Autors Tēma: par abortu -no satori  (Lasīts 31199 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: par abortu -no satori
« Atbilde #60 : 2015. gada 02. februāris, 14:19:35 »
...es palikshu pie uzskata, ka briiva izveele ir liidz taam divaam striipinjaam... ...sexot ar attieciigo viirieti/nesexot, lietot SAKARIIGU kontracepciju vai cereet, ka "pronjesjot"...

...peec tam- nesapraat man sievietes, kuras vienu beernu it kaa miil, a otru nobungaa savaa briivajaa izveelee...

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #61 : 2015. gada 02. februāris, 14:19:37 »
Citāts
Mēģināt procesu apgrūtināt (ar pagarinātu pārdomu laiku un obligātām konsultācijām), uzspiest medicīniski nepamatotu terminoloģiju speciāli vainas sajūtas pastiprināšanai (pajautājiet, ko mediķi saka par ideju, ka grūtniece būtu saucama par māti) - tam nav nekāda sakara ar rūpēm par sievieti, kura grasās izdarīt abortu, bet gan ar politisko kapitālu dažām personām (kurām, pie tam, šādi lēmumi dzīvē nekad nebūs jāpieņem).

Lūk, šim pilnībā piekrītu. Nez kas tos vīriešus urda tik aktīvi pieslēgties abortu jautājumam...

tak teicu Parādniekam ir privāts bizness - bērnudārzi :D jā un divas sievas vēl :D
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #62 : 2015. gada 02. februāris, 14:21:32 »
...es palikshu pie uzskata, ka briiva izveele ir liidz taam divaam striipinjaam... ...sexot ar attieciigo viirieti/nesexot, lietot SAKARIIGU kontracepciju vai cereet, ka "pronjesjot"...

...peec tam- nesapraat man sievietes, kuras vienu beernu it kaa miil, a otru nobungaa savaa briivajaa izveelee...

aha, un ir vēl tādas, kas bērnus izmanto, lai veci noturētu, kaut gan tas vecis ciest to sievieti sen vairs nevar, un tad aug bērni, kuriem mammas  ieborē mazvērtības sajūtu. Netiesā citus. neesi nekāds Dievs.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #63 : 2015. gada 02. februāris, 14:25:43 »
tiesības ta tiesības.. ar visiem "apgrūtinājumiem" var izrādīties, ka laiks tiek novilcināts līdz 24 nedēļai un 1 dienai. Un ko tad? Gan jau rastos kaut kāds kaktu abortniecības rūpals, kur to nelegāli veiktu kā vajag...
Un tiešām līdz 24. nedēļai? Tas ir vairāk kā pusceļš no kopējām 40 grūtniecības oficiālajām nedēļām (pārstaigāšanu un priekšlaicīgos neapskatām). Neizklausās normāli. Vai nebija pirmais trimestris tas termiņš? ti - līdz 12. nedēļai? 

Jā, ja ar ģenetiskam analizem apstiprinās Edvarda sindroms, vai daunisms ir tiesības veikt medicīnisku abortu, tiek izsauktas mākslīgas dzemdības ar medikamentu palīdzību. Par nelegālām iespējām neesmu informēta. Pirmais trimestris līdz 12 nedēļai ir sievietes izvēle . Pēc tam jau tikai medicīniski. Un vispaŗ 22.nedēļa jau skaitās priekšlaicīgas dzemdības.
Bļaures - pirms sākat kliegt , ieguglējiet Edvarda sindromu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #64 : 2015. gada 02. februāris, 14:26:19 »
Liekas shepat bi tas labais teiciens- kaadu zveeru (viiru, var arii sievu) nomediiji, taads nu kazhocinjsh sanaaks ;)

Arii pilnaas gjimenees vecaaki it biezhi pamanaas beernus sachakareet, pat savus gribeetos... tik prichom te aborts?

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #65 : 2015. gada 02. februāris, 14:27:11 »
Liekas shepat bi tas labais teiciens- kaadu zveeru (viiru, var arii sievu) nomediiji, taads nu kazhocinjsh sanaaks ;)

Arii pilnaas gjimenees vecaaki it biezhi pamanaas beernus sachakareet, pat savus gribeetos... tik prichom te aborts?

Jā, mēs jau varam forumā stāstīt cik mums tas vīrs ir labs, bet patiesību jau zini tikai tu pati un vēl daži īpaši tuvi cilvēki :D uz āru jau daudzas ģimenes smuki spīdīgas.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #66 : 2015. gada 02. februāris, 14:27:44 »
Murmulāde, te tā kā medicīnisku indikāciju dēļ veikti aborti netiek apskatīti, ne? Tikai netīšās ielidošanas.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #67 : 2015. gada 02. februāris, 14:28:28 »

Mans subjektīvais viedoklis, ka lieļai daļai abortu LV ir tieši ekonomisks pamats. Vienai tomēr grūtāk.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #68 : 2015. gada 02. februāris, 14:29:08 »
Murmulaade

Tak staasti, kas tev liedz...

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #69 : 2015. gada 02. februāris, 14:29:23 »
Murmulāde, te tā kā medicīnisku indikāciju dēļ veikti aborti netiek apskatīti, ne? Tikai netīšās ielidošanas.

A kur tad starpība, ko ? Ja jau dzemdē tad dzemdē visus, vai ne tāda te ir nostāja, ko ? Aborts= slikti, pat pie izvarošanas :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #70 : 2015. gada 02. februāris, 14:31:08 »
Pamats ir bezatbildiiba vai stulbums, kas nu kurai... zini, ka esi viena, nopeerc tabletes vai prezervatiivus... un lieto, ne tikai nopeerc...

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #71 : 2015. gada 02. februāris, 14:35:55 »
Pamats ir bezatbildiiba vai stulbums, kas nu kurai... zini, ka esi viena, nopeerc tabletes vai prezervatiivus... un lieto, ne tikai nopeerc...

a ja esi viena, tad kam tev tabletes :D tas ir gadījuma sakariem ?!  A ja nu meitene jauna , bet vecis galvu sagrozu ar rožainu nākotnes ilūziju, un beigās ir kā ir, tādu situāciju nepieļauj, ko ?

Tu uzskati, ka aborts - tas ir mega slikti, es zuskatu, ka tā ir katras sievietes brīva izvēle, kur problēma ?

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #72 : 2015. gada 02. februāris, 14:37:06 »
Tad tas klasificeejas pie stulbuma, diemzheel...

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #73 : 2015. gada 02. februāris, 14:37:09 »
zini, ka esi viena, nopeerc tabletes vai prezervatiivus... un lieto, ne tikai nopeerc...
tipa princips - nav vīra ar papīru, nebūs tev bērnu dzemdēt?
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies Trix

« Atbilde #74 : 2015. gada 02. februāris, 14:39:30 »
Klīst tāds vecs "joks":
Ja vīrieši varētu palikt stāvoklī, abortu būtu iespējams veikt katrā benzīntankā.
Es visu atceros, Ričard...