Autors Tēma: lielos ar šķīvi  (Lasīts 10747 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies reno

Re: lielos ar šķīvi
« Atbilde #60 : 2015. gada 11. februāris, 17:06:47 »
labi, turpmākos atradumus tirgošu tepat ar 100% uzcenojumu par 1,40€ un kļūšu bagāta

Atslēdzies alex

« Atbilde #61 : 2015. gada 11. februāris, 20:22:03 »
labi, turpmākos atradumus tirgošu tepat ar 100% uzcenojumu par 1,40€ un kļūšu bagāta

Kad būsi kļuvusi bagāta, nopirksi man suši ? :)

Atslēdzies reno

« Atbilde #62 : 2015. gada 11. februāris, 21:27:19 »
pat divus

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #63 : 2015. gada 12. februāris, 13:32:49 »
Nu tā... Šodien iegāju paskatīties tajā Vācijas preču veikalā uz Tallinas ielas. Ir daudz visa kā, trauki to skaitā. Ar ziliem ornamentiem, ar sarkaniem ornamentiem, ar puķītēm, ar zelta maliņām, servīzes, glāzes, šķīvji utt. Bija daudz sienas šķīvju zilā tonējumā ar zīmējumiem, cena no 4 EUR. Pusdienu šķīvis ar zilām puķītēm maksāja 70 centu.

Nenopirku neko, lai gan dažas lietas mani tiešām uzrunāja. Kopumā veikals atstāja patīkamu iespaidu.

Neko nereklamēju, tikai stāstu savus iespaidus. :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #64 : 2015. gada 12. februāris, 13:38:21 »
nu, varēji jau kādu mazu olu trauciņu nopirkt, lai sirdsmiers iestājas. Citādi mocīsies ar nepiepildījuma sajūtu, vilks atpakaļ uz veikalu. A tā būtu miers - zinātu, ka viena grabaža jau mājās ir, vairāk nevajag

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #65 : 2015. gada 12. februāris, 13:42:16 »
nu, varēji jau kādu mazu olu trauciņu nopirkt, lai sirdsmiers iestājas. Citādi mocīsies ar nepiepildījuma sajūtu, vilks atpakaļ uz veikalu. A tā būtu miers - zinātu, ka viena grabaža jau mājās ir, vairāk nevajag

Es nepērku lietas, kuras man nav vajadzīgas un nav kur likt. :)

Atslēdzies Betons

« Atbilde #66 : 2015. gada 12. februāris, 13:47:12 »
bet uz bodi tomēr aizgāji :rofl:  tātad iedīgļi pirkumam bija  :clap:

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #67 : 2015. gada 12. februāris, 14:17:49 »
bet uz bodi tomēr aizgāji :rofl:  tātad iedīgļi pirkumam bija  :clap:

Veikali jau tāpēc ir domāti, lai uz tiem ietu. :D Vai Tu nekad neej paskatīties tāpat vien?

Atslēdzies Betons

« Atbilde #68 : 2015. gada 12. februāris, 14:20:30 »
reti eju tāpat vien. Biežāk es eju, bet neko nenopērku, bet tam ir pamatots iemesls -
- es neatrodu meklēto,
- es ievācu informāciju par iecerēto preci,
- es salīdzinu iespējas preci nopirkt veikalā vai kur citur,
- gadās, ka vienkārši ir "jānosit" laiks.

Atslēdzies Luīze

« Atbilde #69 : 2015. gada 12. februāris, 15:11:22 »
reti eju tāpat vien. Biežāk es eju, bet neko nenopērku, bet tam ir pamatots iemesls -
- es neatrodu meklēto,
- es ievācu informāciju par iecerēto preci,
- es salīdzinu iespējas preci nopirkt veikalā vai kur citur,
- gadās, ka vienkārši ir "jānosit" laiks.

Nu, lūk... Šī arī bija viena no manām retajām reizēm. Sanāca iet garām, pie reizes iegāju paskatīties un pārbaudīt savu noturību. :)

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #70 : 2015. gada 12. februāris, 15:47:20 »
Protams, uz veikaliem taču jāiet arī tāpat vien, paskatīties, jo citādi, kāpēc gan dažreiz pie slēgtiem veikaliem karājas šilte Ekspozīcijas maiņa :D Vienmēr šķitis jautri, it īpaši, ja veikals no dikti dārgā gala
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #71 : 2015. gada 13. februāris, 21:38:34 »
Manā mazmiestā tūlīt būs vai jau ir vaļā mēbeļu un trauku veikals no Vācijas - esot skaisti šķīvji un citi trauki.

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #72 : 2015. gada 19. februāris, 22:09:49 »
Manā mazmiestā tūlīt būs vai jau ir vaļā mēbeļu un trauku veikals no Vācijas - esot skaisti šķīvji un citi trauki.
Tas ir Zvejniekciemā?

Ziņoju - šodien biju Tallinas 54. Manu krūzīšu tur nebij :( ŠNUKT et bijavisa kā ļoti skaista - taču... es NOTURĒJOS (malace un varone) :D
Ieteica atnākt pirmdien, kad būs pievedums. HA - nu, kā es tikšu no Imantas šitā gala... Varbūt ir kāds, kas tur tuvu dzīvo un grib būt manu puķīšu uz traukiem stalkeris :D
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь

Atslēdzies fiasko

« Atbilde #73 : 2015. gada 19. februāris, 22:18:00 »
Tas ir Zvejniekciemā?

Nē, Pierīgas mazmiests, bet šodien man jau ziņoja, ka smukās tasītes, kas bija noskatītas dāvanai, vairs nebija...

Atslēdzies Zazū

« Atbilde #74 : 2015. gada 19. februāris, 22:18:55 »

Nē, Pierīgas mazmiests, bet šodien man jau ziņoja, ka smukās tasītes, kas bija noskatītas dāvanai, vairs nebija...

Ech - riktīgi fiasko. Te bija smuka servīze ar zilām puķītēm, panaiva, bet jauka :)
Я - тучка, тучка, тучка, я - вовсе не медведь