Autors Tēma: par abortu -no satori  (Lasīts 31314 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Murmulāde

Re: par abortu -no satori
« Atbilde #90 : 2015. gada 02. februāris, 14:59:31 »
Es šādās diskusijās, savukārt, brīnos par sievietēm, kuras ar zvērojošām acīm stāsta, ka tikai tā, kā VIŅAS dara, ir pareizi, pie tam visām pārējām, neatkarīgi no apstākļiem. Tak jūsu izvēli dzemdēt neviens neapstrīd, tāpat kā tiesības justies morāli pārākām. Taču nevajag ar savu morālo pārākumu mēģināt atbalstīt likumprojektus, kas attiecas uz citām sievietēm, kuru gultai ar sveci blakus nestāvējāt un nestāvēsiet.

+1
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #91 : 2015. gada 02. februāris, 15:02:02 »
Murmulaade

...vai ne ;) ... ...lai laiku, kuru vareetu veltiit, lai nopelniitu naudu kontracepcijai, kaads pavadiitu gultaa ;) ...

...kaa tad...

...kas gan cits tas ir, ja ne bezatbildiiba...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #92 : 2015. gada 02. februāris, 15:04:13 »
Nedeeljas, protams.
Jaa, man te ar viens piemeers, meitenei (kopaa straadaajaam vienu laiku) apkaart visas bija devushas savu "gudro padomu", kur jaaiet, kas jaadara, nu bija arii taa izdariijusi. Vinja arii teica, ka buutu bijis labaak, ja kaut viens buutu teicis, ka var jau arii savaadaak. Vinja arii skaitiija gadus tam nedzimushajam.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #93 : 2015. gada 02. februāris, 15:06:06 »
Murmulaade
...vai ne ;) ... ...lai laiku, kuru vareetu veltiit, lai nopelniitu naudu kontracepcijai, kaads pavadiitu gultaa ;) ...
...kaa tad...
...kas gan cits tas ir, ja ne bezatbildiiba...

nu bet tu esi TIK pareiza, ar TIK perfektu dzīvi, tad iemāci tām "mazajām, bezatbildīgajām, stulbajām", labi negribi ziedot , ej uz skolu lekcijas lasīt par kontracepciju, būs tev brīvprātīgo darbs.
man patīk brīvprātīgi pastrādāt šad tad, pēc pro bono principa.   

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #94 : 2015. gada 02. februāris, 15:09:02 »
Tak beidziet, informaacija ir dafiga.. Kontracepciju dazhi taapat konsekventi nelietos, kaut iedosi prezervatiivu pacinju rokaas. Vai arii nejeegs izveikt turpmaakaas darbiibas, ja tas prezervatiivs pliisiis.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #95 : 2015. gada 02. februāris, 15:10:13 »
Murmulaade

...par perfekto dziivi izsecinaaji peec taa, ka man beernu bungaashana neshkjiet ok?... ...sakariigi secinaajumi...

...savukaart pro bono man jau ir savas aktivitaates, kam man Tavas...

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #96 : 2015. gada 02. februāris, 15:10:25 »
Nedeeljas, protams.
Jaa, man te ar viens piemeers, meitenei (kopaa straadaajaam vienu laiku) apkaart visas bija devushas savu "gudro padomu", kur jaaiet, kas jaadara, nu bija arii taa izdariijusi. Vinja arii teica, ka buutu bijis labaak, ja kaut viens buutu teicis, ka var jau arii savaadaak. Vinja arii skaitiija gadus tam nedzimushajam.

Redzi tas tātad nebija VIŅAS pašas lēmums. Lēmumu pieņēma, jo bija varbūt kauns varbūt bailes.
Tas atkarīgs no cilvēka, no rakstura. Nezinu, es neesmu tik sentimentāli jūtīgs cilvēks.
Kad mans "mopsis"manā 6 grūtniecības mēnesī paziņoja, ka savos 30 vēl grib "paganīties", aizvilku pie notāra - paternitātes atzinums + vienošanās par atsevišķu aizgādību.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #97 : 2015. gada 02. februāris, 15:12:11 »
Murmulaade
...par perfekto dziivi izsecinaaji peec taa, ka man beernu bungaashana neshkjiet ok?... ...sakariigi secinaajumi...
...savukaart pro bono man jau ir savas aktivitaates, kam man Tavas...

Vākt parakstus par Parādneika likumprojektu ?! :D  Par perfektumu - nēuzminēji, izsecināju, ka ir TIKAI tava taisnība un NEPAREIZĀ taisnība. Nu bet katram forumam sava Lielmāte :D 

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #98 : 2015. gada 02. februāris, 15:15:53 »
Savs viedoklis ir pamats perfektumam? Tas ir veel gjeniaalaak :D

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #99 : 2015. gada 02. februāris, 15:18:16 »
Kaa aborts var buut taisniiba/pozitiivi/nu, kaut kas labs, es toch nesaprotu...

Tak neaizliedz nevienam lv to veikt... abet glorificeet kaa panaceju pret probleemaam, lepni- ko gribu, to daru...

...un dalja tak gan jau veel, atshkjiriibaa no manis, bazniicaa iet...

Atslēdzies tex

« Atbilde #100 : 2015. gada 02. februāris, 15:21:30 »
Nu beidziet! 21 gads... Moš iedzērā ko citu un kādu dienu vai 2 aizmirsa TO tableti iedzert, kaut vai...
Neviena rada vai drauga/dzenes, kas reāli atbalstītu, un boyfriends šizofrēniķis, turklāt kkāds stārs, filmētājs, "mākslinieks", kas skuķim sagrozījis galvu un "pielipis".
Nenosodu. Izvēles tiesībām jābūt!

Lai jau nu speci palabo, bet vai tik šizofrēnija nav ģenētiski pārmantojama?

Kur visos stāstos par abortiem izrauj tās vecās,stervozās, Dievus piesaucošās ginekoloģes, man gan nav skaidrs. 2007. tomēr nav 1992. ... Vismaz tās no stradiem, ko es zinu nav tik vecas un ir gana sakarīgas, pāris ļoti ļoti sakarīgas. OK, 1 gana mantrausīga un darbs tikai bizness, bet tieši tāpēc vēl jo vairāk nebojās ienākumu avotu.

Visādi kretīni veči, kas iedomājas, ka drīkst lemt par citiem, ko īpaši par viņuprāt zemākiem radījumiem- sievietēm- IMO būtu padzenami ar sū**** mietu. Bet sākt varētu ar to, ka vismaz sievietes, kas LV ir >50% vēlētāju, par tādiem NEKAD nebalsotu. Daļai gan smadzenes jau tā izčakarētas, ka vajag veci, kas izlemj, uz kino aizved utt, jo iezaurēts, ka pašas to nevar... Par tādu vecākiem arī daži gaiši vārdi būtu pa rokai...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #101 : 2015. gada 02. februāris, 15:22:50 »
Likumus neraksta, izejot no tā, ka cilvēkiem ir pienākums būt perfektiem un visu savā dzīvē paredzēt uz priekšu. Tad arī maksātnespējas likuma vietā jāpieņem likums par nošaušanu uz vietas, ja kāds nevar kredītu atdot. Jā, un stāvoklī paliek arī dumjas un garīgi nelīdzsvarotas sievietes.
Es vispirms nesaprotu, kāpēc grūtniecība un bērni ir pataisīti par tādu specifisku sieviešu problēmu. Domāju, ka absolūtajā vairumā gadījumu par abortu sieviete izšķiras tāpēc, ka nav blakus saprotoša un atbalstīt gatava vīrieša. Principā, sieviešu abortu skaits ir diagnoze vīriešu kvalitātei. Tāpēc, pat ja teorētiski pieņemt tādu ar likumu uzspiestu publisku kaunināšanu, tad lai tas bērna autors arī stāv tur blakus un tos mēslus klausās.
Bet es tomēr uzskatu, ka šo grūto un sāpīgo lēmumu sievietei ir tiesības pieņemt pašai. Lai kā mēs cīnītos par 2 cm gara augļa tiesībām, mums vēl joprojām ir pilni bērnunami ar īstiem, dzīviem bērniem, kuri nevienam nav vajadzīgi.
Starp citu, bija laba vieta Freakanomics, kur paskaidrota saistība starp abortu atļaušanu ASV un noziedzības samazinājumu pēc 20 gadiem...padomājiet un paseciniet paši, kurs nav lasījis.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #102 : 2015. gada 02. februāris, 15:25:22 »
Savs viedoklis ir pamats perfektumam? Tas ir veel gjeniaalaak :D

Nevis savs viedoklis, bet  nostāja PAREIZASI un NEPAREIZAIS, ir starpība

daddy

• Viesi
« Atbilde #103 : 2015. gada 02. februāris, 15:26:42 »
manuprāt ir daži jautājumi, kur večiem vajadzētu "pastāvēt pie ratiem", šis ir viens no tiem.
ja nu tomēr kādam PATIESI gribētos problēmu risināt, tad lūdzu - reālu materiālu un morālu atbalstu vecākiem un bērniem, nevis dažādus apgrūtinājumus izdomāt 

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #104 : 2015. gada 02. februāris, 15:27:26 »
A vot peec otraa beernunamam atdotaa beerna sterilizeet- tam es pat naudu noziedotu