Autors Tēma: par abortu -no satori  (Lasīts 31200 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Murmulāde

Re: par abortu -no satori
« Atbilde #135 : 2015. gada 02. februāris, 17:04:25 »
pastāstiet dievam šad tad par saviem plāniem, redzēs kādi viņam plāni uz jums un jūsu dzīvi.

tieši tā :D "patīk" man tie pareizie :D
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #136 : 2015. gada 02. februāris, 17:06:55 »
skola, karjera, tad sex ar "isto, vienīgo", tad atkal karjera, tad bērni ...

zini, ir cilvēki, kas kā kaķi - vienmēr uz kājām nokrīt, lai kā viņus dzīve grūsta, bet ir kas rāpus vien dzīvo, nespēj piecelties, ij tad pamanās deguntiņu sasist... neesmu vēl sapratis, kāpēc tā, bet skaidrs, ka visi nevar būt kā rozes un ozoli, ka ir arī nātres un kārkli... problēma tā, ka ir iestāstīts, ka būt rozei ir labi, bet nātrei slikti... lai gan pilnīgi pieļauju, ka var būt nelaimīgas rozes un laimīgas nātres... 

šis te stradā labi.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #137 : 2015. gada 02. februāris, 17:11:06 »
nē protams ir cilvēki, kuri var darīt ko grib, izturēties kā grib un dzīvot kā nieres taukos.
un ir tādi, kuriem pietiek tikai padomāt, ka būtu labi, ja priekšnieks pieliktu 5€ pie algas, tā nākošā dienā ir paziņojums par atlaišanu.

cilvēki ir visādi.
šīs tēmas sakarā ... ij izsargāties var ar pareizajām, 100% drošajām lietām, ij ar īsto/vienīgo tikai kniebties, ij kopējus plānus kalt un bērnus ieviest, dies dod ... bet var arī viss sagriezties ar kājām gaisā, tā, ka ... nu te visādi "neplānotie/nepareizie/stulbie" varianti.

apmēram tā.

Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #138 : 2015. gada 02. februāris, 17:12:59 »
Es kaut kaa nemaniiju, ka Latvijaa taisaas pienjemt likumu par abortu aizliegshanu. Kaa arii to, ka Ineshuks  iestaajas par aizliegshanu. Manupraat, runa ir par atbildiigu attieksmi, ka aborts nav kontracepcijas liidzeklis. Ka taam apmulsushajaam meiteneem vajadzeetu paraadiit arii citu iespeeju, ne tikai tacinju uz abortu. Nu taas, kas bezceriigs gadiijums, lai dara kaa grib, kaa arii pashpaarliecinaataas, pieredzeejushaas daamas, kuraam leemums un taa sekas ir pilniigi skaidras.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #139 : 2015. gada 02. februāris, 17:15:41 »
Es kaut kaa nemaniiju, ka Latvijaa taisaas pienjemt likumu par abortu aizliegshanu. Kaa arii to, ka Ineshuks  iestaajas par aizliegshanu. Manupraat, runa ir par atbildiigu attieksmi, ka aborts nav kontracepcijas liidzeklis. Ka taam apmulsushajaam meiteneem vajadzeetu paraadiit arii citu iespeeju, ne tikai tacinju uz abortu. Nu taas, kas bezceriigs gadiijums, lai dara kaa grib, kaa arii pashpaarliecinaataas, pieredzeejushaas daamas, kuraam leemums un taa sekas ir pilniigi skaidras.

Tas būtu ok, ja tiek ievēroti saprātīgi termiņi, speciālistu pieejamība to 12 nedēļu ietvaros (rēķinot, ka gan jau arī uz šo procedūru ir rindas, kā jau uz visu mūsu medicīnas sitēmā). Btw, šis ir maksas vai bezmaksas, vai minimālās maksas pakalpojums?

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #140 : 2015. gada 02. februāris, 17:19:31 »
Tos, kuri tā tic vārda spēkam, vajadzētu sūtīt par brīvprātīgajiem...lai skaidro pusaudžiem par skolā neiešanas, smēķēšanas, dzeršanas un spaisa kaitīgumu...pieaugušiem vīriešiem- cik slikti ir sēsties dzērumā pie stūres vai sist pa seju kaimiņam...bomžiem ieteikt mazgāties...un tad, ja vēl būs atlicis entuziasms, tad var arī meitenēm par abortiem paskaidrot. Ja atbildīgu attieksmi varētu panākt ar morāles lasīšanu, tad pietiktu no rīta pa radio visus pareizos tekstus labi nostādītā balsī nolasīt...
Nu, tiešām nav vairāk tie laiki, kad problēma bija informācijas trūkumā. Tas tikai no malas izskatās, ka cilvēkam ir brīva izvēle. Izvēles pamatā ir visa viņa iepriekšējā vēsture, audzināšana un citas neviennozīmīgas lietas.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #141 : 2015. gada 02. februāris, 17:26:04 »

tikai par viedokļa dažādību tiku "aborta fanes" :D Un citu iespēju vislabāk būtu parā'dit ar to, ka tev TIEŠĀM REĀLI KĀDS PALĪDZĒS. Nevis bla, bla, bla TU DEGSI ELLES UGUNĪS lekciju. Es par reāliem darbiem.

Atslēdzies tex

« Atbilde #142 : 2015. gada 02. februāris, 17:28:13 »
Flyingcat, te gan Tev nevar piekrist. Propaganda, pamatā pa TV, ir panākusi, ka miljoni Pu uzskata par varoni, tic ka RU "spiesta" uzbrukt UA un nu jau arī Baltijai... Ja pietiekami ilgi un regulāri totālu bsh rāda pa TV, gana liela masa notic. Tad kāpēc pārmaiņas pēc pa to regulāri nestāstīt ko tiešām noderīgu?

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #143 : 2015. gada 02. februāris, 17:28:20 »
Es neko nezinu par reaaliem likumprojektiem, kas varbuut top. Bet es noteikti atbalstu visaadas akcijas, pasaakumus vai kosultaacijas vai ko, kas sniegtu informaaciju, radiitu izpratni par to, ko taas meitenes taisaas dariit. Jo  varbuut tai meitenei neviena sapraatiiga cilveeka nav blakus, tikai pieredzeejushaas gudrinieces, nu tad vismaz taa konsultaacija kaa peedeejaa instituucija var paraadiit citu celju. Taadu gadiijumu arii ir daudz, kur jau sataisaas uz abortu, bet peedeeja briidii pie apvaarshnja paraadaas kaads vieds cilveeks, un viss mainaas. 

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #144 : 2015. gada 02. februāris, 17:28:21 »
Tos, kuri tā tic vārda spēkam, vajadzētu sūtīt par brīvprātīgajiem...lai skaidro pusaudžiem par skolā neiešanas, smēķēšanas, dzeršanas un spaisa kaitīgumu...pieaugušiem vīriešiem- cik slikti ir sēsties dzērumā pie stūres vai sist pa seju kaimiņam...bomžiem ieteikt mazgāties...un tad, ja vēl būs atlicis entuziasms, tad var arī meitenēm par abortiem paskaidrot. Ja atbildīgu attieksmi varētu panākt ar morāles lasīšanu, tad pietiktu no rīta pa radio visus pareizos tekstus labi nostādītā balsī nolasīt...
Nu, tiešām nav vairāk tie laiki, kad problēma bija informācijas trūkumā. Tas tikai no malas izskatās, ka cilvēkam ir brīva izvēle. Izvēles pamatā ir visa viņa iepriekšējā vēsture, audzināšana un citas neviennozīmīgas lietas.

+1 Izvēle nesastāv tikai no viena faktora.tieši to ieteicu, tad ej uz skolām un sludini. nevis saukāt visas par slepkavām, staukt par stulbenēm utt.

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #145 : 2015. gada 02. februāris, 17:29:49 »
Es neko nezinu par reaaliem likumprojektiem, kas varbuut top. Bet es noteikti atbalstu visaadas akcijas, pasaakumus vai kosultaacijas vai ko, kas sniegtu informaaciju, radiitu izpratni par to, ko taas meitenes taisaas dariit. Jo  varbuut tai meitenei neviena sapraatiiga cilveeka nav blakus, tikai pieredzeejushaas gudrinieces, nu tad vismaz taa konsultaacija kaa peedeejaa instituucija var paraadiit citu celju. Taadu gadiijumu arii ir daudz, kur jau sataisaas uz abortu, bet peedeeja briidii pie apvaarshnja paraadaas kaads vieds cilveeks, un viss mainaas. 
reālāk pareizai izvēlei palīdzēs tas, ka meitenei būs reāla palīdzība, atbalsts, vaŗdi ir tikai vaŗdi. tie nepabaros. 

Atslēdzies flyingcat

« Atbilde #146 : 2015. gada 02. februāris, 17:31:56 »

Un, ja pēc laika dumjā, viegli iespaidojamā meitene uzskatīs, ka negribēts bērns viņai ir izbojājis dzīvi, tie konsultanti ņems viņu atpakaļ? Izvēle jāizdara tam, uz kuru gulsies atbildība.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #147 : 2015. gada 02. februāris, 17:37:02 »
Flyingcat, es mieriigi taada vareetu buut. Es zinu savaa gjimenee ar braaleeniem un maasiicaam shaadus paveersienus. Kaa arii pilniigi preteejus gadiijumus, kad neviens vieds cilveeks nav tuvumaa, toties gudraas tantes automaatiski izsniedz naudu abortam. Bet, ui, kaa vajadzeeja tai apmulsushajai meitenei pavisam kaut ko citu. Runa jau ir vienkaarshi par informaaciju, ir divi celji - viens taads un taads, otrs - citaads, bet taapat jau tam cilveekam pasham buus jaaizveelas, toties tad jau vinjsh to buus apzinaati izveeleejies un atbildees par sekaam, nevis apmulsuma, bailju vai uztraukuma briidii taa izdariijies.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #148 : 2015. gada 02. februāris, 17:37:34 »
...man viss shis hiperyrofeetais cepiens par briivaas izveeles shausmiigo ierobezhoshanu ar papuldus konsultaaciju gandriiz aborta aizlieguma formaa neviljus sasaucaas ar to dzimumaudzinaashanas projektu, kuru dazhi iztulkoja kaa maaciishanu masturbeet 3 vai cik tur gadu vecumaa...

Murmulaade

..nekar birkas un vb tev ar nekaars ;) ... ...jeb meegjinaat kko paarmest otram, ka vinjsh, tavupraat, paaraak labi dziivo, tas ir ok?... ...bet paarmest  fanoshanu par abortu kaa suerliidzekli jebkurai ar neplaanotu (vai plaanotu, tik plaans nenostraadaaja, kaa cereets, vecis nesapriecaajaas) saistiitai probleemai nav ok...
...abi gadiijumi vienaafi demagogjiski...

..ieziimeejas tikai viena standarta nianse- latvieshiem cieteejs ir cieniijamaaks statuss...

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #149 : 2015. gada 02. februāris, 17:44:56 »
Murmulaade, beidz kladzinaat par materiaaliem atbalstiem, utt. Shis ir tas, kas man besii taadaas diskusijaas. Tieshi otraadi,ja sekso, tev ir jaazin, ka var buut beerni, beerni naak komplektaa ar gruutumiem un atbildiibu, zemi eediisi, melnu muti straadaasi, tas katram seksotaajam jaazina. Neesi tam gatavs, nu dies ar tevi. Nevis - es tagad dzemdeeshu, dodiet man to un shito, nodroshiniet ar to un to.