrāsota, piegludināta, taču nedzīva, vārdiņi savērpti, lai labāk iebarojas, bet tukši. Ij raksta varone tāda bālā grēfiene, visi vainīgi, tikai ne pati, - nu tad neraudi par ak, vai, baigo izvēli, ja dzīvo, atvainojiet, brīvā plūdumā sekso ar vīreli, no kā bērnus pat iedomāties nevari.
Es visu atceros, Ričard...