Autors Tēma: Kāzu dāvana  (Lasīts 4129 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

baaciens

• Viesi
Kāzu dāvana
« : 2014. gada 27. septembris, 17:44:47 »
Sorry, neatradu piemērotu sadaļu...  :o

Jautājums - iz jūsu pieredzes, kāda ir bijusi oriģinālākā vai interesantākā dāvana, ko esat saņēmis, dāvinājis vai redzējis?

Atslēdzies Lynx

Re: Kāzu dāvana
« Atbilde #1 : 2014. gada 27. septembris, 17:54:52 »
Mana atbilde varbuut buus ljoti neinteresanta un pragmatiska, bet... Vislabaakaa daavana kaazaas ir NAUDA. Tad nu taalaak var attiistiit fantaaziju - kaa iesainjot, kaa pasniegt un taa. Te es izsleedzu variantu - pasniegt jaunajiem 100 eito centos, kas peld akvaarijaa.
Kaapeec taa saku. man ir pieredze ar itaalju kaazu tradiicijaam. Te ir pienjemts daavinaat kaazaas daavinaat naudu aploksnees - klaat neliela kartinja ar apsveikumu. No jauno puses vienmeer tiek saruupeeti "bombonieri" - nelielas daavaninjas (pilniiga briive izveele - karotiite, traucinjsh, kuukas laapstinja, kas lielaaks.... muusu kaazaas bija sudraba krustinji - plaani, bet jauki iesainjoti - kaarbinjaas. Plus 3 vai piecas konfektes (parasti rieksti vai mandeles glazuuraa) caurspiidiigaa maisinjaa un kartiite ar jaunlaulaato vaardiem un kaazu datumu).
Ja kaadam ir iipasha veeleeshanaas, var daavinaat veel ko klaat. Mums bija shaadas taadas daavanas, visas miiljas un paardomaatas...

baaciens

• Viesi
« Atbilde #2 : 2014. gada 27. septembris, 18:02:09 »
Jaunie ir paziņojuši, ka negrib naudu un dāvanu kartes, grib kaut ko, kas paliks viņu dzīvē teju vai uz mūžu kā kāzu dāvana ... man pat ir pāris idejas, bet tās nevar realizēt nedēļas laikā ... Jā, tieši tik laika ir dots ... Nē, pat ne nedēļa, vien 6 dienas ...

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #3 : 2014. gada 27. septembris, 18:06:06 »
Nu jaa - tad jau ir sarezgjiitaak.  Taadaa situaacijaa, manupraat, tam jaabuut kam mazam un kompaktam, bet pietiekoshi veertiigam (tavu iespeeju robezhaas). Tas vareetu buut kaads interjera priekshmets ar sudraba elementiem, kaada veertiiga, antiiga statuete vai kas tamliidziigs. Vaardu sakot - neliela, bet veertiiga lieta.

baaciens

• Viesi
« Atbilde #4 : 2014. gada 27. septembris, 18:13:51 »
Nu ja, tāpēc jau bažas, ka laika tik maz ...

Atslēdzies Lynx

« Atbilde #5 : 2014. gada 27. septembris, 18:18:22 »
Baacien - meegjini aiziet uz kaadu antikvariaatu - varbuut kaada sena sudrablieta vai  porcelaana figuurinja uzrunaa.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #6 : 2014. gada 27. septembris, 20:13:41 »
Esmu dāvinājusi Itālijā pirktu baltu,lielu ,greznu galdautu un kūkas lāpstiņu. Nu galdauts tāds, ko varbūt lieto tikai vienreiz gadā - uz Ziemassvētkiem, bet taisni tāpēc paši varbūt nepirks. Pie balta jebkuras krāsas traukus var pieskaņot.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #7 : 2014. gada 27. septembris, 20:16:09 »
Kūkas lāpstiņa, lielie servējamie galda piederumi - varbūt komplekts no 2 gabaliem. var būt sudraba, bet var arī vienkārši metāla, bet skaista dizaina. To parasti arī paši nepērk.

Atslēdzies Pūka

« Atbilde #8 : 2014. gada 27. septembris, 20:38:47 »
Nupat atcerējos, ka mana mamma vienmēr teica "šo zupas kausiņu man uz kāzām uzdāvināja tante X". Bet tie bija citi laiki... Kaut gan - kāpēc ne ? Ikdienā lietojama lieta, nav ar neko jāsaskaņo... Tas pats servējamais piederums vien ir...

Atslēdzies diddly

« Atbilde #9 : 2014. gada 28. septembris, 11:57:37 »
Mēs arī domājam,ko tādu,uz visiem laikiem. Izvēlējāmies greznu fotorāmi kāzu foto ierāmēšanai-zem stikla ielikām lapu ar tekstu"šeit ir vieta Jūsu kāzu foto!"  Atradām Elkorā.  Ja kas,to saņēma viena šejieniete,vai patika,nezinu :)

Atslēdzies j

« Atbilde #10 : 2014. gada 28. septembris, 17:02:44 »
Es izvēlētos kādu sudraba galda piederumu, tā būtu tiešām piemiņa un arī skaista, praktiski lietojama manta.
Cilvēku atmiņa ir saistīta ar sajūtām, tāpēc, redzot un paņemot rokā kādu mantu, atmiņā būs stāsts- gan kāzas, gan dāvinātāji.

Atslēdzies Afrora

« Atbilde #11 : 2014. gada 28. septembris, 18:36:35 »
Jaunie ir paziņojuši, ka negrib naudu un dāvanu kartes. Nē, pat ne nedēļa, vien 6 dienas ...
ļoti nepieklājīgi tik vēlu ielūgt uz kāzām
ja ielūgums bijis laicīgs, kāpēc dāvanas iegāde atlikta uz pēdējo brīdi??

es gribētu saņemt dāvanā baccarat kristāla glāzes
Под самым красивым хвостом павлина скрывается самая обычная куриная жопа. Так что меньше пафоса, господа. /Ф. Раневская/

Atslēdzies olgucis

« Atbilde #12 : 2014. gada 29. septembris, 00:10:14 »
savā laikā māsai  kāzās  trīs putekļusūcējus uzdāvināja... nu vienu es atpirku ;o|)))

Atslēdzies Trix

« Atbilde #13 : 2014. gada 29. septembris, 13:10:14 »
Man niezētu nagi izķert kādu šamani, kas visiem kāzu viesiem uzsūtītu vienu un uzmācīgu dāvanas ideju. Piemēram, lai visi sadāvina vienādus gludekļus ar gravējumu...

Būtu pelnīts par "kaut ko īpašu nedēļas laikā"...  :D
Es visu atceros, Ričard...

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #14 : 2014. gada 30. septembris, 12:26:45 »
Mēs arī domājam,ko tādu,uz visiem laikiem. Izvēlējāmies greznu fotorāmi kāzu foto ierāmēšanai-zem stikla ielikām lapu ar tekstu"šeit ir vieta Jūsu kāzu foto!"  Atradām Elkorā.  Ja kas,to saņēma viena šejieniete,vai patika,nezinu :)
Patika  :big_hug: , tiesi nesen sacīju, ka vajag iet un bildi uztaisiit, bet mums problema, bilžu daudz , raamis viens :) nevaram izvēlēties ...
A par tēmu ..ideju naf... man nepatiik davinaat uz pasūtijuma..nu tjipa taadēļ, ka jādāvina. es pat ziemsvetku davanas nevaru nopirkt, jo vajag pirkt...
es perku ikdienaa ,kkam, kko .Eju ,ieraugu, saprotu..tam tas derēs... bet pēc spiestas vajadzības, man nekas nesanak :(
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega