Autors Tēma: par abortu -no satori  (Lasīts 31302 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Spārka

Re: par abortu -no satori
« Atbilde #225 : 2015. gada 04. februāris, 16:03:32 »
"..viena no Parādnieka iniciatīvām paredz ieviest papildus solidaritātes likmi valsts sociālās obligātās apdrošināšanas iemaksām 0,5% apmērā kā bezbērnu nodevu."

Ja ir papildus likme, tad nodoklis vai nodeva, sauc kā gribi, bet ir.

Atslēdzies Trix

« Atbilde #226 : 2015. gada 04. februāris, 16:04:04 »
sen jau vajadzēja mazākām algām proporcionāli lielāku IIN.

Neiebraucu? Tas kaut kāds antiprogresīvā nodokļa variants?  :confused:  Jo mazāk saņem, jo vairāk atvelk?
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies Antuanete

« Atbilde #227 : 2015. gada 04. februāris, 16:17:12 »
sen jau vajadzēja mazākām algām proporcionāli lielāku IIN.

Neiebraucu? Tas kaut kāds antiprogresīvā nodokļa variants?  :confused:  Jo mazāk saņem, jo vairāk atvelk?
Neprecīzi uzrakstīju, bija domāts "mazākām algām proporcionāli lielāku ar IIN neapliekamo minimumu" (tā iet, ka pirksti domai pa priekšu aizjoņo :)) Par neapliekamā minimuma palielināšanu runāja jau sen, jo tas visvairāk iespaidotu mazo algu saņēmējus, ja tur vēl kaut kā diferencē, lai efekts lielāks, tad man personīgi nav iebildumu :)

Atslēdzies tex

« Atbilde #228 : 2015. gada 04. februāris, 20:20:26 »
Man gan labāk patīk varians - antiprogresīvais :) nopietni. Kur par to var nobalsot?

Kur vsp raut kārtīgi labēju un liberālu partiju? Es par tādu balsotu.

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #229 : 2015. gada 04. februāris, 20:23:28 »
Tex

...vai ne... ...jo elementaara matemaatika liecina, ka lielaakas algas sanjeemeejs jau taa vairaak maksaa... ...bet neko vairaak pretii nesanjem... ...tad davai diferenceejam pakalpojumus, piem veseliibas apruupee, arii...

...a to komunisms kkaac...

Atslēdzies tex

« Atbilde #230 : 2015. gada 04. februāris, 20:35:51 »
Pilnīgi piekrītu. Atkal žēl ,ka nav partijas kas to piedāvātu - tai kopā ar labēju liberalitāti būtu mana balss mūžīgi mūžos. Circene ko uz to pusi mēģināja. Muļķu un nabagu un nodokļu nemazksātāju varza nolinčoja...

Atslēdzies ineshuks

« Atbilde #231 : 2015. gada 04. februāris, 20:43:53 »
Stulbi bija tie, kuriem doma medapruupi piesaistiit nodokljiem nepatika... cik vinju naudas beztolkaa izplakaree, a pashiem kvotu rinda pus gadu jaagaida...

...bet taa iet, ja vieglaak sevi ar nabaga cieteeju asocieet, kaa ar kcik sakariigu pilsoni...

Atslēdzies tex

« Atbilde #232 : 2015. gada 04. februāris, 21:45:19 »
Demokrātijas posts, ka 80% ir muļķi un nabagi visās nozīmēs :(

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #233 : 2015. gada 20. februāris, 14:06:34 »
Pielieku te pie shiis teemas. Varbuut tieshaam risinaajums taadaam meiteneem ar putniem. Tikai pashai tad ir tas jaapzinaas.
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/185928/nekad-neesmu-gribejusi-un-negribesu-bernus---latviete-veic-sterilizaciju-23-gadu-vecuma

Atslēdzies kvadra

« Atbilde #234 : 2015. gada 20. februāris, 15:07:52 »
Var jau arī tā, kāpēc gan ne.
Tikai, ja būtu mana teikšana, es to vecuma slieksni paceltu līdz gadiem 30 vismaz. Jo var 23 gados negribēt, bet nepavisam nevar būt droša par to "negribēs nekad". Ne jau visām ir tā, ka kopš jaunības ar gribēšanu grib un visus svešos bērnus metās bučot, gadās, ka mātes instinkti tik ar pašas bērna pasaulē nākšanu atmostas. Pati pazīstu vismaz pāris sievietes, kas deklarēja, ka bērnus nē, nemūžam negribēs, līdz pat brīdim, kamēr stāvoklī palika un dzemdēja. Un tagad ir laimīgas un mīlošas mātes.  A ja būtu jaunības dullumā sterilizējušās?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #235 : 2015. gada 20. februāris, 15:23:41 »
Ai, šajā gadījumā ir baigie putni ar garu, garu asti, kas pat īsti nav pašas.
Protams, vieglākais ceļš ir jaunības maksimālismā protestēt (pret ko gan?...), nevis savus iedzimtos putnus apzināt un dresēt...

Atslēdzies tex

« Atbilde #236 : 2015. gada 20. februāris, 18:38:04 »
Jūs pazīstat arī kādu pilnīgi bez neviena putna? Un vai tas, ka nav neviena paša putna, nav putns pats par sevi?
Kāpēc jāpārdresē savi putni pēc citu priekšrakstiem?

Atslēdzies Trix

« Atbilde #237 : 2015. gada 20. februāris, 21:47:47 »
Kāpēc jāpārdresē savi putni pēc citu priekšrakstiem?

Incanti, ar ko gan nodarbojas visu veidu psih- dakteru bari? Pie kuriem cilvēki paši skrien savus putnus dresēt, jo dzīvot traucē. Tad jau nafig visus, kas kādam mēģina palīdzēt paskaidrot, kāpēc cilvēks dzīvo kopā ar alkoholiķiem un narkomāniem, kādu mātes putnu un tēva regulāro sānsoļu rezultātā neprot veidot attiecības vai kāpēc depresija dzen no tilta.
Tiesa, visi neskrien.
Daži savus putnus negrib vaigā skatīt, bet sublimē, pārklāj ar krāsu un nosauc par mākslu.

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #238 : 2015. gada 21. februāris, 21:08:29 »
Bet shii konkreetaa meitene tieshaam pashreizeejaa psihologjiskaa staavoklii (cik nu vinja to atsedz) nav gatava buut maate, varbuut labi, ka apzinaas. Cita lieta, ka to var labot, bet vinja negrib un viss, taadeelj arii taads radikaals risinaajums.
Ir taads dzeltenaas preses teels - Inta Fogele. Sen, sen, kad vinja veel bija reproduktiivaa vecumaa, savaas intervijaas deklareeja, ka negrib beernus, ka taada, kaada vinja ir, maates lomai neder. Toreiz veel taa skeptiski pabriiniijos. Bet tagad, redzot, kaa vinja savu dziivi ir pavadiijusi un kaa to turpina dziivot, piekriitu, ka vinjas leemums ir bijis pareizs, par to arii respect.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #239 : 2015. gada 22. februāris, 17:45:16 »
Tagad vismaz ir iespēja apdomāt, vai vajag bērnu, agrāk tas spiediens bij trakāks, pat neviena nieiedomājās, ka varbūt negrib, jo bija jāgrib. Tagad daudz dzirdu sakām, ka negrib bērnus, dzīvo ilgi kopā, bet negrib, saprotami, jo bērni daudz ko no dzīves atņem, tad nevar dzīvot savu dzīvi, arī materiālais vienmēr pasliktinās.