Autors Tēma: Vai tu esi mamma?  (Lasīts 1649 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Anete Goba

• Viesi
Vai tu esi mamma?
« : 2015. gada 04. februāris, 13:16:03 »
Arii lieku pie jokiem. Man visas 10 paziimes liekas smiekliigas, un pashai nepiemiit neviena no taam. Vai tieshaam taapec neesmu mamma? Kaa ar jums?
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/184422/10-aizkustinosas-pazimes-kuras-liecina-tu-esi-mamma

Atslēdzies Spārka

Re: Vai tu esi mamma?
« Atbilde #1 : 2015. gada 04. februāris, 13:20:34 »
Nav un nekad nav bijis :)

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #2 : 2015. gada 04. februāris, 13:48:08 »
Mamma esmu, bet noteikti ne TĀDA.
Vai nu tās pazīmes ir sacerējis kāds, kam bērnu nav, vai tas ir tulkots no kāda nekritiska ārvalstu avota, vai arī abi kopā!

Atslēdzies taj

« Atbilde #3 : 2015. gada 04. februāris, 14:17:39 »
Neesmu!

Atslēdzies Broms

« Atbilde #4 : 2015. gada 04. februāris, 14:24:46 »
Pļac, šāda uzvedība neko vairāk par nelabumu izraisīt nevarētu.
Es gan tālāk par 3. punktu netiku - šķebinoši :)

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #5 : 2015. gada 04. februāris, 14:27:03 »
Broms, tu arii gribeeji uzzinaat, vai esi mamma?

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #6 : 2015. gada 04. februāris, 14:54:48 »
Nop, arī es neesmu mamma - vienīgais, ko varētu atrast kādā somas kabatiņā, ir matu gumija, iespējams pat rōzā vai violeta. Noteikti bez zemenītēm :D
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #7 : 2015. gada 04. februāris, 14:59:59 »
Tikai 2. un 9. Plāksteris ar lāčiem un riebjas seedeet pie netīra galda.

Atslēdzies Broms

« Atbilde #8 : 2015. gada 04. februāris, 15:09:34 »
Broms, tu arii gribeeji uzzinaat, vai esi mamma?

Es skatījos vai manai meitai mamma atbilst "žurnālistu" degunurbināšanas pulciņā izdomātiem kanoniem.
Secināju, ka, ja atbilstu, mums bērnu nebūtu:)

Atslēdzies Mina

« Atbilde #9 : 2015. gada 04. februāris, 15:56:50 »
Mamma esmu, bet neviens no šiem neatbilda. Tiesa, meita jau liela. Bet neatceros visas šīs pazīmes pie sevis novērojusi arī tad, kad viņa bija mazāka.
Viens gan man no tiem laikiem ir palicis - es automātiski pabīdu tālāk jebkurus traukus, kas pēc manām sajūtām atrodas par tuvu galda malai. Un esot draugu kompānijā, kur mazi bērni, ja ir kāda ēst taisīšana ar vārošiem ūdeņiem vai atklātu uguni, ar vienu aci allaž pieskatu, vai kāds sīkais neieblandās bīstamības zonā.
Patiesība dara brīvu.

Atslēdzies Narcise

« Atbilde #10 : 2015. gada 04. februāris, 16:13:17 »
Ni varētu teikt, ka nepiemīt gan. Vrb kādu draudzeni esmu pieturējus kādreiz  pie rokas (pareizāk sakot-piedurknes), šķērsojot ielu, bet tikai tāpēc, lai pasteidzinātu, jo jau bija nomainījusies sarkanā gaisma. :)

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #11 : 2015. gada 04. februāris, 16:13:20 »
Dažas nedaudz pārspīlēti un mamsterīgas. Personīgi man līdzīgi kā Mina, traukus bīdu uz visu, ejot pa ielu bērns vienmēr ceļa iekšpusē. Plāksteri ar zīmejumiem, jā tie mājās ir pārsvarā, somā vienmēr kāda bērna manta vai zeķes aizķērušās, nu ziemā arī cimdu pāris kāds. Bērnudārzā mēdzu sakārtot šalli vai cepuri  arī svešam bērnam, jo  mums tur auklīte praktikane :D neko neredz
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Minne

« Atbilde #12 : 2015. gada 04. februāris, 16:18:22 »
Jaa, gadaas, kad, ielu shkjeersojot, piekjeros pie kaadas rokas un gadaas, ka kaadreiz noslauku kaadam muti  :icecream:

Atslēdzies Murenīte

« Atbilde #13 : 2015. gada 04. februāris, 19:36:16 »
Kaut kā bišķin ir.. Vai tas varētu nozīmet, ka bioloģiski un tikai esmu māte? Mani 4 bērni un tie viņu draugi, kam ir tas gods pazīt mani tuvāk, uzskata, ka esmu vnk super māte. Bet neatbilst nekas.