Autors Tēma: Sazvērestības Šodien.  (Lasīts 3354 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Mao

Sazvērestības Šodien.
« : 2015. gada 04. februāris, 18:34:09 »
Visi jau zin, ir redzējuši video, kurā Burovska atsauc savus apgalvojumus žurnālistiem par RS naudas mazgāšanu mazgājot RS transporta parku. Ko mēs tajā video īsti redzam - uztraukusies sieviete haotiskā valodā nervozi turot rokas tuvu sejai (sargājot to) KAFEJNĪCĀ ierunā video no lapas un kāds cits to videoiekārtu tur rokās. Tikai viena versija: Ja es gribētu tādu video ierakstīt, video kurā es sevi padaru par muļki, es to darītu mājās, kabinetā vai tualetē, bet ne kafejnīcā. Varbūt bij tā - viņu uzaicināja uz tikšanos un tikšanās laikā izteiktie argumenti bija tik spēcīgi, ka sieviete nespēja atteikt prasībai ierunāt sevi kompromitējošas lietas ņe othodja ot kassi, uz sitienu. Vai runā tūlīt, vai.... . Kaut kā tā?

Latvijas gāze paziņojusi par propāna gāzes cenu celšanu, pamatojums - siltā ziema, mazais pieprasījums un zema gāzes cena, kuras dēļ nav ieņemti līdzekļi sistēmu uzturēšanai, kuru uzturēšanas izmaksas diemžēl siltā laika dēļ nesamazinās. Laikam to, ka pasaules gāzes cenas ir vairāk kā divas reizes zemākas nekā gadu iepriekš, bet pārdošanas cenas būtiski nesamazinājās, jo nauda aizgājusi sistēmu uzturēšanai, mums nav jāzin. Jautājums ir cits. Ko mums būtu teikuši, ja gāzes cenas pieaugtu. Pareizi. Šito - diemžēl cenu pieauguma dēļ jāceļ cenas. Un tagad lasam no sākuma.

Ir tikai divi spēki, kuriem ir izdevīgi, ka no Latvijas aiziet krievu bizness, projekti un nauda - Kremlis un nacionālie spēki. Kurš maksā  un kurš bļauj nezinu. Pārējais ir emocijas un neaizmirsti pārinodarījumi. Pag. Tad varbūt tomēr nauda nesmird un priekšzīmi jameklē šajā piemērā?
« Pēdējās izmaiņas: 2015. gada 04. februāris, 18:39:38 no Mao »

Atslēdzies tex

Re: Sazvērestības Šodien.
« Atbilde #1 : 2015. gada 04. februāris, 18:41:20 »
Tak teicu tiem lohiem, kas no viņas tās atzīšanās izpurināja un ar vārdu publicēja, lai tak sargā idioti...
Žurnālisti arī ķēmi. Kaur apsardzes firmu uz dažiem mēnešiem būtu nolīguši un mēģinājuši brīdināt,ka viņu gribēs ietekmēt... A ko tad gaidīja, ka urlas to tā atstās?
Atstāt tā vienu - spilgts piemērs, ka šādā situācijā neviens cits par korupciju neko neteiks :(

Atslēdzies Minne

« Atbilde #2 : 2015. gada 04. februāris, 18:52:39 »
Neko neesmu redzeejusi, bet tas viss izklausaas pretiigi :(

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #3 : 2015. gada 04. februāris, 19:29:04 »
9. janvārī tiek publicēts raksts par dzērumā braucot pieķertu VID Muitas pārvaldes darbinieku, bet 16. janvārī tiek ierosināts VID audits žurnālistam.
(kompromat.lv)

Atslēdzies Camma

« Atbilde #4 : 2015. gada 04. februāris, 20:21:26 »
Interesanti gan, vai kāda tiesībsargājoša institūcija pakasīsies par to jauko vīrusiņu, kurš failu atkodēšanai prasa tikai 120$? Deru, ka pat nenošķavāsies! A cilvēki būs pazaudējuši mēnešus un pat gadus sava darba...
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #5 : 2015. gada 04. februāris, 20:38:18 »
Interesanti gan, vai kāda tiesībsargājoša institūcija pakasīsies par to jauko vīrusiņu, kurš failu atkodēšanai prasa tikai 120$? Deru, ka pat nenošķavāsies! A cilvēki būs pazaudējuši mēnešus un pat gadus sava darba...
īsti vīri bekapus netaisa?

Ja ir pilns & regulārs backup uz ārējā diska vai mākonī, tad max var pazaudēt pēdējo dienu vai 2

Atslēdzies Broms

« Atbilde #6 : 2015. gada 04. februāris, 20:42:43 »
9. janvārī tiek publicēts raksts par dzērumā braucot pieķertu VID Muitas pārvaldes darbinieku, bet 16. janvārī tiek ierosināts VID audits žurnālistam.
(kompromat.lv)

Kāpēc šis tik klusu?

Atslēdzies Spārka

« Atbilde #7 : 2015. gada 04. februāris, 20:47:40 »
Ja ir pilns & regulārs backup uz ārējā diska vai mākonī, tad max var pazaudēt pēdējo dienu vai 2
Tas neatbrīvo no atbildības vīrusa autorus. Es joprojām gribu zināt, kur šie dzīvo, kā sadala darba uzdevumus un kā naudu.

Atslēdzies Camma

« Atbilde #8 : 2015. gada 04. februāris, 20:54:13 »
Man gan pēc vīrusa pastudēšanas netika apskaidrība, vai tas, kas uz 'mākoņa' nu būs tik pasargāts...
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #9 : 2015. gada 04. februāris, 20:57:13 »
Bez tam - kaut kā negribās neko uzticēt "trešajām personām". Ir bijis keiss, kad akkaunts vienā no lielajiem pasta uzturētājam pēkšņi tika likvidēts. Un tutūūū visas jaukās bildes un visi citi dati.
Visus sakost!

Atslēdzies Camma

« Atbilde #10 : 2015. gada 04. februāris, 20:59:44 »
Tāpat kā neliekas pārliecinoši, ka kaut ko no zaudētajiem datiem līdzēs atjaunot mana telefona numura uzrādīšana akkauntā... Bulšits...
Visus sakost!

Atslēdzies tex

« Atbilde #11 : 2015. gada 04. februāris, 21:42:46 »
Tad backupo iekš ārējā diska. 2 diski pariasti reziē nemirst. Ugunsgrēki un dzīvokļu apzagšanas tomēr ir relatīvi retas parādības (vairumam).

Atslēdzies Camma

« Atbilde #12 : 2015. gada 04. februāris, 22:07:30 »
Risinājumu jau var atrast 99% gadījumu. Besī to institūciju bezdarbība, kam tas būtu jāapkaro. Vot tur, kur nekā kriminālā - tur jā, rakāsies kā pa dāmu veļu...
Visus sakost!

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #13 : 2015. gada 05. februāris, 09:03:39 »
Tak teicu tiem lohiem, kas no viņas tās atzīšanās izpurināja un ar vārdu publicēja, lai tak sargā idioti...
Žurnālisti arī ķēmi. Kaur apsardzes firmu uz dažiem mēnešiem būtu nolīguši un mēģinājuši brīdināt,ka viņu gribēs ietekmēt... A ko tad gaidīja, ka urlas to tā atstās?
Atstāt tā vienu - spilgts piemērs, ka šādā situācijā neviens cits par korupciju neko neteiks :(

Viens secinājums, dzirnas maļ labi, un no tiesiskuma ne smakas
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #14 : 2015. gada 05. februāris, 09:04:21 »
Risinājumu jau var atrast 99% gadījumu. Besī to institūciju bezdarbība, kam tas būtu jāapkaro. Vot tur, kur nekā kriminālā - tur jā, rakāsies kā pa dāmu veļu...

zini, pat trakāk, kā pa atkritumu kaudzi
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!