Autors Tēma: Kaimiņiene un mans kaķis  (Lasīts 3251 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Nāra

Kaimiņiene un mans kaķis
« : 2015. gada 05. februāris, 17:22:30 »
Ko iesākt ar kaimiņieni, kas laiž savā dzīvoklī manu kaķi un piebaro ar barību, no kuras tas vemj, vai nu pārēdies vai kas? Cik ir runāts, bet nekādu rezultātu - kā es kaķi izlaišu ārā, tā viņa savāc, gan jau pats arī iet, jo ieēdināts. Man tā nepatīk, bet es taču nevaru savu kaķi vispār ārā nelaist. Vesels cīniņš mums sanāk un bezmaz vai naids. Varbūt citiem nāk smiekli, bet man dusmas.

viesmiiliigs

• Viesi
Re: Kaimiņiene un mans kaķis
« Atbilde #1 : 2015. gada 05. februāris, 17:26:24 »
Kā kaimiņiene (dzīvokļu mājā kā saprotu) var Tavu kaķi pievākt? Tu taču izlaid viņu nevis kāpņu telpā, bet ārā pagalmā, ne? Tad sanāk, ka viņa sēž un vaktē, kad varēs ievilināt un piebarot?

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #2 : 2015. gada 05. februāris, 17:31:23 »
Viņa dzīvo citā kāpņu telpā! Izskatās, ka viņa ir apmāta ar manu kaķi, pārmet man, ka es viņu nepieskatu. Uztaisījusi dēli uz savu balkonu, lai viņš var tur var tikt. Kamēr man kaimiņi neizstāstīja, brīnījos, ka kaķis maz ēd un nozūd kaut kur.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #3 : 2015. gada 05. februāris, 17:33:48 »
Uz cik ilgu laiku kaķis tiek izlaists ārā? Nav opcija vest pastaigā kā suņuku?

Atslēdzies mary

« Atbilde #4 : 2015. gada 05. februāris, 17:38:39 »
Daudzdzīvokļu mājas pagalmos laist ārā kaķi ir ļoti nedroši,ir ne tikai neaprēķināmas kaimiņienes,bet arī mašinas,suņi,citi kaķi,žurku indes pagrabos un vīrusi. Nekad nelaistu ārā savu kaķi.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #5 : 2015. gada 05. februāris, 17:39:30 »
Kad prasās, tad izlaižu, nav darīts tā, ka vedu saitē, viņš daudz dzīvo pa āru. Kaimiņienei pirms kāda laika esot nomiris kaķis un mans aizlāpot viņas sāpes, jo līdzīgs, laikam jau par niekiem sūdzos, bet kurš viņai liedz vietā paņemt citu, ne adoptēt manu?

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #6 : 2015. gada 05. februāris, 17:48:19 »
Nu kaķis, ir kaķis - staigā, kur pašam tīk...

Mums ārrīgas mītnē arī kaimiņu (reizē gan arī radu) kaķis nāk ciemos. Vienreiz ielaidām, tagad prasās iekšā regulāri. Radiniece teic, ka arī laikā, kad esam Rīgā, izmisīgā neizpratnē žēlojoties pie mūsu loga, ka neviens nelaiž ciemos. Turklāt mēs neko ēst nedodam, tikai parunājam, paglaudām, ļaujam gulēt plus mīnus, kur vēlas. Un to viņa lielākoties pie mums arī dara - snauduļo.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

Atslēdzies lumbergs

« Atbilde #7 : 2015. gada 05. februāris, 17:53:14 »
Manu kaķi visi kaimiņi laida iekšā dzīvoklī , arī daudzdzīvokļu mājā un arī laukā gāja , kad gribēja . Mēģini vēl parunāt ar to sievieti , tik daudz kaķu , kuriem nepieciešamas mājas , parādi viņai kautvai galerijās , kur varbūt ir tāds pats pēc skata un tad lai adoptē to ? Laukā nelaišana atkrīt , ja visu laiku pieradis un aizliegt jau arī neaizliegsi iet pie kaimiņiem ciemos ! Zinu tādus divmājniekus , ir redzēti.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #8 : 2015. gada 05. februāris, 17:57:19 »
Iebāz balkonā kādu kaķēnu, lai adoptē

Atslēdzies Tille

« Atbilde #9 : 2015. gada 05. februāris, 18:13:56 »
Kaķēnu? Iebāzt? Njāāā ...................  :computer:

Atslēdzies Tille

« Atbilde #10 : 2015. gada 05. februāris, 18:20:54 »
Pasaki, ka tavam kaķim ir alerģija un nosauc apaļu summiņu, kas jāmaksā vetklīnikā par ārstēšanu.

Atslēdzies Nāra

« Atbilde #11 : 2015. gada 05. februāris, 18:21:47 »
Esmu ieteikusi viņai paņemt kaķēnu, bet viņa saka, ka domā braukt uz ārzemēm un nevar to atļauties. Varbūt esmu greizsirdīga, jo liekas, ka kaķis vairāk mīt pie viņas nekā pie manis, kā arī man šī sieviete liekas dīvaina un nesimpatizē, man liekas, es arī viņai nepatīku, tikai mans Kaķis!

Atslēdzies mellene88

« Atbilde #12 : 2015. gada 05. februāris, 18:54:36 »
1. nuu samērā sapratiiga, ja jau uzreiz negrābj nakamo..pirms ir šaubas par jebko...kautvai iespēju kkad braukt prom.
 2. Ja kadam patiik kakjis. tad tas nenozīmē, ka automata japatiik arii saimniekam  :smile:

Lv laikos pie manis regulari naaca ciemos lejas kaimiņš(2staava minks) a ber mēs dziivojām 5jā. nu neko...paciemojās, cik nu gribēja un gaja majās...
tagad ,kad biju ziemaa aizbraukusi uz dziivokli ..kaimiņš klāt uzreiz..abi iegajām dziivoklii...īrniecei lielas aces..kas tas tāds esot, vinja nekad neesot redzējusi un 1x dzrdot ,ka muusu podjezdaa taads kakjis.. :faint:
vot tev še... dažadi cilvēki..viens un tas pats kakjis...
3. karoč, ja negribēs tad neies un tad jau taa kaiminjiene nav nemaz tik slikta :) ,ja tavs kašaks šo izveelējies..
Ja Zeme tiešām būtu plakana, kaķi jau sen, visu no tās būtu nometuši lejā.
IG- mellenessniega

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #13 : 2015. gada 05. februāris, 19:13:01 »
Šis vēl atgādināja, kā pie mums 9. stāvā ciemos caur lodžiju nāca kaimiņkaķis. :D Sākumā, kad brālis stāstīja, ka pieķēris neaicināto viesi no rīta čubināmies krēslā, neticēju, līdz brīdim, kad, ieejot lodžijas istabā, man no tās sliekšņa pretī vērās "naglaja rižaja morda", kura gan acumirklī saprata, ka jāņem vaga... Pēcāk labu laiku mēģinājām ierobežot kaimiņa vēlmi viesoties - vispirms novilkām stieplīti, lai apgrūtinātu pāreju uz mūsu lodžiju, tad piesitām dēlīti, tad piesitām augstāku dēlīti un tikai tad rudulis beidzot atstājās.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #14 : 2015. gada 05. februāris, 19:49:49 »
Kaķēnu? Iebāzt? Njāāā ...................  :computer:
Kaimiņiene daudzdzīvokļu mājā, dzīvo pirmajā stāvā, pievilina svešus kaķus un piebaro. Pieņemu, ka pagalms tur ir pilns ar bezmāju kaķiem, kuri ar apskaužamu regularitāti apbērnojas. Lūk, ja kāds no šiem vietējiem kaķēniem pēkšņi pa to uzlikto dēli būs "ierāpies"balkonā, pieņemu, ka ārā tak nedzīs, bet pabaros un adoptēs... Ja arī gribēs dzīt - nekur tālu jau no savas dzimšanas vietas kaķis nebūs ticis. Trauma ne vienam, ne otram.