Autors Tēma: par abortu -no satori  (Lasīts 31251 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies ineshuks

Re: par abortu -no satori
« Atbilde #105 : 2015. gada 02. februāris, 15:29:54 »
Murmulaade

...protams, ka man SAVS viedoklis shkjiet pareizais, taapar kaa tev tavs- ka ik katrs siiks nieks ir pamats abortam, ka tik dziivi nesarezhgjii... ...ko tu taam sievieteem tur vari liidzeet, nudien nezinu... ...ja nu kaa visi fondi- tik dot materiaalas lietas, lai justos paliidzeejis...

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #106 : 2015. gada 02. februāris, 15:31:12 »
Es vispirms nesaprotu, kāpēc grūtniecība un bērni ir pataisīti par tādu specifisku sieviešu problēmu. Domāju, ka absolūtajā vairumā gadījumu par abortu sieviete izšķiras tāpēc, ka nav blakus saprotoša un atbalstīt gatava vīrieša. Principā, sieviešu abortu skaits ir diagnoze vīriešu kvalitātei. Tāpēc, pat ja teorētiski pieņemt tādu ar likumu uzspiestu publisku kaunināšanu, tad lai tas bērna autors arī stāv tur blakus un tos mēslus klausās.
Bet es tomēr uzskatu, ka šo grūto un sāpīgo lēmumu sievietei ir tiesības pieņemt pašai. Lai kā mēs cīnītos par 2 cm gara augļa tiesībām, mums vēl joprojām ir pilni bērnunami ar īstiem, dzīviem bērniem, kuri nevienam nav vajadzīgi.
Starp citu, bija laba vieta Freakanomics, kur paskaidrota saistība starp abortu atļaušanu ASV un noziedzības samazinājumu pēc 20 gadiem...padomājiet un paseciniet paši, kurs nav lasījis.

Ne tikai saprotoša vīrieša, bet saprotošu un atbalstošu vecāku, īpaši mammas, + vēl  sabiedrības attieksme.
Par nevajadzīgajiem bērniem un pusaudžu noziedzību, tā arī LV ir aktuāla tēma.
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #107 : 2015. gada 02. februāris, 15:32:36 »
Murmulaade

...protams, ka man SAVS viedoklis shkjiet pareizais, taapar kaa tev tavs- ka ik katrs siiks nieks ir pamats abortam, ka tik dziivi nesarezhgjii... ...ko tu taam sievieteem tur vari liidzeet, nudien nezinu... ...ja nu kaa visi fondi- tik dot materiaalas lietas, lai justos paliidzeejis...

tieši tā TU NEZINI :D  teikšu lieliem burtiem: KATRAM SAVS, KAS VIENAM NIEKS, KĀDAM BŪS PASAULES GALS.

Atslēdzies Emīlija

« Atbilde #108 : 2015. gada 02. februāris, 15:33:38 »
a davai sarakstiņu uztaisām, kas ir "pareizi" un kas "nepareizi" (tikai diez vai izdosies vienoties...)

Tātad.
Aborti ir slikti/slepkavība (diskusijām nebūs būt) - aizliegt.
visām sievietēm jādzemdē. Kas nedzemdē - ālava. norakstīt.
visiem vīriešiem, kas pieķeti ražojam un neapgādājam savus bērnus - sterilizācija.
Pieķerts zogot - rokas nost.
pieķerts melojot - mēli ārā.
Pieķerts krāpjam vīru/sievu - vai nu publicēt LIELIEM BURTIEM avīzē, vai es nez... ko tur šariātā dara?

vai šitā būtu tā atbildība? un kā šito ieviesīsim, tā visi taisnās rindās izgludinātiem kaklautiem kļūs par pionieriem?

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #109 : 2015. gada 02. februāris, 15:33:44 »
A vot peec otraa beernunamam atdotaa beerna sterilizeet- tam es pat naudu noziedotu

Sterilizēt sevi sieviete drīkst oficiāli tikai pēc 3 bērna, ja kas :D

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #110 : 2015. gada 02. februāris, 15:35:02 »
a davai sarakstiņu uztaisām, kas ir "pareizi" un kas "nepareizi" (tikai diez vai izdosies vienoties...)

Tātad.
Aborti ir slikti/slepkavība (diskusijām nebūs būt) - aizliegt.
visām sievietēm jādzemdē. Kas nedzemdē - ālava. norakstīt.
visiem vīriešiem, kas pieķeti ražojam un neapgādājam savus bērnus - sterilizācija.
Pieķerts zogot - rokas nost.
pieķerts melojot - mēli ārā.
Pieķerts krāpjam vīru/sievu - vai nu publicēt LIELIEM BURTIEM avīzē, vai es nez... ko tur šariātā dara?

vai šitā būtu tā atbildība? un kā šito ieviesīsim, tā visi taisnās rindās izgludinātiem kaklautiem kļūs par pionieriem?

Un veča masturbācija vispaŗ ir bērna astāšana bezpalīdzības stāvoklī :D

daddy

• Viesi
« Atbilde #111 : 2015. gada 02. februāris, 15:37:33 »

nu jau, nu jau... tā labākajā gadījumā ir tikai puse bērna, ij tad ne vienmēr :P

Atslēdzies Camma

« Atbilde #112 : 2015. gada 02. februāris, 15:37:57 »
Nelasīju visu un nav laika pašlai dižo viedokli stumt.
Tikai īsumā - ja nu tiešām plīst vai nomūk tā gumija - ir jau vēl "avārijas" tabletes....
Diemžēl jāpiekrīt Inešukam - 90% abortnieču ir, piedodiet, mūlāpes...
13 gados visko internetā prot atrast - gan nagus, gan lakas, gan šmotkas, gan tusiņu vietas... a vot par grūtniecību - tur acis ar malto gaļu aizķēzītas.
Cita lieta, ka aborta aizliegšana nu nebūs panaceja nedz dzimstības palielināšanai, nedz gribētu bērnu vairošanai...
Visus sakost!

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #113 : 2015. gada 02. februāris, 15:40:26 »

Masu slepkavība!!!

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #114 : 2015. gada 02. februāris, 15:41:23 »

Masu slepkavība!!!

Oi, uzreiz ienāca prāta minets - kanibālisms :D

daddy

• Viesi
« Atbilde #115 : 2015. gada 02. februāris, 15:42:54 »
Jaunais spermatozoīds prasa vecajam - Kā es zināšu, kura ir olšūna?
Vecais spermatozoīds - Nav nekā sarežģīta, skrien tik iekšā tumšajā caurumā un tur priekšā būs olšūna.

Atskan starta šāviens un jaunais spermatozoīds priecīgs izvirzās priekšgalā. Metas iekšā tumšajā caurumā un pamana tur kādu iemītnieku, pieskrien klāt un jautā:
- Klau, vai Tu esi olšūna?
Iemītnieks - Kā jūs man esat apnikuši, cik reizes jums var teikt, ka es esmu kariess...

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #116 : 2015. gada 02. februāris, 15:43:35 »
Nu, es zinu pietiekami piemērus, kad sieviete naivi domāja, ka vecis būs sajūsmā...un kad noskaidroja patieso reakciju, aizgāja uz abortu. Un jā, es pilnīgi varu saprast nevēlēšanos būt par maznodrošinātu vientuļo māti.
Un tagad pajautājiet sev un apkārtējiem: vai pie mums diždzemdētājas ir lielā cieņā? Vai viņas netiek publiski lamātas par stulbām dzīvnieku mātītēm? Vai pie mums trūkst ģimeņu, kas bērnus ir sataisījuši, bet audzināt nejēdz? Manā izpratnē aborts ir atbildīgāka izvēle par bērna pamešanu pēc dzimšanas.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #117 : 2015. gada 02. februāris, 15:45:27 »
Tikai īsumā - ja nu tiešām plīst vai nomūk tā gumija - ir jau vēl "avārijas" tabletes....

par spirāles noslīdēšanu esi dzirdējusi, gadās arī tā, izkustējusies tā dranķe un aizķeras. Divi bērni jau ir, 3o tā kā neplāno un nevēlas. Avarijas kontracepcija VAR arī nenostrādāt. NEVIENAM nav tiesības kādu saukt par mūjābeli, 90 % vai 10 %, kamēr nav "pastaigāts tās personas  kurpēs".

Atslēdzies tex

« Atbilde #118 : 2015. gada 02. februāris, 15:47:47 »
pat, ja tā būtu, tad tas nav arguments PRET, bet drīzāk PAR abortiem. Ja mūlāpes jau savā dzīvē, tad bērnus audzinot, pēkšņi tādas nebūs? Kas baigi labs sanāktu no bērniem ar tādiem vecākiem? Man arī kā reiz nāk prātā pusaudžu noziedzība.
St.c tikko raidījumā 1:1 par cietumiem bija, ka ļooooti maz % (īsti neatceros, bet ka tik nebija kādi 5%)  no ieslodzītajiem jauniešiem nāk no pilnām ģimenēm. Aš puse ar vientuļām mātēm (kas acīmredzami nav tikušas galā ar to, ko uzņēmušās) un otra puse no bērnunamiem...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #119 : 2015. gada 02. februāris, 15:48:52 »
Vai kameer taas iipatnes nav pietiekamaa daudzumaa vaigaa skatiitas...