Autors Tēma: Micelārais ūdens  (Lasīts 2765 reizes)

0 lietotājiem un 1 viesis lasa šo tēmu.

Atslēdzies Minne

Re: Micelārais ūdens
« Atbilde #15 : 2015. gada 06. februāris, 16:33:29 »
Man nepatiik taa sajuuta, kad ar pieninju jaanjem nost kosmeetika, tad pa virsu ar losjonu tml.

Sheit viss vienaa - i kosmeetika nost, i atsvaidzina un tonizee, aatri un praktiski

Atslēdzies Mangusts

« Atbilde #16 : 2015. gada 06. februāris, 16:38:56 »
Man nepatīk tīrīšanas līdzekļi, kam jāpaliek uz sejas. Tā kā tā visu ar ūdeni parasto noskalotu, tāpēc jēgas nekādas.
No amount of advance planning will ever replace dumb luck

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #17 : 2015. gada 06. februāris, 16:39:53 »
pilnīgi piekrītu - viss, kas paliek uz sejas, rada netīrības sajūtu, nav svaiguma.

Atslēdzies Minne

« Atbilde #18 : 2015. gada 06. februāris, 18:25:48 »
Un kaa juus noskalojat uudeni? ;)

Peec micelaaraa nav nekaadu "uz sejas palikshanas" sajuutu, jo tas ir bez smarzhas, uudens izskataa un konsistencee. Vieniigaa atshkjhiriiba - ar uudeni kosmeetiku nenomazgaasi, kur nu veel, piemeeram, uudens noturiigo skropstu tushu, bet ar micelaaro visu maigi notiira.

viesmiiliigs

• Viesi
« Atbilde #19 : 2015. gada 06. februāris, 20:21:46 »
Laikam pie vainas tas, ka man ikdienā ir tieši tik daudz kosmētikas virsū, lai man pietiktu ar acu noņēmēju :)

Atslēdzies baaciens

« Atbilde #20 : 2015. gada 06. februāris, 20:54:27 »
Es kosmētiku no sejas ņemu nost tikai ar to biodermas ūdeni ... Labāk, kā pieniņš, kas bija teicams... bez tam, kosmētika tikai uz acīm :D

Atslēdzies Nomade

« Atbilde #21 : 2015. gada 07. februāris, 19:20:46 »
Izmantoju Garnier micelāro ūdeni. Nekādu sūdzību. Seju jau kādus gadus 7 ar pliku ūdeni neesmu mazgājusi. Parasts H2O drausmīgi ādu savelk, sausina. Ar micelāro ūdeni nekad tā nav bijis.