Autors Tēma: Geimeri S vs V  (Lasīts 5657 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies flyingcat

Re: Geimeri S vs V
« Atbilde #15 : 2015. gada 05. februāris, 12:13:03 »

Īpaši baidās no spēcīgām feministēm un labām geimerēm. Baidās = draud, vajā, sola izvarot u.t.t.
http://www.snipe.net/2014/10/open-letter-to-internet-trolls/

Tā vēstule drusku atgādina " гонялась за вами три дня, чтобы сказать, что вы мне безразличны..." par garu :o
Bet tā jau ir, grūti būt sievietei...

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #16 : 2015. gada 05. februāris, 12:27:04 »
gadījums no dzīves. piedalījos spēlē ,, kur pirmās kārtas uzvarētājs svītro ārā kādu no pārējiem. spēle  ar labiem spēlētājiem , pārsvarā izsvītro švakāko , es un četri vīrieši izspēlējam pirmo kārtu , svītro vājāko , otro kārtu beidzam es un vīrietis vienādi , kapājam papildjautājumus , nu diezgan daudz , vīrietis  uzvar , protam, izsvītro mani , par cik konkurente, bet Pamatojums -  šī ir vīru spēle. nu spēles vadītāja jautā man , ko es par to domāju , atbildēju arī , ka nedrīkstu skaļi teikt , kas cilvēkam ar tik lielu plātīgumu ir maziņš. pēc ar šausmām gaidīju ierakstu , bet bija smuki apgraizījuši un izklausījās tīri tā neko. turpmākā spēle bija nebaudāma , ja kārtas uzvarētājam tikai 1 vai 2 punkti !

Atslēdzies tex

« Atbilde #17 : 2015. gada 05. februāris, 14:50:22 »
Par LV: cik vietējās geimeres jūs pazīstat? Es 0. :)
Pamēģiniet paspēlēt to pašu Wow vai tml uzdodoties par sievieti un tad pastāstiet kā gāja ...
Patriarhālā protesti pie patriarhālā apšaubīšanas ārzemēs reāli ir krimināli. Bet tas pats patriarhāts arī pie varas un policijās....

Atkal iekš šodienas Zite https://medium.com/@jolenecreighton/heres-what-its-like-for-a-woman-to-send-a-job-rejection-to-a-man-17af3090c501

Kopumā LV vrb nav tik daudz atklātu rupjību, jo cik tad te tās klajās feministes ir?
Bet arī slikti politiķi: vīriešus kritizē par kko, ko viņi stulbu pateikuši vai izdarījuši, tad, kritizējot sievieti politiķi, noteikti piesauks arī dzimumu, ja ne iecels par galveno stulbuma cēloni.
Daļēji pašas vainīgas, jo gana daudzas pieradušas akceptē un piebalso.
Jo kā gan citādi valstī, kur >50% vēlētāju ir sievietes, Saeimā ap 80% vīriešu?!

Līdzīgi Holivudā un kino. Pat bez rupjībām: vnk izslēdz no vides. Sievas, mātes, vobščem vieta viruvē...
http://satori.lv/raksts/8657/Marta_Martinsone/Baltadainais_virietis_Oskars

Anete Goba

• Viesi
« Atbilde #18 : 2015. gada 05. februāris, 15:11:50 »
Jaa, un komentees izskatu, apgjeerbu, piesauks gjimenes staavokli, beernu esamiibu un neesamiibu.

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #19 : 2015. gada 05. februāris, 16:15:32 »
tex..
vot ap šito vietu man kļūst interesanti  :smile:
žēl ,ka nevaru savam geimerim iedot linku uz šejieni..man mazāk buutu jāskaidro, no kurienes man tādi jautājumi  :rofl:
toč zinu, ka viņš ir spēlējis kopā ar LV meiteni(vai vairākām ??) komandā... dzirdu caur sienu balsis...un toč tur ir arii skukjis:)
man buus daudz jautājumi šamam , interesanti vai vinjam buus vēlme arii atbildeet  :faint:
es vispār šajās geimeru lietās nelienu... man kā daļēji iesaistiitai personai ir savs viedoklis... man tā liekas dziives izniekošana, māžošanās, stulbums utt.
no otras puses ..nu protams, katrs ar savu dziivi dara ko grib...ja jaadomā, ko katrs dara savā briivajā laikā??? taa vinja paša izveele..
un kad paskatos video, kaados apjomos tas vispār notiek un kas tur par biznesu apakšā.. :faint:

katā zinjā mani argumenti nespēlēt, beidzas ātrāk ,pret viņējā- kapēc ne  :fryingpan:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Murmulāde

« Atbilde #20 : 2015. gada 05. februāris, 16:20:22 »
es vispār šajās geimeru lietās nelienu... man kā daļēji iesaistiitai personai ir savs viedoklis... man tā liekas dziives izniekošana, māžošanās, stulbums utt.
no otras puses ..nu protams, katrs ar savu dziivi dara ko grib...ja jaadomā, ko katrs dara savā briivajā laikā??? taa vinja paša izveele..
un kad paskatos video, kaados apjomos tas vispār notiek un kas tur par biznesu apakšā.. :faint:

+1
Ja es jūs kaitinu un tracinu, jūs vienmēr varat nolīst stūrītī un paraudāt!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #21 : 2015. gada 06. februāris, 19:10:20 »
hm..mans geimeris ir ļõti mazrunīgs ,par šitadam štelliteem... visumā viņš piekriit ka taa tas varot buut gan  :smile:
un jā LV videe vinjam esot pazīstamas divas geimeres...un abas startējot ar siev dz. nickneimiem...
tad jau jāsaka ,ka drosmiigas vai kā  :angel:
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies tex

« Atbilde #22 : 2015. gada 07. februāris, 22:50:49 »
Laikam drosmīgas. Vai no LV - vajāšanu uztver kā komplimentu.

No līdzīgas sērijas tw Par sevi pārliecināta sieviete biedē tikai nepārliecinātus vīriešus... ;)

Atslēdzies tex

« Atbilde #23 : 2015. gada 17. februāris, 23:03:56 »